Απίστευτο: Με χοντρές πατάτες προκαλούν πλέον οι Τούρκοι στο Αιγαίο
apisteuto me xontres patates prokaloun pleon oi tourkoi sto aigaio egxrwmh geloiografia myxalandri
Αποκλειστικές εικόνες από την παρενόχληση του ελικοπτέρου του Πρωθυπουργού

Εδώ χοντρή πατάτα καλεί piller... Εδώ χοντρή πατάτα καλεί piller... Οβερ... 

Εδώ σφυρί καλεί δρεπάνι... (άσχετο-σχετικό) 

Θα μπορούσε να είναι οι νέες κωδικές ονομασίες στους κανόνες εμπλοκής των ελληνικών και τουρκικών μαχητικών πάνω από το Αιγαίο. 

Με την όχι και τόσο υπηρεσιακή φράση "οι Τούρκοι έκαναν χοντρή πατάτα", σχολίασε ο υπουργός Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης το γεγονός ότι δύο τουρκικά ..."piller" προσπάθησαν να ξεφλουδίσουν το κύρος του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα που πήγαινε στο Αγαθονήσι με μια χοντρή ιπτάμενη πατάτα, ανήμερα της επετείου της 25ης Μαρτίου.

Καλά, ούτε οι ίδιοι οι ινδιάνοι Σινούκ δεν θα είχαν σκεφτεί τέτοιους ευφάνταστους κώδικες...!

Κατακαημένε Καποδίστρια... Από κει που δεν θέλαμε τις πατατούλες σου, κοίτα που καταντήσαμε τώρα... 

Δεν ξέρουμε αν είναι πραγματικό το γεγονός ή αν ο υιός Αποστολάκης, ο Γιάννης ο σεφ ντε, ήταν στο σπίτι και τηγάνιζε καμιά πατάτα και μύρισαν του υπουργού την ώρα που έκανε τις παραπάνω δηλώσεις σε γνωστό κανάλι και μπέρδεψε τα μπούτια του και άλλα ήθελε να πει και άλλα είπε... 

Φήμες λένε πάντως ότι οι φωτογραφίες και το βίντεο που τράβηξε με το κινητό του ο Πρωθυπουργός κρίθηκαν άκρως απόρρητο υλικό. 

Ήταν πράγματι σε μια μαγική χοντρή πατάτα ο Αλέξης ο Τσίπρας, που μετά τις 12(Οκτώβρη) θα εξαφανιστεί??? Είδε τελικά ο Αλέξης το νέο κρυφό όπλο των Τούρκων??? Τα μαχητικά ..."piller"??? Αντικαταστάθηκαν τα ελικόπτερα σινούκ με άγνωστα ιπτάμενα μέσα??? Χόρευε η χοντρή πατάτα τσιφτετέλι με το χοντρό μπιζέλι??? Τι μας κρύβουν??? Διαδώστεεεεε!

Αναπάντητα ερωτηματικά θα μας βασανίζουν... 
-Σε τι κόσμο φέραμε τα παιδιά μας Νίκο Τσιαμτσίκα? 
-Σε τι κόσμο φέραμε τα παιδιά μας Νίκο Ευαγγελάτο...? 


Σε ένα κόσμο με προτηγανισμένες πατάτες ρε ουφα!!!
  


Αν θέλεις να βλέπεις περισσότερη δουλειά μου που δεν ανεβαίνει εδώ στο blog, ακολούθησέ με στο Instagram




tags:Αποστολάκης: «Χοντρή πατάτα» οι τουρκικές προκλήσεις στο ελικόπτερο του Τσίπρα, Κίνδυνο θερμού επεισοδίου στο Αιγαίο βλέπει ο Αποστολάκης -«Χοντρή πατάτα η πρόκληση με το ελικόπτερο Τσίπρα», «Χοντρή πατάτα των Τούρκων» - O Αποστολάκης για την παρενόχληση του ελικοπτέρου Τσίπρα, Αποστολάκης σε ομογενείς των ΗΠΑ: «Χοντρή πατάτα» των Τούρκων η παρενόχληση του ελικοπτέρου με τον Τσίπρα, Αποστολάκης: Ικανοποίηση για τις συνεργασίες στην Αν. Μεσόγειο, Αποστολάκης: Φόβος για ατύχημα στο Αιγαίο παρά τις τιτάνιες προσπάθειές μας, Αποστολάκης: Κάνουμε τιτάνια προσπάθεια να μην ανταποκριθούμε στις τουρκικές προκλήσεις-Ανησυχούμε για «ατύχημα»-«Χοντρή πατάτα» η παρενόχληση του ελικοπτέρου του πρωθυπουργού, Η ελληνική απάντηση στις προκλήσεις Ερντογάν, Αυστηρό διάβημα της Αθήνας στην Άγκυρα, Επιμένει στις προκλήσεις η Τουρκία – Τουρκικά ΜΜΕ για Αγαθονήσι, Τουρκικά ΜΜΕ για Αγαθονήσι: Ο Τσίπρας πήγε σε «τουρκικό νησί, Διάβημα προς Τουρκία για την παρενόχληση του ελικοπτέρου που μετέφερε τον Τσίπρα, Μπαράζ τουρκικών παραβιάσεων στο FIR Αθηνών ανήμερα της 25ης Μαρτίου, γελοιογραφίες, έγχρωμη γελοιογραφία, σκίτσο, σκίτσα, για γέλια και για κλαματα, Χαλάνδρι, του Πάνου Ιατρίδη, σκίτσο του Πάνου Ιατρίδη, γελοιογραφία του Πάνου Ιατρίδη, Πάνος Ιατρίδης, IaTriDis, cartoon, caricature, political cartoon, political cartoonist, greek cartoonist, myxalandri

Post a Comment