Άγιος Βαλεντίνος για Σταμάτη Κραουνάκη και Παύλο Πολάκη
agios valentinos gia stamath kraounakh kai paulo polakh egxrwmh geloiografia apopsi tou notou
Οι ερωτευμένοι Κραουνάκης και Πολάκης

Δεν άντεξαν να περιμένουν μέχρι την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου για να εκφράσουν τον έρωτα τους ο γνωστός τραγουδοποιός Σταμάτης Κραουνάκης και ο αναπληρωτής υπουργός υγείας Παύλος Πολάκης.


Την περασμένη εβδομάδα ο Κρητικός υπουργός πήγε στο μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Σταμάτης Κραουνάκης και για τα μάτια του μόνο χόρεψε μια λεβέντικη ζεϊμπεκιά η οποία, ως γνωστόν, επιβάλει τσιγάρο στο στόμα. 

Χωρίς καμία αίσθηση νομιμότητας και σεβασμού, καθώς στον έρωτα και στον πόλεμο όλα επιτρέπονται, ο κρητίκαρος αυτός έδειξε σε όλο του το μεγαλείο την αρρενωπότητά του στο ταίρι το οποίο ήθελε να προσεγγίσει.

Το οποίο ταίρι απολάμβανε εκστασιασμένο αυτό τον αντρίκιο χορό και ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του αρσενικού, την επόμενη κιόλας μέρα.

Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται λένε, όπως και ότι θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει. Ούτε τις λούγκρες  αφήνει βέβαια... 

Και όλα αυτά αποδεικνύονται δια στόματος του ίδιου του Κραουνάκη που από την εκπομπή του στον ΣΥΡΙΖΑϊκό σταθμό: "Στο Κόκκινο" είπε τα εξής:   

"Και πάμε στο "Βρέχει φωτιά στη στράτα μου", με ένα νεύμα δικό του "ν' ανέβω;" και με ένα νεύμα δικό μου "έλα", αυτό το βουνό,ο Πολάκης, ήρθε πάνω και χόρεψε μπροστά στα μάτια μου ενώ έλεγα Στράτο Διονυσίου ένα απ’ τα καλύτερα ζεϊμπέκικα που έχω δει στη ζωή μου. Ακόμα και οι εχθρές παραδέχτηκαν ότι είναι ναι, βεβαίως, διότι όλοι τον θέλετε, κατάλαβες; Λούγκρες! Τον θέλετε, τον ψηλό, τον Κρητίκαρο!».


Μόνο στην κρητική εφημερίδα "Άποψη του Νότου" με την έγχρωμη γελοιογραφία της εβδομάδας καταφέραμε να αποκρυπτογραφήσουμε τα μηνύματα που αντάλασσαν με τα μάτια οι δύο εραστές πάνω στην σκηνή. 


Αν θέλεις να βλέπεις περισσότερη δουλειά μου που δεν ανεβαίνει εδώ στο blog, ακολούθησέ με στο Instagram

agios valentinos gia stamath kraounakh kai paulo polakh egxrwmh geloiografia apopsi tou notou
                     apopsilive.gr
Άποψη του Νότου φύλλο 966, 
12 Φεβρουαρίου 2019



tags: Κραουνάκης για Πολάκη: Όλες τόνε θέλετε, λούγκρες, τον ψηλό τον Κρητίκαρο, λούγκρες του Κραουνάκη που γουστάρουν τον Πολάκη, Κραουνάκης: Τον θέλετε όλες, λού...ες τον κρητίκαρο, τον Πολάκη, Κραουνάκης αποθεώνει Πολάκη και χυδαιολογεί, Ο Κραουνάκης σχολιάζει το ζεϊμπέκικο Πολάκη, Κραουνάκης υπέρ Πολάκη: «Λούγκρες, τον θέλετε, τον ψηλό, Κραουνάκης για επικριτές Πολάκη: Λούγκρες, τον θέλετε τον Κρητίκαρο. Τσιγάρο, ζεϊμπεκιά, Πολάκης, Κραουνάκης, Το βαρύ ζεϊμπέκικο του Πολάκη στον Κραουνάκη, O Παύλος Πολάκης χόρεψε ζεϊμπέκικο στον Σταμάτη Κραουνάκη, Σταμάτης Κραουνάκης: «Όσοι κράζουν Πολάκη είναι λούγκρες, Όταν ο Κραουνάκης συνάντησε τον Πολάκη: «παντρειά» στα θολά νερά του λούμπεν, Άγιος Βαλεντίνος, γιορτή του αγίου βαλεντίνου, γιορτή των ερωτευμένων, "Άποψη του Νότου", γελοιογραφία, γελοιογραφίες, γελοιογράφος, με το πενάκι του σκιτσογράφου, Πάνος Ιατρίδης, του Πάνου Ιατρίδη, σκίτσο, σκίτσα, σάτιρα, χιούμορ, IaTriDis, apopsilive, cartoon, caricature, political cartoon, political cartoonist, greek cartoonist.

Post a Comment