Ο Μπουτάρης φεύγει, οι μπουτάρες έρχονται
o boutarhs fevgei oi mpoutares erxonte aspromaurh geloiografia
Νότο-πούλου

Η Κατερίνα Νοτοπούλου, υποψήφια δήμαρχος με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.


Η 30χρονη Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης στον δρόμο για την δημαρχία Θεσσαλονίκης.


Είναι νέα, ωραία και είναι από την κορυφή μέχρι τα νύχια ΣΥΡΙΖΑ.  Από το Πρωθυπουργικό γραφείο που χωρίς λόγο άνοιξε στην Θεσσαλονίκη μόνο για την πάρτη της, κατευθείαν στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, άλλο ένα άχρηστο γραφείο, και μετά ολοταχώς για δήμαρχος Θεσσαλονίκης. 

Ούτε καφετζού να ήμουν, αλλά την βλέπω σύντομα περιφερειάρχη και οσονούπω θα λάβει το δαχτυλίδι διαδοχής της προεδρίας τους κόμματος, από τον Αλέξη μας και κατόπιν να σπάσει το ρεκόρ νεότερου Πρωθυπουργού και μάλιστα γυναίκας. 

Θα μου πείτε κάποιοι οτι προτρέχω, αλλά οταν το νινί σέρνει καράβι όλα γίνονται. Και δεν υποννοώ οτι κάτι τρέχει με τον Τσίπρα. 

Που μπορεί βέβαια, για να παραφράσω ένα γαλλικό ρητό πως στην πολιτική και στον έρωτα όλα επιτρέπονται. 

Στα κρεβάτια τους δεν βρίσκομαι οπότε δεν παίρνω όρκο. Άλλο νινί, αλλουνού καράβι σέρνει (και μάλιστα μιλφονινί) και τα απόνερα αναγκαστικώς παρασέρνουν τον αρχηγό ή έστω αυτόν που φαίνεται για αρχηγός. 

Τα ξεχάσατε μωρέ;;; Ήθελα να ήξερα αυτός που είπε οτι ο Ελληνικός λαός και μνήμη έχει και κρίση από που το κατάλαβε... Τέλος πάντων, μνήμη χρυσόψαρου έχουμε και λιγότερη μη σου πω... 

Αυτή ντε δεν είναι η κόρη, της γκόμενας, του πατέρα του Παππά;;; Γενεές 14 που λένε, αυτό!  Τον οποίο πατέρα διόρισε ο γιος, πρόεδρο στον ΟΑΣΘ. 

Θα έρθει τώρα και η στεπ ντοτερ να καταλάβει τον Δήμο κάνοντας την Θεσσαλονίκη ένα συριζαϊκό φρούριο απέναντι στις ορδές των τρελαμένων Μακεδονολατρών που θέλουν την Μακεδονία αποκλειστικά και μόνο Ελληνική. Έτσι έχει φέρει τα πάνω κάτω η πρώτη φορά αριστερά.

Έσκισε τα μνημόνια, κατάργησε τον ΕΝΦΙΑ, επανέφερε τους κατώτερους μισθούς και έφερε γκομενάκια στην πολιτική. Έκανε το άσπρο, μαύρο, το αληθές, ψευδές και τούμπαλιν και βάλθηκε τώρα να κάνει τον Βορρά, Νότο...
(quiz: βρες τι από τα παραπάνω έγινε στ'αλήθεια και κέρδισε φιλάκι από το Κατερινάκι) 

Νότο-πούλου, σύνθετη λέξη με πολλές ερμηνείες σύμφωνα με το γελοιογραφικό λεξικό IaTriDis.
Παραθέτει και ασπρόμαυρη γελοιογραφία ντοκουμέντο εξηγώντας γιατί είναι ατυχής η συγκεκριμένη επιλογή. 

Ο Μπουτάρης φεύγει, οι μπουτάρες έρχονται... Μιλφούδες, νινιά, στεπ ντοτερς, ΣΥΡΙΖΑπορν το έκανα πάλι το μπλογκ ή πορνΣΥΡΙΖΑ αναλόγως ποιο από τα δύο παρακολουθείτε. Με πιάσατε πονηρούληδες ε;;;

Πότε είπαμε είναι οι εκλογές;;;

Αν θέλεις να βλέπεις περισσότερη δουλειά μου που δεν ανεβαίνει εδώ στο blog, ακολούθησέ με στο Instagram



tags: Ο Τσίπρας "τσεκάρει" την Νοτοπούλου, Νοτοπούλου: Δεν δούλεψα ως καθαρίστρια αλλά στο περίπτερο, Νοτοπούλου - Παραλαβή Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης, Είναι το «καινούργιο» η Κατερίνα Νοτοπούλου; Ποιά είναι η 30χρονη Κατερίνα Νοτοπούλου, Κατερίνα Νοτοπούλου: Ποια η 30χρονη νέα υφυπουργός, Ο Μπουτάρης φεύγει, η Νοτοπούλου έρχεται, Τα χίλια πρόσωπα της Κατερίνας Νοτοπούλου, Το αποκαλυπτικό σταυροπόδι της Νοτοπούλου, Κόκκινο κραγιόν και μαύρη δαντέλα: Η εμφάνιση της Νοτοπούλου, «Μάγεψε» η Κατερίνα Νοτοπούλου στο Βελλίδειο με μαύρο δαντελωτό, Νοτοπούλου : Επιλογή ΣΥΡΙΖΑ για το Δήμο Θεσσαλονίκης, ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ Η ΕΚΛΕΚΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο Θεσσαλονίκης, Νοτοπούλου: Από την κομματική πρόσληψη… στο υπουργείο, ασπρόμαυρη γελοιογραφία, γελοιογραφίες, γελοιογράφος, Πάνος Ιατρίδης, IaTriDis

Post a Comment