Αποκαλυπτικό: Δείτε που και πως γιόρτασε το ευρωψηφοδέλτιο του ο #ΣΥΡΙΖΑ

Μετά το φιάσκο της υποψήφιας για την Ευρωβουλή Μυρσίνης Λοίζου, ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε άλλα δυο ονόματα υποψηφίων για τις επερχόμενες ευρωεκλογές. Την γνωστή τραγουδίστρια Ραλλία Χρηστίδου και τον γνωστό μεγαλοεπιχειρηματία Πέτρο Κόκκαλη.

apokaliptiko deite pou kai pws giortase to europsifodeltio tou o syriza egxrwmh geloiografia apopsilive
Ραλλία, Κόκκαλης και Τσίπρας στα μπουζούκια

Το ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ έλαμψε για άλλη μια φορά καθώς η Μυρσινούλα εισέπραττε παρανόμως την σύνταξη της θανούσης μητέρας της για 5,5 χρόνια. Και μάλιστα είχε καταδικαστεί γι αυτό...

Η Ραλλία γεννήθηκε το 1979 και μεγάλωσε στο Νέο Ηράκλειο Αττικής. Ο πατέρας της κατάγεται από την Ξάνθη και η μητέρα της από την Κοκκινιά του Πειραιά. Και οι δύο, μικρασιατικής καταγωγής.

Ξεκίνησε μαθήματα κλασικής κιθάρας σε ηλικία 6 ετών στο Εθνικό Ωδείο, από όπου αποφοίτησε στα 22 της χρόνια με βαθμό πτυχίου άριστα παμψηφεί, ενώ συνέχισε σπουδές στα ανώτερα θεωρητικά.

Έχει κάνει σπουδές φωνητικής, κινησιολογίας και υποκριτικής στο Vocal Studio με την Αρετή Τοπουζίδη καθώς και σπουδές μουσικής παραγωγής και ηχοληψίας.

Έχει πτυχίο μετα-δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης δημόσιου ΙΕΚ με ειδικότητα φοροτεχνικός και πιστοποίηση άδειας ασκήσεως επαγγέλματος.

Εχει κάνει σπουδές Δημόσιας Διοίκησης στη σχολή Κοινωνικών Επιστημών του Ε.Α.Π.

Από 18 ετών έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα ως υπάλληλος γραφείου και αργότερα ως δασκάλα κλασικής κιθάρας σε ωδεία.

Το 2004 συμμετείχε στο μουσικό διαγωνισμό - μουσικό ριάλιτι Fame story και ξεχώρησε εξαιτίας του ταλέντου, της δυναμικής προσωπικότητας, του ήθους και της ακεραιότητας του χαρακτήρα της, με αποτέλεσμα να αγαπηθεί ιδιαίτερα από το ευρύ κοινό και να κατακτήσει τη δεύτερη θέση. 

Έκτοτε δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο της μουσικής στην Ελλάδα και το εξωτερικό και διακρίνεται για την ευρύτητα του μουσικού ρεπερτορίου που υπηρετεί, την μουσικότητα και την έκταση έκταση των ικανοτήτων της φωνής της καθώς και για τον επαγγελματισμό της έχοντας στο ενεργητικό της πολλές συνεργασίες με σημαντικούς καλλιτέχνες, ιδιαίτερες live εμφανίσεις και ραδιοφωνικές επιτυχίες. 

Ο Πέτρος είναι επιχειρηματίας και παράγοντας του αθλητισμού. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1970 και είναι γιος του επιχειρηματία και πρώην ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Σωκράτη Κόκκαλη και της Σοφίας Σκούρα. 

Από την πλευρά του πατέρα του είναι εγγονός του Πέτρου Κόκκαλη, γιατρού και υπουργού στην κυβέρνηση βουνού ενώ από την πλευρά της μητέρας του είναι εγγονός του Σπύρου Σκούρα, ιδιοκτήτη της "Σκούρας Φιλμ" και πρώην προέδρου της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως. 

Σπούδασε ιστορία στο πανεπιστήμιο Hampshire και πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στην δημόσια διοίκηση στο Χάρβαρντ J.F.K. School of Government.

Το 1994 τοποθετήθηκε διευθυντής Marketing στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και το 1996 γενικός διευθυντής της εταιρείας. Αργότερα αναβαθμίστηκε στην θέση του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, θέση όμως από την οποία παραιτήθηκε το 2008. 

Τον Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου παραιτήθηκε και από την προεδρία του ερασιτέχνη Ολυμπιακού, αξίωμα στο οποίο είχε εκλεγεί δύο μήνες πριν. Την περίοδο 2000 - 2001 διετέλεσε διευθύνων σύμβουλος της ΘΡΥΛΟΣ Α.Ε. Επίσης είναι μέλος του δ.σ. της Intralot, αντιπρόεδρος στο ίδρυμα Κόκκαλη ενώ έχει χρηματίσει και μέλος του συμβουλευτικού ιδρύματος της UEFA. Το 2006 εξελέγη πρώτος πρόεδρος της Super League Ελλάδος.

Έχει ανακηρυχθεί «Άρχων Λαοσυντάκτης του Οικουμενικού Θρόνου» από το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως. Τον Μάρτιο του 2019 παραιτήθηκε από τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη, με το οποίο είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος Πειραιά, και ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στις ευρωεκλογές 2019 με τον ΣΥΡΙΖΑ


Αφού το ηχηρό όνομα της Μυρσίνης Λοίζου δεν κατάφερε να φέρει τα αποτελέσματα που πιθανόν προσδοκούσε ο Αλέξης Τσίπρας, ο ίδιος αποφάσισε να στραφεί από το συναισθηματικό κομμάτι των ψηφοφόρων που θα έλκονταν από την κόρη του σπουδαίου συνθέτη με τα επαναστατικά τραγούδια, στην βιτρίνα που πουλάν η Ραλλία και ο Πέτρος. 


Η μία έχει απήχηση στις λαϊκές μάζες με τα Ευροβυζιά που μας μοστράρει φέτος και τα ανακάλυψε η Σάσα Σταμάτη. Είναι απολύτως φυσικό να πηγαίνει ευρωβουλή. Από την άλλη ο Κόκκαλης, που η γιαγιά του ήτο κομμουνίστρια, θα προσελκύσει το επιχειρηματικό κοινό. Επενδύσεις που τόσο περιμένουμε... Όχι όμως στη χώρα,αλλά στο κόμμα.

Παρόλο που ο ΣΥΡΙΖΑ δήθεν ξινίζει με τους λεφτάδες(κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη, διαπλοκή και τα τοιαύτα)ωστόσο αποφασίζει να εντάξει έναν τέτοιο λεφτά και αποδεδειγμένα διαπλεκόμενο στο ευρωψηφοδέλτιο του. Ο παππούς του βέβαια ήτο κομμουνιστής.

Με την ανακοίνωση των παραπάνω υποψηφιοτήτων αμέσως μου ήρθε στο μυαλό η γνωστή επιτυχία της Ραλλίας Χρηστίδου. Το : "Εγώ για σένα". Θυμάστε πως πάει;;; 

"Με ρωτάς εγώ για σένα τι θα έκανα, αν θα το 'σκαγα μια μέρα απ'τη δουλειά αν θα το 'σκαγα μια μέρα για να φύγουμε,με τ' αυτοκίνητο για κάπου στ' άγνωστο.
 
Με ρωτάς εγώ για σένα τι θα έκανα, αν θα άφηνα μια στάλα εγωισμού, αν θα σ' άφηνα ή αν πίσω σου θα έτρεχα, ρωτάς αν θα 'πεφτα για σένα στη φωτιά
Εγώ για σένα, εγώ για σένα για σένα θα 'πεφτα πιο κάτω απ' τον καθένα.εγώ καρδιά μου, εγώ καρδιά μου εγώ θα σκότωνα για σένα τα όνειρά μου.

Μη ρωτήσεις τι κάνω για σένα, τι χάνω, αν μπορώ να κοπώ, να καώ, να πεθάνω μη ρωτήσεις τι δίνω για σένα ψυχή μουμια στιγμή, μια βραδιά, μια ζωή, τη ζωή μου..."

Τρομακτικά προφητικό... Θα πρέπει σίγουρα να σκλήρυναν οι ρώγες της Ραλλίας από την ανατριχίλα. Που να ήξερε η κακομοίρα πως μερικά χρόνια μετά θα μπορούσε κάλλιστα να το αφιερώσει στον Πρωθυπουργό μας που της έκανε αυτή την τιμή. Ταιριάζει γάντι...

Θα φύγει λέει από την νύχτα άμα εκλεγεί. Και πως, καλή μου, θα πατάξουμε την διαφθορά;;; Είσαι η κατάλληλη στο κατάλληλο πόστο. Έ ρε τι ΦΠΑδες θα μάζευε η Ε.Ε. αμα συνέχιζες... Κανένα σχέδιο δηλαδή; Έλεος. Πως πάτε ξεβράκωτοι στην ευρωβουλή ρε παιδιά;;;(με τους βύζους όξω)

Τον Κόκκαλη τον άκουσα στο ραδιόφωνο να λέει πως θέλει να ασχοληθεί με το περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή. Ήταν στραβό το κλίμα θα το φάει και ο Κόκκαλης.

Να τρέξετε όλοι, όταν έρθει η ώρα, να πάτε να τους ψηφίσετε γιατί βέβαια ταυτίζεστε μαζί τους και θα εκπροσωπήσουν πολύ καλά τα συμφέροντα σας στην Ευρωβουλή. Ευρωκουνιαμπέλα που σας κούναγε.

Τέλος πάντων...

Εμείς στην κρητική εφημερίδα "Άποψη του Νότου" αυτή την εβδομάδα έχουμε αποκλειστική έγχρωμη γελοιογραφία από τους εορτασμούς για τις υποψηφιότητες της Ραλλίας Χρηστίδου και του Πέτρου Κόκκαλη.

Αφιερώσεις, γαρούφαλα, σαμπάνιες να ρέουν και το χρήμα βεβαίως. Άντε να τραγουδήσουμε και κανένα αντάρτικο after στην πισίνα σύντροφοι.



Αν θέλεις να βλέπεις περισσότερη δουλειά μου που δεν ανεβαίνει εδώ στο blog, ακολούθησέ με στο Instagram

apokaliptiko deite pou kai pws giortase to europsifodeltio tou o syriza egxrwmh geloiografia apopsilive
                     apopsilive.gr
Άποψη του Νότου φύλλο 973, 
2 Απριλίου 2019



tags: Πέτρος Κόκκαλης, Αλέξανδρος Νικολαΐδης και Ραλλία Χρηστίδου στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κόκκαλης, Ραλλία Χρηστίδου και άλλοι οκτώ στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κόκκαλης, Ραλλία Χρηστίδου και Αλέξανδρος Νικολαΐδης υποψήφιοι με τον ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές, Οι νέοι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ για τις Ευρωεκλογές: «Μέσα» Πέτρος Κόκκαλης, Ραλλία Χρηστίδου και ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, Ραλλία Χρηστίδου & Πέτρος Κόκκαλης μεταξύ των υποψηφίων,εφημερίδα, Ηράκλειο, Κρήτη, "Αποψη του Νότου", γελοιογραφίες, ασπρόμαυρη γελοιογραφία, σκίτσο, σκίτσα,  του Πάνου Ιατρίδη, σκίτσο του Πάνου Ιατρίδη, γελοιογραφία του Πάνου Ιατρίδη, Πάνος Ιατρίδης, IaTriDis, cartoon, caricature, political cartoon, political cartoonist, greek cartoonist, apopsilive

Post a Comment