Αποκλειστικό: Μάθε που πηγαίνουν τα λεφτά των Ελλήνων πολιτών

Στις 10 Απριλίου επιστήμονες από 8 διαφορετικά μέρη του κόσμου συνεργάστηκαν και κατάφεραν να φωτογραφίσουν το αφωτογράφητο. Η εικόνα της μαύρης τρύπας που υπάρχει στο κέντρο του γιγάντιου γαλαξία Μessier 87 (Μ87) είναι πλέον μια πραγματικότητα.

apokleistiko mathe pou pigainoun ta lefta twn ellinwn politwn egxrwmh geloiografia myxalandri
Μαύρη τρύπα

Οι εικασίες του Άλμπερτ Αϊνστάιν και του Στίβεν Χόκινγκ επιβεβαιώνονται πανηγυρικά μέσω της επιστήμης και της τεχνολογίας, ανοίγοντας δρόμους για μια σειρά νέων επιστημονικών ανακαλύψεων που ίσως τελικά καταφέρουν να συγκεράσουν τις δύο βασικές θεωρίες της Φυσικής, τη θεωρία της Σχετικότητας και της Κβαντομηχανικής.

Αυτά σε παγκόσμιο επίπεδο. Στον Ελληνικό μικρόκοσμο, η ανακάλυψη αυτή θα βοηθήσει να ξεφύγουμε από τις ιδεοληψίες και τις φαντασιώσεις μας ότι δήθεν τα λεφτά μας χάνονται σε μαύρες τρύπες, υπονοώντας τσέπες πολιτικών, μαύρες βαλίτσες, μαύρες σακούλες ή γενικώς μαύρα λεφτά. Ως και το αστείο με την τελευταία(μαύρη) τρύπα του ζουρνά πρέπει να σταματήσει επιτέλους καθώτι αυτό το οργανάκι έχει ανακηρυχθεί το επίσημο όργανο της χώρας μαζί με ένα άλλο που μου διαφεύγει το όνομα του...

Όλα αυτά πλέον είναι θέματα επιστημονικά. Γιατί, πως να το κάνουμε, θέλει επιστήμη να βουτάς τα λεφτά του κόσμου. Μέχρι τώρα όμως δεν μπορούσαμε να το αποδείξουμε. Μια παγκόσμια συνωμοσία, για να ικανοποιήσω και αυτούς που αρέσκονται σε κάτι τέτοια συνωμοσιολογικά.

Πλέον την ευθύνη θα την έχει αποκλειστικά το σύμπαν με τα τερτίπια του και οι πολιτικοί  θα νίπτουν τας χείρας τους ικανοποιημένοι που την ανικανότητα τους αλλά και την επιθυμία τους για την κουτάλα θα την φορτώσουν σε "άλλους".

Διότι η επιστήμη είναι του διαβόλου για κάποιους που αδυνατούν να την παρακολουθήσουν και να επωφεληθούν από αυτή. Έτσι έχουμε τις απόψεις περί επίπεδης γης, ότι μας ψεκάζουν ή την αντιεμβολιαστική παράνοια.

Είμαι βέβαιος πως θα ακούσω σύντομα, ότι η αποκάλυψη αυτής της μαύρης τρύπας είναι μια απάτη και πως κάποιος επιστήμονας ξέχασε το κουλουράκι  ή το ντόνατ του πάνω στην κάμερα που στόχευε το σκοτεινό διάστημα. 

Αν θυμάσαι πιο άλλο όργανο πάει με τον ζουρνά, γράψε το στα σχόλια για να μπορώ να μιλάω με αποδείξεις!!!



Αν θέλεις να βλέπεις περισσότερη δουλειά μου που δεν ανεβαίνει εδώ στο blog, ακολούθησέ με στο Instagram



tags: Κέιτι Μπούμαν: O αλγόριθμός της «φωτογράφισε» μαύρη τρύπα, Αυτό το όνομα προτείνουν επιστήμονες για την πρώτη μαύρη τρύπα, Η δική μας μαύρη τρύπα… , Κέιτι Μπούμαν, η γυναίκα πίσω από τη μαύρη τρύπα, Μαύρη τρύπα: Ο καθοριστικός ρόλος του Ελληνα αστροφυσικού, Ανακάλυψαν νέα μαύρη τρύπα στον γαλαξία μας, Μια μαύρη τρύπα καταπίνει ένα αστέρι, «Η μαύρη τρύπα είναι μια ύλη που αυτοαναιρείται», NASA: Σήμερα η σημαντική ανακοίνωση για τη μαύρη τρύπα, Τι είναι η μαύρη τρύπα; Επιτέλους είδαμε τις πρώτες εικόνες από μία μαύρη τρύπα, Υπάρχουν απλά ελληνικά για να μας εξηγήσουν τι είναι τελικά η μαύρη τρύπα; έγχρωμη γελοιογραφία, σκίτσο, σκίτσα, του Πάνου Ιατρίδη, σκίτσο του Πάνου Ιατρίδη, γελοιογραφία του Πάνου Ιατρίδη, Πάνος Ιατρίδης, IaTriDis, cartoon, caricature, political cartoon, political cartoonist, greek cartoonist, myxalandri

Post a Comment