Άκης Πετρετζίκης #bakeoffGreece
akis petretzikis kritis bake off greece alpha tv karikatura
Άκης Πετρετζίκης καρικατούρα

Ένας από τους κριτές του Bake Off Greece γίνεται καρικατούρα

Ο Άκης Πετρετζίκης που όλοι τον μάθαμε μέσα από το παιχνίδι μαγειρικής Masterchef είναι πλέον ένας καταξιωμένος Έλληνας μάγειρας.  

Το 2010 αναδείχτηκε ο 1ος Έλληνας MasterChef. Την ίδια χρονιά ξεκίνησε η πρώτη τηλεοπτική του εμφάνιση στην καθημερινή στήλη μαγειρικής στην εκπομπή "Το Πρωινό Μου" η οποία διήρκεσε έως το 2014. 

Από το 2012 έως το 2014 εργάστηκε ως Head Chef στο εστιατόριο του chef  Μισέλ Ρου Michel Roux το Avenue Bistro στο Metropolitan Hotel. Το 2014, ξεκίνησε την εβδομαδιαία διαδικτυακή εκπομπή Kitchen Lab στο ελληνικό του κανάλι στο YouTube, αλλά και την εκπομπή Akis Kitchen, στο αγγλικό κανάλι, στην οποία ο Άκης μοιράζεται τις συνταγές του στα αγγλικά. 

Από το 2014 μέχρι και σήμερα, ακολούθησαν διάφορες τηλεοπτικές παραγωγές στις οποίες ο Άκης Πετρετζίκης ήταν ο κεντρικός παρουσιαστής: “Καν’ το όπως ο Άκης” (2014-2016), “Ιστορίες από την Λίστα” (2014-2015), “Μια βαλίτσα γεύσεις” (2016-2017), “Ready Steady Cook” (2016-2017), “Kitchen Lab” (2017-2019). 

Το 2015, ξεκίνησε τη συνεργασία του με την εταιρεία Fresh One Productions, η οποία επισφραγίστηκε με την ανάρτηση ενός video με συνταγή του Άκη, στο δίκτυο του Food Tube του Τζέιμι Όλιβερ. Από τότε, ο Άκης Πετρετζίκης είναι ένας από τους 15 επίσημους συνεργάτες του δικτύου. 

Από το 2013, ο Άκης Πετρετζίκης είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Άκης Πετρετζίκης ΜΟΝ ΕΠΕ – μίας εταιρίας η οποία περιλαμβάνει εκδόσεις περιοδικών και βιβλίων, τηλεοπτικές και ηλεκτρονικές μαγειρικές εκπομπές, χώρους εστίασης και ένα ηλεκτρονικό κατάστημα στο οποίο κανείς μπορεί να βρει διάφορα είδη δώρων και προϊόντα για το σπίτι και την κουζίνα, σχεδιασμένα από τον ίδιο. 

Φέτος ο Άκης Πετρετζίκης είναι κριτής στο νέο τηλεπαιχνίδι  της τηλεόρασης του Alpha, Bake Off Greece που παρουσιάζεται κάθε Κυριακή. 


Απόψε δημιούργησα την καρικατούρα του Άκη Πετρετζίκη με νερομπογιές και πενάκια αναδεικνύοντας το προβληματισμένο ύφος του, ίσως λόγω κάποιας κριτικής, και φυσικά κάνοντας αναφορά στα γνωστά τατουάζ που έχει στα χέρια.

Λίγη σύνδεση με το επιτυχημένο project masterchef μιας και, όπως προείπα, ο Άκης Πετρετζίκης είναι ο πρώτος Έλληνας Masterchef 

Πηγή:https://el.m.wikipedia.org/wiki/Άκης_Πετρετζίκης

Αν θέλεις να βλέπεις περισσότερη δουλειά μου που δεν ανεβαίνει εδώ στο blog, ακολούθησέ με στο Instagram 


Δείτε περισσότερες καρικατούρες:


tags:Bake Off Greece: Ο Άκης Πετρετζίκης μας βάζει κρυφά στα backstage, Αυτή είναι η ομάδα του Bake Off Greece -Στην κριτική επιτροπή ο Πετρετζίκης , Ο Άκης Πετρετζίκης αποκαλύπτεται για το "Bake Off", Φουριόζος Ακης Πετρετζίκης σε... δυο κουζίνες του Alpha, Ο Άκης Πετρετζίκης για την πρεμιέρα του Bake off, καρικατούρα, Πάνος Ιατρίδης, IaTriDis

Post a Comment