Αποχώρησε ο Πάνος Τόγιας από το #MasterChefGR Καρικατούρα

Ο Πάνος Τόγιας ή αλλιώς Πανούλης όπως συνήθιζαν να τον λένε χαϊδευτικά οι συμπαίκτες του αλλά και οι κριτές, αποχώρησε από τον διαγωνισμό μαγειρικής MasterChef. 

apoxwrhse o panos togias apo to masterchef 3 egxrwmh karikatoura
Πάνος Τόγιας, καρικατούρα MasterChef

Έφτασε τους τέσσερις καλύτερους του διαγωνισμού γιατί η Σπυριδούλα, ο Μάνος και ο Χρήστος αποδείχθηκαν καλύτεροι από αυτόν. 

Ο νεαρός μάγειρας από την Κάρυστο μπήκε στο παιχνίδι για τη μαγειρική και όχι για τα λεφτά όπως είπε ο ίδιος. 

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού έκανε εξαιρετικά πιάτα, ρίσκαρε πρωτοτύπησε, πειραματίστηκε, ήταν πολύ δημιουργικός και είχε φαντασία. Παράλληλα ήταν γνώστης των τεχνικών. 

Ο μέντορας του Λεωνίδας Κουτσόπουλος είχε ποντάρει πολλά σε αυτόν πιστεύοντας μάλιστα ότι θα μπορούσε να ήταν ο επόμενος Έλληνας MasterChef. Κατά την αποχώρηση του Πάνου έδειξε να συγκινείται με την απώλεια αυτού του δυνατού παίκτη. 

Βέβαια ο σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει ακόμα δύο δικούς του παίκτες που διεκδικούν το έπαθλο μετά την αποχώρηση και του Χρήστου Μπάρκα εχτές. 

Για τον Πάνο Τόγια δημιούργησα μία καρικατούρα λιτή, με το χαρακτηριστικό τατουάζ της πεταλούδας που έχει  στο χέρι του να αποχωρεί και να πετάει ελεύθερη προς νέες εμπειρίες


Αν θέλεις να βλέπεις περισσότερη δουλειά μου που δεν ανεβαίνει εδώ στο blog, ακολούθησέ με στο Instagram





tags: Διαγωνισμός Μαγειρικής | MasterChef | Star TV, master chef συμμετεχοντες, MasterChef 3: Aυτός ο παίκτης αποχώρησε από το διαγωνισμό, καρικατούρα, έγχρωμη καρικατούρα, καρικατούρες, Πάνος Ιατρίδης, IaTriDis, project MasterChef, caricature, caricatures, greek cartoonist, starchanneltv

Post a Comment