Ανάσταση στον δρόμο της Μεσαράς

Στο δρόμο Ηρακλείου – Μεσαράς βρέθηκε χθες, Πέμπτη 2 Μαΐου 2019, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόμενος από τον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών, Χρήστο Σπίρτζη, τον Περιφερειάρχη Κρήτης, τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΑΚ, Φώτη Καζάση και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και επιθεώρησε την πορεία του έργου που εδώ και 15 χρόνια όλοι αναμένουν την ολοκλήρωσή του!

anastash ston dromo ths mesaras egxrwmh geloiografia apopsi tou notou
Αληθώς Ανέστη ο δρόμος της Μεσαράς;;;

Έξω από το τούνελ της Αγίας Βαρβάρας, ο κ. Τσίπρας συνομίλησε με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Αρναουτάκη αλλά και τον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη, εκφράζοντας την ικανοποίηση του για την ολοκλήρωση ενός έργου που είχε βαλτώσει εδώ και χρόνια και που θα εξυπηρετήσει χιλιάδες κατοίκους και τουρίστες της Μεσαράς.

Ο πρωθυπουργός στη συνέχεια εγκαινίασε το τμήμα του Βόρειου Οδικού ‘Αξονα Κρήτης, Γούβες – Χερσόνησος που παραδόθηκε στην κυκλοφορία πριν από λίγες ημέρες, παρουσία του υπουργού Μεταφορών και Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη.

Είχε ανακοινωθεί από τον χειμώνα ότι ο δρόμος θα είναι έτοιμος το Πάσχα. Πέρασε η Μεγάλη Εβδομάδα, ήρθε η Ανάσταση και οι κάτοικοι της περιοχής γιόρτασαν ταυτόχρονα και την Ανάσταση του πολύπαθου δρόμου...(?)

Βέβαια για να είμαστε απολύτως έγκυροι το έργο δεν έχει τελειώσει ακόμη και ο Πρωθυπουργός δυστυχώς δεν έκοψε κορδέλα. Για να δούμε άραγε πόσο ακόμη θα παραταθεί η κοροϊδία. Μήπως τουλάχιστον μέχρι τις εκλογές;;;

Εμείς πάντως, στην κρητική εφημερίδα "Άποψη του Νότου", ευχηθήκαμε "Δρόμος Ανέστη" μέσα από την έγχρωμη γελοιογραφία αυτής της εβδομάδας με την ελπίδα της ...ανάληψης δράσης για το κόψιμο της κορδέλας στα επίσημα εγκαίνια.



Έγχρωμη γελοιογραφία - χιουμοριστικό σκίτσο, για την Κρητική εφημερίδα "Άποψη του Νότου" στο φύλλο 977, με αφορμή την είδηση για τα εγκαίνια μέρους του ΒΟΑΚ από τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2019 από τον Πάνο Ιατρίδη




Αν σου άρεσε αυτή η γελοιογραφία, μπορείς να δεις μια παρόμοια.
Κάνε κλικ εδώ: Ο δρόμος Μεσαρά-Ηράκλειο έτοιμος το Πάσχα

Post a Comment