Το κουμπί

Ο Αμερικάνος Πρόεδρος Ντόναλντ Τράμπ, δήλωσε πριν μερικές μέρες ότι το δικό του κουμπί για τα πυρηνικά είναι πιο μεγάλο από αυτό του Βορειοκορεάτη Κιμ Γιονγκ Ουν.

Το κουμπί Γελοιογραφία του IaTriDis  για την Κρητική εφημερίδα 'Άποψη του Νότου" με θέμα τις δηλώσεις του Αμερικάνου Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ πως το δικό του κουμπί για τα πυρηνικά όπλα είναι πιο μεγάλο απο αυτό του  Κιμ Γιονγκ Ουν.


 Τραμπ και Κιμ


Η γελοιογραφία περιγράφει γλαφυρά την κατάσταση στην οποία έχουν βρεθεί οι δύο χώρες αλλά και την ανησυχία που υπάρχει σε όλο τον κόσμο.

Οι δυο αρχηγοί κρατών με τις συμπεριφορές και τις δημόσιες δηλώσεις τους, παίζουν επικίνδυνα με τα κουμπιά των πυρηνικών όπλων.

Στην γελοιογραφία το χέρι καθενός απλώνεται απειλητικά από την μία άκρη του κόσμου στην άλλη, ως άλλος βαλλιστικός πύραυλος έτοιμος να πλήξει την «αντίπαλη» χώρα.

Μικρό ή μεγάλο πάντως το κουμπί, την απόλυτη καταστροφή θα την επιφέρει στα σίγουρα αν πατηθεί.


Έγχρωμη γελοιογραφία για την Κρητική εφημερίδα "Άποψη του Νότου" στο φύλλο 911 με αφορμή την είδηση για δηλώσεις του Αμερικάνου Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ πως το δικό του κουμπί για τα πυρηνικά όπλα είναι πιο μεγάλο. Δημιουργήθηκε τον Ιανουάριο του 2018 από τον Πάνο Ιατρίδη




Αν σου άρεσε αυτή η γελοιογραφία, μπορείς να δεις μια παρόμοια.

Κάνε κλικ εδώ: O Κιμ Γιονγκ Ουν έδωσε το θείο του στα σκυλιά να τον φάνε ζωντανό

Post a Comment