Αποχώρησε η Ελίζαμπεθ Θεοτοκάτου από το #MasterChefGR Καρικατούρα

Αποχώρησε από το MasterChef 3 η Ελίζαμπεθ Θεοτοκάτου

apoxwrhse h elizabeth theotokatou apo to masterchef 3 egxrwmh karikatoura
Ελίζαμπεθ Θεοτοκάτου Καρικατούρα MasterChef


Η Λίζ, όπως είναι το χαϊδευτικό της ήρθε στο διαγωνισμό μαγειρικής MasterChef  για να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στην μαγειρική. 

Η καθηγήτρια Αγγλικών από το Γιοχάνεσμπουργκ της Νοτίου Αφρικής, που όμως τα τελευταία χρόνια ζει στην Ελλάδα, θέλησε να αφήσει για λίγο τον Σέξπιρ που τόσο αγαπά και να ασχοληθεί με μια άλλη της αγάπη, την μαγειρική. 

Στα 50 της χρόνια αποφάσισε να κάνει αυτό το βήμα συμμετέχοντας στο MasterChef 3. Τα κατάφερε με μια υπέροχη σούπα η οποία εντυπωσίασε τους κριτές. Στη πορεία της στο παιχνίδι φάνηκε ο ευγενικός χαρακτήρας της, πως έχει ταλέντο και όρεξη να μάθει καινούρια πράγματα. Αλλά το κυριότερο που μάθαμε από την Λιζ ήταν πως κανείς δεν πρέπει να τα παρατάει ποτέ. Ακόμη και την τελευταία στιγμή πρέπει να προσπαθείς.

Και αυτό έγινε στην δοκιμασία αποχώρησης όπου βρέθηκε αντιμέτωπη με τα άλλα τρία κορίτσια της ομάδας του Πάνου Ιωαννίδη, Ιωάννα, Άλκηστις και Μαρία. 

Η χύτρα ήταν ένα εργαλείο απαραίτητο σε αυτό το τέστ δημιουργικότητας και η Ελίζαμπεθ δεν την είχε ξαναχρησιμοποιήσει. Αυτό την δυσκόλεψε με αποτέλεσμα να της καεί αυτό που έβραζε μέσα. Προσπάθησε να το διορθώσει και τα κατάφερε σε μεγάλο βαθμό. 

Όταν δοκίμασαν το πιάτο οι κριτές, η γεύση από το καμένο υπήρχε αλλά ήταν ανεπαίσθητη στη σάλτσα. Από την άλλη, το κανελόνι και το αρνί ήταν πολύ καλά μαγειρεμένα και με ωραίες γεύσεις. Το σύνολο του πιάτου ωστόσο δεν ήταν αυτό που έδειξαν οι σεφ και  ήταν ο λόγος που την έστειλε εκτός διαγωνισμού.

Στην καρικατούρα που δημιούργησα για την Ελίζαμπεθ Θεοτοκάτου με νερομπογιές και πενάκια έβαλα δυο στοιχεία. Την μοιραία χύτρα που την συνέδεσα με την γνωστότερη φράση του Σέξπιρ παραλλαγμένη. 
Το: " Να ζει κανείς ή να μην ζει, ιδού η απορία", στο στόμα της Ελίζαμπεθ έγινε: "Να βάζει κανείς χύτρα ή να μην βάζει..."

Η δική σου γνώμη για τις χύτρες ποια είναι ;;; Γράψε μου στα σχόλια από κάτω!


 Αν θέλεις να βλέπεις περισσότερη δουλειά μου που δεν ανεβαίνει εδώ στο blog, ακολούθησέ με στο Instagram

tags: Ελίζαμπεθ: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση από το MasterChef, MasterChef Greece 2019 - Η οντισιόν της Ελίζαμπεθ Θεοτοκάτου, MasterChef: Αποχώρησε η Ελίζαμπεθ Θεοτοκάτου , Ελίζαμπεθ Θεοτοκάτου - Μάθε όλα τα νέα για Ελίζαμπεθ Θεοτοκάτου, MasterChef: Η Ελίζαμπεθ πρόδωσε τον παίκτη που αποχώρησε, Ελίζαμπεθ Θεοτοκάτου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της, Εκτός MasterChef η Ελίζαμπεθ Θεοτοκάτου, MasterChef 3: Αποχώρησε η Ελίζαμπεθ Θεοτοκάτου, Διαγωνισμός Μαγειρικής | MasterChef | Star TV, master chef συμμετεχοντες, MasterChef 3: Aυτός ο παίκτης αποχώρησε από το διαγωνισμό, καρικατούρα, έγχρωμη καρικατούρα, καρικατούρες, Πάνος Ιατρίδης, IaTriDis, project MasterChef, caricature, caricatures, greek cartoonist, starchanneltv

Post a Comment