Αποκριάτικες στολές 2019: Αρκουδίτσες και πρόβατα θα φορεθούν πολύ φέτος

Ένα πεντάλεπτο δημοσιότητας στην ζωή του κατάφερε να αποσπάσει ο άσημος και άγνωστος τραγουδοποιός Διονύσης Σαββόπουλος, έτσι θαρρώ τον λένε.

apokriatikes stoles 2019 arkouditses kai provata tha forethoun poli fetos egxrwmh geloiografia apopsilive
Πολάκης και Σαββόπουλος με αποκριάτικες στολές

Ο καλλιτέχνης αυτός, που ούτε η μάνα του τον ξέρει, σχολίασε σε πρωινή βοθροεκπομπή, γνωστού βοθροκάναλου την Κυβέρνηση αλλά και τον αναπληρωτή υπουργό υγείας Παύλο Πολάκη. 

Σε ερώτηση των βοθροδημοσιογράφων για τον Κρητικό υπουργό, αυτός ο Σαββόπουλος είπε τα εξής:«Μου θυμίζει στη γειτονιά μου όταν φέρνανε μια αρκούδα για να κάνει τη Βουγιουκλάκη. Ο αρκουδιάρης μου θυμίζει σε πολλά τον Πολάκη. Κυβερνούν εγγαστρίμυθοι του Ανδρέα Παπανδρέου, άνθρωποι που τον μιμούνται». Ωστόσο ο Σαββόπουλος δήλωσε «αισιόδοξος ότι κατι μπορεί να αλλάξει».

Ο Παύλος ο Πόλακης έσπευσε να απαντήσει σε αυτόν τον τύπο που πολλοί το φωνάζουν "Νιόνιο" από ότι έχει πάρει το αφτί μου, με κάτι ασυναρτησίες. Πως ο ίδιος ξέρει από πρόβατα γιατί ο πατέρας του ήτανε βοσκός και κάτι τέτοια. Δηλαδή αν τον έλεγε βοσκαρά ας πούμε θα ήταν όλα εντάξει;;; Μάλλον ήταν θέμα επαγγελματικού προσανατολισμού γι αυτό θίχτηκε ο υπουργός. 

Στην συνέχεια είπε πως ο Διονύσης ο Σαββόπουλος ξέρει καλά από Αρκουδίτσες μιας και είχε επαφή με τα σαλόνια του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας..(!)  Μόνο ως σεξουαλικό υπονοούμενο μπορώ να το αντιληφθώ εκτός αν έπαιξε κάτι με τον γνωστό "αρκούδο" του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Αθανασάκη. 

Φήμες πάντως λένε πως από αυτή την λογομαχία ο Σαββόπουλος έδωσε ιδέα στον Πολάκη τι να ντυθεί στο πάρτυ μασκέ που ετοιμάζει το υπουργείο υγείας. Μαθαίνω επίσης πως όλα τα καταστήματα με αποκριάτικες στολές σπεύδουν την τελευταία στιγμή να προμηθευτούν στολές προβάτων και αρκούδων. Τα ντέφια  στην αγορά, έχουν πάρει αύξηση μετά την μείωση τιμών στα νταούλια και τους ζουρνάδες. 


Μασκαράδες, μασκαριλίκια και καρνάβαλοι κάθε είδους παρελαύνουν φέτος και μας δείχνουν ξεδιάντροπα πως το τρίβουν το πιπέρι


Αν θέλεις να βλέπεις περισσότερη δουλειά μου που δεν ανεβαίνει εδώ στο blog, ακολούθησέ με στο Instagram

apokriatikes stoles 2019 arkouditses kai provata tha forethoun poli fetos egxrwmh geloiografia apopsilive
                     apopsilive.gr
Άποψη του Νότου φύλλο 968, 
26 Φεβρουαρίου 2019


tags: Πολάκης σε Σαββόπουλο: Εγώ ξέρω από πρόβατα, εσύ από αρκουδίτσες, «Αρκουδοκαβγάς» Πολάκη-Σαββόπουλου, Ο Πολάκης «έχει» και τον Σαββόπουλο, Πολάκης «πυροβολεί» Σαββόπουλο, Πληρωμένη απάντηση Πολάκη στο Σαββόπουλο, Ο Πολάκης «τα χώνει» στον Σαββόπουλο, Ο Πολάκης που ξέρει από πρόβατα, τώρα βρίζει και τον Σαββόπουλο, απόκριες, αποκριάτικες στολές, καρναβάλι, πρόβατα, αρκούδες, Άποψη του Νότου, γελοιογραφία, έγχρωμη γελοιογραφία, σκίτσο, σκίτσα, του Πάνου Ιατρίδη, με το πενάκι του σκιτσογράφου, με το πενάκι του Πάνου Ιατρίδη, Πάνος Ιατρίδης, IaTriDis, apopsilive, caricature, cartoon, political cartoon, political cartoonist, greek cartoonist.

Post a Comment