Αποχώρησε η Μαρία Τσαπράνη από το #MasterChefGR Καρικατούρα

Αποχώρησε από το MasterChef 3 το "παπάκι" Μαρία Τσαπράνη 

apoxwrhse h Maria tsapranh apo to masterchef 3 egxrwmh karikatoura
Μαρία Τσαπράνη Καρικατούρα MasterChef


Την περασμένη Παρασκευή ο νέος παίκτης που αποχώρησε από τον διαγωνισμό μαγειρικής MasterChef ήταν πάλι γυναίκα και ήταν η Μαρία Τσαπράνη.


Η επονομαζόμενη "παπάκι" Μαρία, δεν κατάφερε να μείνει στο παιχνίδι. Βρέθηκε προτεινόμενη για αποχώρηση με πρόταση του Πανούλη καθώς ο ίδιος θεώρησε ότι στην ομαδική δοκιμασία που ηταν αρχηγός, η Μαρία δεν τον άκουγε και  καθυστερούσε  πάρα πολύ με τις γαρίδες.


Βρέθηκε αντιμέτωπη με τον Ζαχίρ και την Ασημίνα σε ένα πιάτο αντιγραφής από τον πολυβραβευμένο σεφ Γιάννη Μπαξεβάνη που  καθόρισε το ποιος θα επιστρέψει στο σπίτι του MasterChef. 

Ο Ζαχίρ είχε το καλύτερο από τα τρία πιάτα και επέστρεψε πρώτος στο σπίτι. Το πιάτο της Μαρίας κρίθηκε στις λεπτομέρειες σε σχέση με αυτό της Ασημίνας και οι λεπτομέρειες αυτές έκαναν την Μαρία  να μείνει εκτός διαγωνισμού.

Η καρικατούρα που δημιούργησα για την Μαρία Τσαπράνη με νερομπογιές και πενάκια έχει μια μικρή ιστορία. 

Ο σωματότυπός της αλλά και οι κινήσεις της μου θύμισαν Super Mario. Έτσι την έντυσα με τα ρούχα του γνωστού ήρωα των βιντεοπαιχνιδιών της παιδικής μας ηλικίας. 

Το γράμμα Μ στο καπέλο, ταίριαξε ωραία  με το αρχικό του ονόματος της Μαρίας αλλά και με του MasterChef. 

Τα άσπρα γάντια του Mario, τα αντικατέστησα με μαύρα σαν και αυτά που φοράνε οι μάγειρες... 


Τελευταία λεπτομέρεια, το παπάκι. Όχι μόνο δεν το ξέχασα αλλά το ενέταξα στο όλο περιβάλλον του Super Mario.


Οι μέρες πέρασαν όμως και η επόμενη αποχωρήσασα του αγαπημένου διαγωνισμού μαγειρικής MasterChef, είναι η καλύτερη φίλη της Μαρίας, καρικατούρα της οποίας ετοιμάζω...


Αν θέλεις να βλέπεις περισσότερη δουλειά μου που δεν ανεβαίνει εδώ στο blog, ακολούθησέ με στο Instagram


tags:Γιάννα και Μαρία MasterChef: Ο Παντελής, η Άλκηστις και η κλίκα, MasterChef Greece 2019 - Η οντισιόν της Μαρίας Τσαπράνη, Μαρία Τσαπράνη και Γιάννα Ρέντεση αποκαλύπτουν για Σπυριδούλα, MasterChef: Αποχώρησε η Μαρία Τσαπράνη, Μαρία Τσαπράνη - Μάθε όλα τα νέα για Μαρία Τσαπράνη, Η πρώτη παίκτρια που μπήκε πανηγυρικά στο σπίτι του MasterChef, Σάλος με παίκτρια του MasterChef που βρίζει τα Θεία, Masterchef: Η Μαρία Τσαπράνη..καψούρα με τον Ιωαννίδη, Από τα Παλατίτσια η Μαρία του Master Chef, Διαγωνισμός Μαγειρικής | MasterChef | Star TV, master chef συμμετεχοντες, MasterChef 3: Aυτός ο παίκτης αποχώρησε από το διαγωνισμό, καρικατούρα, έγχρωμη καρικατούρα, καρικατούρες, Πάνος Ιατρίδης, IaTriDis, project MasterChef, caricature, caricatures, greek cartoonist, starchanneltv

Post a Comment