Αποκλειστικό: Τι απάντησε ο Ριχάρδος στον Τσίπρα
apokleistiko ti apanthse o rixardos ston tsipra egxrwmh geloiografia
"Μαζί τους ξεζουμίσαμε"

Η είδηση της εβδομάδας: Σύλληψη του γνωστού τηλενεχυροδανειστή Ριχάρδου.


Συνέλαβε η αστυνομία τον γνωστό ενεχυροδανειστή Ριχάρδο μαζί με άλλα 58 άτομα για παράνομες αγοραπωλησίες και λαθρεμπόριο χρυσού.


Λόγω της εποχής της κρίσης ο συγκεκριμένος τύπος βρήκε ευκαιρία να πλουτίσει, ανοίγοντας μαγαζιά για ενέχυρα  σε όλη την Ελλάδα. Σαν τα μανιτάρια ξεφύτρωναν ένα μετά το άλλο τα ενεχυροδανειστήρια "Ριχάρδος".

Κάθε πρωί που πήγαινα σχολείο, καθώς ετοιμαζόμουν, έβαζα λίγο τηλεόραση να μάθω τα νέα της ημέρας και πάνω στην ώρα έπαιζε διαφήμιση για τα μαγαζάκια του Ριχάρδου ανα την Ελλάδα. 

Είχα βαρεθεί αυτή την πράσινη μπάρα στο κάτω μέρος της οθόνης με τα χρυσά γραμματάκια και να εναλλάσονται εικόνες από όλα τα μέρη της χώρας με τις ανάλογες διευθύνσεις μήπως έχουμε τίποτα αξίας και δεν ξέρουμε που να το σπρώξουμε...

Και μετά την σύλληψη βγήκε και ο Τσίπρας να κοκορευτεί για την εξάρθρωση της σπείρας λέγοντας: "Αυτοί που εμπνεύστηκαν τον ΕΝΦΙΑ οδήγησαν τους πολίτες στα χέρια λαθρεμπόρων χρυσού. Το δίκτυο «Ριχάρδος» είχε ξεζουμίσει δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας, οι οποίοι λόγω της κρίσης και των μνημονιακών μέτρων είχαν αναγκαστεί να ξεπουλήσουν τα τιμαλφή τους σε τιμή ευκαιρίας για ένα προσωρινό βοήθημα".


Ενώ αυτοί που δεν τον κατάργησαν ενώ  το είχαν υποσχεθεί;;; Ή που κλέβουν τα λεφτά τους μέσα από φόρους για ένα προσωρινό βοήθημα κοινωνικού μερίσματος;;; Ξέρω ξέρω, είχαν αυταπάτες γιατί δεν είχαν καθαρό μυαλό. 

Μόνο ο IaTriDis έχει αποκλειστική έγχρωμη γελοιογραφία στην οποία ο Ριχάρδος απαντά εύστοχα στον Πρωθυπουργό οτι μάλλον ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΞΕΖΟΥΜΙΣΑΜΕ, μετά και την τελευταία είδηση κατά την οποία ο γνωστός Πάγκαλος λέει πως δεν του φτάνουν τα λεφτά του για να ζήσει.



Αν θέλεις να βλέπεις περισσότερη δουλειά μου που δεν ανεβαίνει εδώ στο blog, ακολούθησέ με στο Instagram


tags: Κύκλωμα λαθρεμπορίας χρυσού: Στη φυλακή ο Ριχάρδος, Προφυλακιστέος ο Ριχάρδος - «Είμαι αθώος» δήλωσε στην απολογία του, Απολογείται ο Ριχάρδος για το κύκλωμα λαθρεμπορίας χρυσού, Κύκλωμα χρυσού: Αρνείται τις κατηγορίες ο Ριχάρδος, Ριχάρδος: Ενώπιον της ανακρίτριας διαφθοράς - Αρνείται τις κατηγορίες, Ριχάρδος: Aλληλοκαρφώνονται «βασιλιάς» και συναρχηγός, ΡΙΧΑΡΔΟΣ ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΑ, Τσίπρας για Ριχάρδο: Είχε ξεζουμίσει χιλιάδες Έλληνες, Ο Αλέξης έστελνε κόσμο στον Ριχάρδο, έγχρωμη γελοιογραφία, γελοιογράφος, γελοιογραφίες, Πάνος Ιατρίδης, IaTriDis

Post a Comment