Αποκαλυπτικό: Ο Γιώργος Κατρούγκαλος δεν θέλει το υπουργείο εξωτερικών
apokalyptiko o giwrgos katrougalos den thelei to ypourgeio ekswterikwn egxrwmh geloiografia apopsi tou notou
Ο νέος ΥΠΕΞ Γιώργος Κατρούγκαλος

Ο μίνι ανασχηματισμός που ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δ. Τζανακόπουλο, περιελάμβανε έξι αλλαγές και τέσσερα νέα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων την αναβάθμιση του Γιώργου Κατρούγκαλου σε Υπουργό Εξωτερικών.

Την αναβάθμιση του Γιώργου Κατρούγκαλου, την επιστροφή της Σίας Αναγωνστοπούλου αλλά και την υπουργοποίηση των Άγγελου Τόλκα και Θανάση Μωραίτη που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ σε μια προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα να ανοίξει την κυβέρνησή του προς τον προοδευτικό σοσιαλιστικό χώρο της κεντροαριστεράς, περιελάμβανε ο μίνι ανασχηματισμός που ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Παράλληλα, στο νέο κυβερνητικό σχήμα παρατηρείται στήριξη σε εκπροσώπους της νέας γενιάς του ΣΥΡΙΖΑ όπως ο Κ. Μπάρκας και η Ελ. Χατζηγεωεργίου.


Ο Πρωθυπουργός μετα την επιτυχημένη θητεία του στο υπουργείο εξωτερικών όπου κατάφερε να φέρει εις πέρας την συμφωνία των Πρεσπών αποφάσισε να παραδώσει το ΥΠΕΞ στον "επιτυχημένο" υπουργό, Γιώργο Κατρούγκαλο.

Είναι άκρως απίθανο να ξίνισε με αυτή την επιλογή του Αλέξη Τσίπρα, αλλά στην έγχρωμη γελοιογραφία της εβδομάδας για την κρητική εφημερίδα "Άποψη του Νότου", παρουσιάζουμε και αυτή την πτυχή καθώς οι σχέσεις με την Τουρκία είναι απείρως σημαντικότερες από ότι αυτές με τα Σκόπια, μπαρδόν, Βόρεια Μακεδονία ήθελα να πω...!

Την στιγμή κιόλας που ο Πρωθυπουργός δεν τα καταφέρνει στις συναντήσεις του με τον Ερντογάν.

Ώρα είναι λοιπόν να "παίξει μπάλα" ο monsieur Catrougale. Ξέρει καλά αυτός να κόβει κώλους, αέρα, συντάξεις, μισθούς. 

Τρέμετε κατακαημένοι Τουρκαλάδες...


Αν θέλεις να βλέπεις περισσότερη δουλειά μου που δεν ανεβαίνει εδώ στο blog, ακολούθησέ με στο Instagram

apokalyptiko o giwrgos katrougalos den thelei to ypourgeio ekswterikwn egxrwmh geloiografia apopsi tou notou
                     apopsilive.gr
Άποψη του Νότου φύλλο 967, 
19 Φεβρουαρίου 2019



tags: Ανακοινώθηκε ο ανασχηματισμός: Υπουργός Εξωτερικών ο Γιώργος Κατρούγκαλος, Ανασχηματισμός: Τα νέα πρόσωπα της κυβέρνησης – Υπουργός Εξωτερικών ο Γιώργος Κατρούγκαλος, Νέος υπουργός Εξωτερικών ο Γιώργος Κατρούγκαλος, Ανακοινώθηκε ο ανασχηματισμός - Νέος ΥΠΕΞ ο Γ. Κατρούγκαλος, Μίνι ανασχηματισμός: Υπουργός Εξωτερικών ο Κατρούγκαλος, Μίνι ανασχηματισμός στην ελληνική κυβέρνηση, Ανασχηματισμός… Κατρούγκαλου και 2 μεταγραφών από το ΠΑΣΟΚ, γελοιογραφία, έγχρωμη γελοιογραφία, γελοιογραφίες, γελοιογράφος, σκίτσο, σκίτσα, σάτιρα, χιούμορ, Πάνος Ιατρίδης, Άποψη του Νότου, σκιτσογράφος, με το πενάκι του σκιτσογράφου, σκίτσο του Πάνου Ιατρίδη, IaTriDis, apopsilive, cartoon, caricature, political cartoon, political cartoonist, greek cartoonist

Post a Comment