Αποχώρησε ο κρητικός Τάσος Κυρικλάκης από το #MasterChefGR Καρικατούρα

Ο μάγειρας από το Ηράκλειο της Κρήτης, Τάσος Κυρικλάκης, αποχώρησε από το διαγωνισμό μαγειρικής MasterChef 3


apoxwrhse o krhtikos tasos kyriklakhs apo to masterchef 3 egxrwmh karikatoura
Τάσος Κυρικλάκης Καρικατούρα MasterChef

Όπως είχα ανακοινώσει εχτές από ετούτο εδώ το βήμα, ο παίκτης από την Κρήτη, Τάσος Κυρικλάκης, ήταν ο επόμενος που αποχώρησε από το MasterChef  μετά την σαραντάχρονη από την Αμαλιάδα, Γιάννα Ρέντεση.

Ο  29χρονος Τάσος Κυρικλάκης από το Ηράκλειο, ο οποίος έλκει την καταγωγή του και από το Λεωνίδιο και τα Τσιτάλια του Δήμου Νότιας Κυνουρίας(!) ήταν ένας δυνατός μάγειρας που είχε προοπτικές να προχωρήσει ακόμα περισσότερο.

Η ομαδική δοκιμασία  στο 2o Συγκρότημα Αεροπορίας Στρατού, έδωσε το στίγμα πειθαρχίας και οργάνωσης στα μέλη των 2 ομάδων. Εκείνη, που δούλεψε σαν μια «γροθιά», εκείνη, που  παρέδωσε το καλύτερο και πιο ισορροπημένο μενού, σύμφωνα με τις διατροφικές συνήθειες του στρατού, ήταν και η ομάδα, που  φάνηκε  άξια ανταμοιβής από τους κοκκινοσκούφηδες της αεροπορίας στρατού, χειριστές μηχανικούς, οπλίτες θητείας και των τολμηρών αλεξιπτωτιστών.

Αυτή δεν ήταν η μπλέ ομάδα με αρχηγό τον Τάσο καθώς η κόκκινη ομάδα κέρδισε την δοκιμασία με αρχηγό τον Μανώλη.


Ο Τάσος πήρε επάνω του όλη την ευθύνη της ήττας της ομάδας του και έθεσε εαυτόν εκτος κόμματος... εεε, υποψήφιο για αποχώρηση ήθελα να πώ. Στην ουσία όμως έθεσε εαυτόν εκτός MasterChef αφού στην δοκιμασία αποχώρησης το δικό του πιάτο ήταν το χειρότερο.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα πιάτο του F&B του MasterChef, Χάρη Αντωνόπουλου. Ένα πιάτο το οποίο απαιτούσε προσήλωση και μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες.  
Αναπάντεχο ήταν το αποτέλεσμα αυτής της δοκιμασίας το οποίο έφερε δάκρυα και θλίψη στα πρόσωπα των υπόλοιπων διαγωνιζόμενων. Μια ατυχία και μια αποχώρηση, που δεν την περίμεναν ούτε οι ίδιοι οι κριτές.

Το γλυκάδι στο πιάτο του Τάσου βρέθηκε άψητο, παρόλο που κατα την ώρα της παρασκευής είχε θερμόμετρο στους σωστούς βαθμούς ψησίματος...! Σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα ήταν ασυγχώρητο για τους κριτές οι οποίοι του ζήτησαν την κονκάρδα και την ποδιά για να αποχωρήσει.

Για τον Τάσο Κυρικλάκη δημιούργησα την καρικατούρα του με νερομπογιές και πενάκια σε μαύρο φόντο λόγω της κατήφειας που έφερε στο σπίτι η έξοδος του από το MasterChef . Δάκρυα και λίμνες κλάματος κατακλύζουν όλο το σχέδιο καθώς όλοι είδαμε πως αντιμετώπισαν οι φίλοι του, στο σπίτι, την αποχώρηση του. 

Φήμες λένε πως η Σπυριδούλα από την στεναχώρια της σκέφτεται να ακυρώσει τον γάμο της...

Εγώ πάλι θα πάρω μια βαθιά ανάσα μέχρι την Τρίτη.

Ποιος άραγε θα είναι ο επόμενος Έλληνας/Ελληνίδα MasterChef ...που θα αποχωρήσει;;;
Γράψε μου την γνώμη σου στα σχόλια απο κάτω. 


 Αν θέλεις να βλέπεις περισσότερη δουλειά μου που δεν ανεβαίνει εδώ στο blog, ακολούθησέ με στο Instagram


tags:Τάσος Κυρικλάκης/Tasos Kiriklakis MasterChef 2019, ΜasterChef - Τάσος Κυρικλάκης: Το μήνυμα μετά την «αυτοκτονία, MasterChef: Ο Τάσος Κυρικλάκης στέλνει μήνυμα για την αποχώρηση, Τάσος Κυρικλάκης - Μάθε όλα τα νέα για Τάσος Κυρικλάκης, Ο Τάσος Κυρικλάκης με καταγωγή από την Νότια Κυνουρία στην επόμενη φάση του MasterChef, MasterChef | Τάσος Κυρικλάκης, Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση: «Ένα λάθος πλήρωσα», MasterChef 3: Αποχώρησε ο Τάσος Κυρικλάκης, MasterChef: Ο Κρητικός με το «σφουγγάτο» που τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό, Mαχαίρια στο MasterChef: «Το βρίσκω προσβλητικό» – «Είσαι καραγκιόζης», Άδειασαν το πιάτο οι κριτές στο Masterchef – Εντυπωσίασε ο 29χρονος Κρητικός, Κρήτη, Ηράκλειο, Νότια Κυνουρία, Λεωνίδιο, Τσιτάλια, Διαγωνισμός Μαγειρικής | MasterChef | Star TV, master chef συμμετεχοντες, MasterChef 3: Aυτός ο παίκτης αποχώρησε από το διαγωνισμό, καρικατούρα, έγχρωμη καρικατούρα, καρικατούρες, Πάνος Ιατρίδης, IaTriDis, project MasterChef, caricature, caricatures, greek cartoonist, starchanneltv

Post a Comment