Αποχώρησε ο Σταμάτης Κωβαίος από το #MasterChefGR Καρικατούρα

Ο Σταμάτης Κωβαίος μετά από ένα ανατρεπτικό επεισόδιο MasterChef 3, αποχώρησε από το παιχνίδι.

apoxwrhse o stamaths kovaios apo to masterchef 3 egxrwmh karikatoura
Σταμάτης Κωβαίος, καρικατούρα MasterChef

 Η γυναίκα του ήταν εκείνη που έκανε τη δήλωση συμμετοχής, για τον Σταμάτη. Ίσως η αγαπημένη του βρήκε έναν ακόμα τρόπο για να τον κάνει να δείξει τις μαγειρικές του ικανότητες.

Τον βοήθησαν να μπει στο MasterChef η οικογένειά του και η αφοσίωσή του στη μαγειρική καθώς η κουζίνα για εκείνος είναι έμπνευση, αδρεναλίνη, ελευθερία. Δηλώνει δυναμικός, έξυπνος, αποφασιστικός και αστείος.

Για τον Σταμάτη μέντορας σημαίνει έμπνευση, δημιουργία και εξέλιξη. Νιώθει υπερήφανος, που ήταν στην ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά και ανυπομονούσε με τη βοήθειά
του, να φτάσουν πολύ ψηλά.

Ένιωθε απόλυτα έτοιμος για όλες τις αλλαγές και τα απρόβλεπτα, που θα συμβούν στο MasterChef και αν έφτιαχνε το πιάτο του έρωτα θα έκανε καβούρι Μπένεντικτ με καπνιστή πάπρικα.

Για να κερδίσει το παιχνίδι θα έκανε ό,τι καλύτερο μαγειρικά μπορούσε. Θα έδινε όλη του την ενέργεια και θα έβγαζε όλη του την εμπειρία για να δημιουργήσει. Πίστευε πως με τη βοήθεια του μέντορα του, τα καλύτερα πιάτα θα τον φτάσουν στον τελικό.

Για να συνεχίσει μέσα στο MasterChef θα σκεφτόταν τα αγαπημένα του πρόσωπα. Θα είναι πάντα μέσα στο μυαλό και στην καρδιά του.

Αν περιέγραφε τον εαυτό μου με μαγειρικό τρόπο, σίγουρα θα ήταν μπάτης, το χτυπητήρι της μπριζόλας!

Όλα αυτά όμως δεν κατάφεραν να κρατήσουν τον Σταμάτη στο παιχνίδι. Όλες τις ήττες των ομάδων στις οποίες ήταν αρχηγός, τις πήρε επάνω του και έβγαινε προτεινόμενος για αποχώρηση. Την τελευταία φορά αποφάσισε με ένα ανορθόδοξο τρόπο να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Στην δοκιμασία αποχώρησης, στην οποία έθεσε ο ίδιος τον εαυτό του υποψήφιο, αποφάσισε να διαλέξει την Σπυριδούλα μετά την ισοψηφία με την Εύα για να αγωνιστεί μαζί του. Τρίτος υποψήφιος ήταν ο Πάνος Τόγιας.

Ο Σταμάτης αποφάσισε να φτιάξει ένα άθλιο πιάτο, πετώντας υλικά στα σκουπίδια, βάζοντας υπερβολικό αλάτι και γενικά έκανε κάθε προσπάθεια να σαμποτάρει ο ίδιος την παρασκευή του.

Όπως ήταν λογικό, αυτό έφτανε για να φύγει από το παιχνίδι και οι σεφ-κριτές δεν του έβαλαν καν βαθμολογία.

Για τον Σταμάτη Κωβαίο δημιούργησα μια έγχρωμη καρικατούρα με νερομπογιές και πενάκια έτσι όπως τον φαντάστηκα καθώς τον παρακολουθούσα μέσα στον διαγωνισμό. Βλοσυρό βλέμμα, μούσια πολλά και κατάμαυρα και φυσικά η περίοδος με το κόκκινο λοφίο που λειτούργησε καταλυτικά ώστε να τον ζωγραφίσω ως Σπαρτιάτη πολεμιστή.

Με όλη την εξάρτηση, πανοπλία, ασπίδα με το χαρακτηριστικό λογότυπο του MasterChef, μαχαίρα, αντί για σπαθί και ένα δόρυ. Η ατάκα από την ταινία "300" ελαφρώς παραλλαγμένη για τις μαγειρικές ανάγκες, μπήκε τελευταία στιγμή.

δις ιζ ΤΑΡΤΑΑΑΑΑ!!!



Απόψε θα αποχωρήσει άλλος ένας παίκτης. Ποιος νομίζεις πως θα είναι;;; ΄Γράψε μου στα σχόλια την γνώμη σου 



Αν θέλεις να βλέπεις περισσότερη δουλειά μου που δεν ανεβαίνει εδώ στο blog, ακολούθησέ με στο Instagram





tags: Ο Σταμάτης Κωβαίος στη Φωλιά των Κου Κου, Σταμάτης Κωβαίος: Αυτός είναι ο λόγος που
θέλησε να κρύψει το πρόβλημα με την υγεία του, MasterChef: Ξέσπασε ο Σταμάτης Κωβαίος στον αέρα των Κου Κου, Ξεσπάθωσε ο Σταμάτης Κωβαίος: «Ορισμένοι έμειναν στο Masterchef χωρίς να αξίζουν», MasterChef 3 -Σταμάτης Κωβαίος: Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βάλανε το όνομά μου σε αυτή την κλίκα, MasterChef Greece 2019 - Σταμάτης Κωβαίος Ρεσιτάλ βλακείας, Το «κακό σενάριο», οι κινήσεις στρατηγικής & τα «καρφιά» για τους πρώην συμπαίκτες του: «Ένας - ένας θα αποκαλύπτεται...», Αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που σαμπόταρε το πιάτο του για να βρεθεί εκτός MasterChef, MasterChef: «Πάγωσε» ο Σταμάτης Κωβαίος με το σχόλιο του Πάνου Ιωαννίδη, MasterChef 3: Αποχώρησε ο Σταμάτης Κωβαίος - Παρέδωσε επίτηδες το χειρότερο πιάτο
Διαγωνισμός Μαγειρικής | MasterChef | Star TV, master chef συμμετεχοντες, MasterChef 3: Aυτός ο παίκτης αποχώρησε από το διαγωνισμό, καρικατούρα, έγχρωμη καρικατούρα, καρικατούρες, Πάνος Ιατρίδης, IaTriDis, project MasterChef, caricature, caricatures, greek cartoonist, starchanneltv

Post a Comment