Αποχώρησε ο Θάνος Σπανός από το #MasterChefGR Καρικατούρα

Ο διαγωνισμός μαγειρικής MasterChef συνεχίζεται μετά από μια μικρή διακοπή για της άγιες μέρες του Πάσχα. Την Τετάρτη, 1 Μαΐου ένα νέο επεισόδιο προβλήθηκε από την τηλεόραση του STAR. Ωστόσο την Μεγάλη Τρίτη ένας ακόμη παίκτης αποχώρησε και αυτός ήταν ο Θάνος Σπανός.

apoxwrhse o thanos spanos apo to masterchef 3 egxrwmh karikatoura
Θάνος Σπανός Καρικατούρα MasterChef

Ο 33χρονος ερασιτέχνης μάγειρας εργάζεται σε ένα πολυκατάστημα ρούχων.  Τη δήλωση για το παιχνίδι την έκαναν οι συνάδελφοί του στη δουλειά, οι οποίοι δοκίμαζαν συνεχώς τα φαγητά, που έφερνε και πάντα έλεγαν «εσύ  βρε παιδί μου θα έπρεπε να ήσουν στο MasterChef».

Οι δικοί του και κυρίως η μητέρα του, του έδωσαν δύναμη για να τα καταφέρει. Θεωρεί ότι η μαγειρική είναι επιβίωση, δεν ζεις χωρίς τροφή.

Δηλώνει χαμογελαστός άνθρωπος, ευγενής, δημιουργικός, τελειομανής και αρκετά αγχώδης κάποιες στιγμές.

Για τον Θάνο μέντορας είναι ο δάσκαλος, εκείνος που σε καθοδηγεί. Ένιωθε πολύ όμορφα, που βρισκόταν στην ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Ήταν έτοιμος να αντιμετωπίσει τα πάντα αν προκύψουν ανατροπές μέσα στο MasterChef.

Το πιάτο, που πιστεύει πως περιγράφει τον έρωτα είναι ένα ριζότο με φράουλες και θα το συνόδευε με ένα ποτήρι Prosecco ή ένα Moscato Dasti με φράουλα.

Θα έμενε συγκεντρωμένος σε ό,τι του ζητήσει ο μέντοράς του και θα εκτελούσε πάντα πιστά την κάθε συνταγή για να κερδίσει στο MasterChef.

Σαν προσωπικότητα θεωρεί πως έχει αρκετή υπομονή και για να είναι καλά μέσα στο παιχνίδι θα σκεφτόταν  τον σκύλο του, που θα του λείψει αρκετά, όπως και οι δικοί του.

Αν ήταν υλικό κουζίνας θα επέλεγε να ήταν αβγοδάρτης γιατί έχει πάθος με τη ζαχαροπλαστική και γενικά τα γλυκά.

Έτσι και εγώ δημιούργησα την καρικατούρα του Θάνου Σπανού, με νερομπογιές και πενάκια, να κρατάει έναν αβγοδάρτη.  




Αν θέλεις να βλέπεις περισσότερη δουλειά μου που δεν ανεβαίνει εδώ στο blog, ακολούθησέ με στο Instagram





tags: Διαγωνισμός Μαγειρικής | MasterChef | Star TV, master chef συμμετεχοντες, MasterChef 3: Aυτός ο παίκτης αποχώρησε από το διαγωνισμό, καρικατούρα, έγχρωμη καρικατούρα, καρικατούρες, Πάνος Ιατρίδης, IaTriDis, project MasterChef, caricature, caricatures, greek cartoonist, starchanneltv

Post a Comment