Απίστευτο: Ο Τσίπρας περπάτησε στο νερό σαν τον Χριστό
apisteuto o tsipras perpathse sto nero San ton xristo geloiografies apopsilive patris
Άποψη του Νότου φύλλο 979, 
14 Μαΐου 2019

Όπως θα έμαθες  τις προηγούμενες μέρες  δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα που έκανε διακοπές το προηγούμενο καλοκαίρι σε ένα κότερο. 

Δεν είναι ιδιαίτερα κακό να κάνεις διακοπές σε κότερο μιας πλούσιας κυρίας. δεν είναι όμως ένα κότερο απλό, είναι ένα τεράστιο γιοτ στο Ιόνιο την περίοδο της φωτιάς στο Μάτι. 

Είναι ένα κότερο οπου ο πρωθυπουργός ο οποίος εκπροσωπεί την αριστερά, εκπροσωπεί υποτίθεται τους αγώνες του λαού, έχει το ηθικό πλεονέκτημα ότι δεν είναι σαν τους αλλους, που κάνει διακοπές πλούσιες σε  με πούρα. 

Δεν ξέρω βέβαια αν είναι πούρα Αβάνας οπότε εκεί έχουμε μία όσμωση με την αριστερή επανάσταση. 

Οπως συνηθίζεται με πρωθυπουργούς παγκόσμιος, ανακοινώνεται το πού θα βρίσκεται διακοπές. 

Στη δική μας περίπτωση του Αλέξη Τσίπρα καμία τέτοια ανακοίνωση δεν υπήρξε. Και απορώ γιατί;;; προφανώς γιατί ήθελε να περάσει τις διακοπές του πλουσιοπάροχα και να μην εκτεθεί. 

Στην έγχρωμη γελοιογραφία για την εβδομάδα που πέρασε για την κρητική εφημερίδα "Άποψη του Νότου"  παρουσιάζουμε τον Πρωθυπουργό με πούρο να καπνίζει αρειμανίως και τούφες καπνού να διαχέονται στην ατμόσφαιρα σαν άλλος Τιτανικός, ο Παναγοπουλικός,  να κατευθύνεται ταχύτατα προς το παγόβουνο των εκλογών. 


apisteuto o tsipras perpathse sto nero San ton xristo geloiografies apopsilive patris
Καθημερινή πρωινή εφημερίδα του Ηρακλείου "Πατρίς"  14-5-2019
Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, την προηγούμενη εβδομάδα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στα εγκαίνια νοσοκομείου στη Λευκάδα  μίλησε και είπε μεταξύ άλλων ότι η Ιδεολογία του ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ κοντά σε αυτά που είπε ο Χριστός ασχέτως  αν αυτοί δεν κάνουν σταυρούς. 

Ηταν προφανές ότι δεν θα άφηνα αυτό το γεγονός ασχολίαστο και δημιούργησα  μία ασπρόμαυρη γελοιογραφία για την καθημερινή πρωινή εφημερίδα του Ηρακλείου "Πατρίς" όπου παρουσιάζω τον Αλέξη Τσίπρα ως Χριστό...! 

Χριστός  Αλέξη Λοιπόν από του χρόνου οι πασχαλινές ευχές.

 

Αν θέλεις να βλέπεις περισσότερη δουλειά μου που δεν ανεβαίνει εδώ στο blog, ακολούθησέ με στο Instagram

 

tags: Αποψη του Νότου", Πατρίς.,Ηράκλειο, Κρήτη, εφημερίδα, εφημερίδες, γελοιογραφίες, έγχρωμη γελοιογραφία, σκίτσο, σκίτσα, του Πάνου Ιατρίδη, σκίτσο του Πάνου Ιατρίδη, γελοιογραφία του Πάνου Ιατρίδη, Πάνος Ιατρίδης, IaTriDis, cartoon, caricature, political cartoon, political cartoonist, greek cartoonist, apopsilive

Post a Comment