Πάνος Ιωαννίδης #MasterChefGR
Πάνος Ιωαννίδης Καρικατούρα του IaTriDis για τον μάγειρα κριτή του masterchef

Ο Πάνος Ιατρίδης δημιουργεί την καρικατούρα του Πάνου Ιωαννίδη. Μία μέρα πριν τον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού μαγειρικής MasterChef, παρουσιάζω την καρικατούρα του τρίτου σεφ-κριτή του παιχνιδιού, Πάνου Ιωαννίδη. Ζωγραφισμένη με χρώματα γκουάς και πενάκι αναδυκνείει τα χαρακτηριστικά του γνωστού σεφ. Η στάση του σώματος, το ντύσιμο, αλλά και τα αξεσουάρ που αγαπά πολύ ο Πάνος Ιωαννιδης, όπως το σκουλαρίκι το δαχτυλίδι και το ρολόι του, είναι όλα εδώ για να συμπληρώσουν την εικόνα του. Η αγάπη του για την κουζίνα γεννήθηκε από τα μαθητικά του χρόνια κι  χάραξε από πολύ νωρίς μια φιλόδοξη στρατηγική εξέλιξης και επιβραβεύθηκε.
Το βιογραφικό του μόνο πλούσιο μπορείς να το χαρακτηρίσεις αφού αποτελείται μεταξύ άλλων από Bachelor σε ελβετικό κολλέγιο στο μάρκετινγκ, διοίκηση εστιατορίων και ανάπτυξη προϊόντων, ενώ διαθέτει πιστοποίηση αρχιμάγειρα από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε σε σημαντικά ξενοδοχεία της Ιταλίας και στη συνέχεια ως private chef σε εστιατόρια των μεγαλύτερων τουριστικών προορισμών της Ελλάδας και του εξωτερικού. Για 15 χρόνια αποτέλεσε Executive Chef στη βασιλική Πρεσβεία της Δανίας στην Αθήνα, ενώ παράλληλα, τις μαγειρικές του δημιουργίες έχουν γευτεί επιφανείς προσωπικότητες του διεθνούς τζετ σετ όπως ο Βασιλάς της Ολλανδίας, ο Πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό και πολλοί άλλοι αξιωματούχοι και γαλαζοαίματοι. Σε πρόσφατη συνέντευξη του δήλωσε πως έχει κάνει διάφορες δουλειές και πως μερικές φορές έχει περάσει την νύχτα του σε κρατητήριο. Για το δαχτυλίδι του που φορά στον αριστερό αντίχειρα και δεν το αποχωρίζεται ποτέ, είπε πως είναι μοναδικό κομμάτι και το δημιούργησε γι αυτόν ο πατέρας του, που τον έχει χάσει, και ήταν σχεδιαστής κοσμημάτων.

Αν θέλεις να βλέπεις τη δουλειά μου πριν ακόμη ανέβει εδώ στο blog, ακολούθησέ με στο Instagram 

Δείτε περισσότερες καρικατούρες:

Αργύρης Αγλαμίσης #MasterChefGR 

Σάββας Ληχανίδης #MasterChefGR

 

tags: Πάνος Ιωαννίδης, Ιωαννίδης, MasterChef, διαγωνισμός μαγειρικής, Πάνος Ιωαννίδης– MasterChef Greece - Star.gr, Πάνος Ιωαννίδης: 16 άγνωστες ιστορίες που δεν ήξερες για τη ζωή του, Πάνος Ιωαννίδης: Ο γοητευτικός κριτής του Master Chef, Πάνος Ιωαννίδης: Ο γητευτής των γεύσεων, Chef  Πάνος Ιωαννίδης

Post a Comment