Αποχώρησε η Γιάννα Ρέντεση από το #MasterChefGR Καρικατούρα

Απώλεια για την Αμαλιάδα η αποχώρηση της Γιάννας Ρέντεση από το διαγωνισμό μαγειρικής MasterChef 3

apoxwrhse h gianna rentesh apo to masterchef 3 egxrwmh karikatoura
Γιάννα Ρέντεση Καρικατούρα MasterChef

Την περασμένη εβδομάδα από το Masterchef  έφυγε η Μαρία Τσαπράνη. Αμέσως μετά την ακολούθησε η πολύ καλή της φίλη, Γιάννα Ρέντεση από την Αμαλιάδα.

Δημιούργησε καλές σχέσεις σχεδόν με όλα τα κορίτσια και έφτιαξε το "κοτέτσι" της με τις "κοτούλες" της όπως συνήθιζε να λέει. Φράση που έγινε ζλόγκαν  ήταν το : "Έλα μάνα μου".

Μετά το τέστ δημιουργικότητας,τα χειρότερα πιάτα ήταν αυτά της Γιάννας, της Ασημίνας και του Ζαχίρ.Φορώντας τη μαύρη τους ποδιά μπροστά στους κριτές αγωνίστηκαν για ένα ακόμα μοναδικό πιάτο αντιγραφής MasterChef.

Οι τρεις υποψήφιοι έπρεπε να επιδείξουν απόλυτη παρατηρητικότητα και συγκέντρωση και να  αποδείξουν στους 3 Μέντορες ότι αξίζουν  να προχωρήσουν για μια θέση στη χρυσή δεκάδα του MasterChef.
Οι κανόνες είναι κανόνες όμως και οι αποχωρισμοί είναι δύσκολοι, όχι μόνο για τους φιλόδοξους μάγειρες του MasterChef αλλά ακόμα και για τους ίδιους τους Μέντορες.

Ο Ζαχίρ πάλι έκανε το καλύτερο πιάτο ενώ η Γιάννα παρόλο που είχε κάνει καλή δουλειά, της κόστισε το κακό κόψιμο στα λαχανικά και το κόκκαλο που βρήκε όπως συνηθίζει ο Σωτήρης Κοντιζάς, στο μπαρμπούνι.

Για να της ανακοινώσει την αποχώρηση της από το παιχνίδι ο Σεφ είπε: "Μπήκες στο παιχνίδι με μπαρμπούνι αλλά δεν φεύγεις με μπαρμπούνι..." Δημιούργησε προς στιγμήν σύγχυση  σε Γιάννα και Ασημίνα για το ποιά φεύγει και συνέχισε : " Φεύγεις από το κόκκαλο του μπαρμπουνιού"!

Οι κριτές αναγνώρισαν την αξία της και συμφώνησαν να συναντηθούν κάποια στιγμή στην Αμαλιάδα.

Προσωπικά, μέχρι φέτος, την Αμαλιάδα την είχα ακουστά. 'Οταν ήμουν μικρό παιδάκι άκουγα κάθε τοσο, τα καλοκαίρια, τον μαυρισμένο από τον ήλιο νονό μου, να λέει πως θα πάει με το φορτηγό στην Αμαλιάδα να φορτώσει καρπούζια. Θες η όψη του νονού μου, το καλοκαίρι, η ζέστη. Θες το παλιό χοντροκομένο πρασινομπλέ φορτηγό, το χρώμα και τα ζουμιά των καρπουζιών, είχα την Αμαλιάδα στο νου μου σαν ένα μέρος εξωτικό.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε όμως, είχα την ευκαιρία να περάσω από την Αμαλιάδα μια μέρα με φρικτή υγρασία και ζέστη. Φέτος επίσης γνώρισα σε παρέα μια κοπέλα από την Αμαλιάδα. Τέλος η Γιάννα που έκανα και γι αυτήν μια έγχρωμη καρικατούρα με νερομπογιές και πενάκια είναι, όπως μας το έκανε σαφές, από την Αμαλιάδα. Η χρονιά της Αμαλιάδας δηλαδή.

Στην καρικατούρα της Γιάννας Ρέντεση έβαλα μια νότα επαρχίας. Χρώματα εξοχής , φυσικά τα καρπούζια, σήμα κατατεθέν της Αμαλιάδας και τις αγαπημένες της κοτούλες.

Και μετά την Αμαλιάδα και την Πελοπόννησο, σειρά έχει η Κρήτη και το Ηράκλειο. Ο Τάσος αποχώρησε εχτές από το MasterChef και δεν σας προλαβαίνω...!



Αν θέλεις να βλέπεις περισσότερη δουλειά μου που δεν ανεβαίνει εδώ στο blog, ακολούθησέ με στο Instagram

tags:Γιάννα Ρέντεση: Όλες οι λεπτομέρειες για τη ζωή της 40χρονης, Η Γιάννα Ρέντεση από την Αμαλιάδα με "μαμαδίστικα" μπαρμπούνια, Γιάννα Ρέντεση: Αυτή είναι η ζωή της 40χρονης παίκτριας, Γιάννα Ρέντεση: «Έβλεπες τον Παντελή να μην έχει νεύρα και έλεγες με κοροϊδεύει», Μαρία Τσαπράνη και Γιάννα Ρέντεση αποκαλύπτουν για Σπυριδούλα και Άλκηστη, Γιάννα και Μαρία του MasterChef: Ο Παντελής, η Άλκηστις και η κλίκα, Η «Αμαλιάδα» του MasterChef δίνει τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ απαντήσεις στα hate tweets, Μαρία Τσαπράνη | Γιάννα Ρέντεση Οι αποκαλύψεις στους «ΚουΚου»: Οι κλίκες στο MasterChef & οι ψεύτικες συμπεριφορές των συμπαικτών τους, Γιάννα Ρέντεση: Τελικά αποχώρησε…, Τη «γλεντάει» το Twitter: Παίκτρια του MasterChef κρύβει 10 χρόνια και δηλώνει… μικρότερη κι απ’ τον Ιωαννίδη,Διαγωνισμός Μαγειρικής | MasterChef | Star TV, master chef συμμετεχοντες, MasterChef 3: Aυτός ο παίκτης αποχώρησε από το διαγωνισμό, καρικατούρα, έγχρωμη καρικατούρα, καρικατούρες, Πάνος Ιατρίδης, IaTriDis, project MasterChef, caricature, caricatures, greek cartoonist, starchanneltv

Post a Comment