Αποχώρησε ο Χρήστος Μπάρκας από το #MasterChefGR Καρικατούρα
apoxwrhse o xrhstos mparkas apo to masterchef 3 egxrwmh karikatoura
Χρήστος Μπάρκας, καρικατούρα MasterChef

Ο μάγειρας από τα Γιάννενα, Χρήστος Μπάρκας ήταν ο τελευταίος παίκτης του διαγωνισμού μαγειρικής MasterChef που αποχώρησε πριν τον τελικό.


Μεγάλη ατυχία για τον Χρήστο καθώς έφτασε στην πηγή αλλά νερό δεν ήπιε αφού τελικά η Σπυριδούλα και ο Μανώλης θα συμμετέχουν στις μαγειρικές δοκιμασίες του τελικού που θα αναδείξει τον επόμενο ή την επόμενη Έλληνα ή Ελληνίδα MasterChef.

Ο Χρήστος Μπάρκας δήλωσε συμμετοχή στο παιχνίδι γιατί ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία και σίγουρα για να καταφέρει να διεκδικήσει την ποδιά του MasterChef.

Για να λάβει μέρος στο παιχνίδι τον ενθάρρυναν δυο αγαπημένοι του φίλοι ο Χρήστος και η Χριστίνα.

Για τον Χρήστο μαγειρική σημαίνει να ακούς αυτό που πραγματικά θέλεις να ζεις καθημερινά. Δηλώνει full πραγματικός και ειλικρινής χαρακτήρας, απόλυτα αλτρουιστής και εχέμυθος.

Για εκείνον μέντορας σημαίνει αρχηγός και συνεργάτης. Νιώθει απόλυτα ικανοποιημένος, που ήταν στην ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και θα τα έδινε όλα για όλα, για εκείνον και την ομάδα του.

Ήταν έτοιμος να αντιμετωπίσει ό,τι ταράξει τα νερά του ενώ το πιάτο του έρωτα είναι εκείνο, που γίνεται αποκλειστικά για τον άλλο. Μια καλή επιλογή είναι τα αχνιστά μύδια με σαμπάνια.

Για να κερδίσει το παιχνίδι θα ήθελε να παλέψει μέχρι τέλους και να κρατήσει τις δυνάμεις του με πειθαρχία και απόλυτη συγκέντρωση στον στόχο του, τη νίκη!

Αν ήταν υλικό κουζίνας θα ήταν ένα από τα πιο δροσερά υλικά, το γιαούρτι γιατί δηλώνει δροσερός και φρέσκος!

Σοβαρός, ευγενής και απόλυτα συγκεντρωμένος στην κουζίνα του. Κατάφερε να κερδίσει όλες τις δοκιμασίες ασυλίας με χαρακτηριστική άνεση. Πολύ κρίμα για τον Χρήστο που πολλοί από εμάς τον βλέπαμε από την αρχή του παιχνιδιού στον τελικό. 
Παρόλα αυτά με την παρουσία του στο MasterChef  δίδαξε ήθος και αρχές.

Για τον Χρήστο Μπάρκα δημιούργησα μια καρικατούρα με νερομπογιές και πενάκια. Το χαρακτηριστικό σχήμα του προσώπου του μαζί με το μαλλί, θύμιζε πολύ Κλαρκ Κεντ, το alter ego  του Superman,  όπως εύστοχα παρατήρησε ο σεφ Πάνος Ιωαννίδης. 

Σε αυτή την λογική κινήθηκα  προσθέτοντας στην εικόνα το γνωστό πλέον σε όλους ΚΡΑΤΣ από ένα κλαδί που σπάει με το πόδι του καθώς ετοιμάζεται να απογειωθεί για να σώσει μια ...χύτρα που κινδυνεύει!




Αν θέλεις να βλέπεις περισσότερη δουλειά μου που δεν ανεβαίνει εδώ στο blog, ακολούθησέ με στο Instagram





tags: Διαγωνισμός Μαγειρικής | MasterChef | Star TV, master chef συμμετεχοντες, MasterChef 3: Aυτός ο παίκτης αποχώρησε από το διαγωνισμό, καρικατούρα, έγχρωμη καρικατούρα, καρικατούρες, Πάνος Ιατρίδης, IaTriDis, project MasterChef, caricature, caricatures, greek cartoonist, starchanneltv

Post a Comment