Ο δολοφόνος της Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ίτον αποκαλύπτει την αρρωστημένη του συνήθεια

Νέα στοιχεία αποκαλύπτει ο δολοφόνος της Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ίτον σχετικά με το πως προσπαθούσε να προσεγγίσει τις γυναίκες που του άρεσαν.

o dolofonos ths amerikanidas viologou souzan eaton apokalyptei thn arrwsthmenh tou synhtheia aspromaurh geloiografia


Παρότι παντρεμένος, με δύο παιδιά και γιός παπά, ο 27χρονος Γιάννης Παρασχάκης δεν δίσταζε να παρενοχλεί κοπέλες που του άρεσαν.

Ο τρόπος που είχε βρεί για να το κάνει αυτό ήταν να τις πρακολουθεί με το αγροτικό του και με πολύ χαμηλή ταχύτητα να τις χτυπάει και ύστερα να προσπαθεί να τις γνωρίσει είτε ζητώντας τους συγγνώμη, είτε θέλωντας να  δει τάχα από ενδιαφέρον αν έπαθαν τίποτα, είτε για να τις πάει σε κάποιο νοσοκομείο.

Με την Αμερικανίδα βιολόγο που βγήκε να περπατήσει όμως, τα πράγματα δεν πήγαν καλά. Ούτε για την 60χρονη Σούζαν Ίτον ούτε για τον νεαρό Κρητικό.

Θέλεις γιατί του αντιστάθηκε; Θέλεις γιατί το μυαλό του κουζουλάθηκε εντελώς; Ποιος ξέρει τι από όλα; Την χτύπησε όπως λεει πολλές φορές και μετά τη μαχαίρωσε και μετά τη βίασε και μετα τη στραγγάλισε και μετά έπρεπε φυσικά να την εξαφανίσει. 

Δεν θα μπω σε άλλες λεπτομέρειες γιατί η αλήθεια είναι πως το έγκλημα αυτό με θλίβει και με εξοργίζει. Άλλωστε στο διαδίκτυο μπορεί να μάθει κανείς ότι  θέλει γι αυτήν την αποτρόπαια πράξη.

Τι μπορείς να πάθεις επειδή ένα μυαλό τα έχει παίξει εντελώς;;; Τώρα αν κάποιοι ήξεραν αλλά το έκρυβαν, αυτό είναι κάτι που θέλει μεγάλη συζήτηση...

Εγώ θα περιοριστώ, με την ασπρόμαυρη γελοιογραφία μου, στο να σχολιάσω με το γνωστό μαύρο χίουμορ μου ότι η φράση: "Χτύπησα γκομενάκι" παίρνει άλλη διάσταση πλέον...

Κατα τα άλλα, καλά μπάνια εύχομαι, καλές διακοπές σε όσους ξεκινάνε τώρα και προσοχή στον ήλιο. Μπορεί να σε τρελάνει και να μην ξερεις τι κάνεις. 

Προσοχή στα κύματα. Από πνιγμούς κάθε χρόνο χαμός. 

Προσοχή στους δρόμους. Εσύ μπορεί να είσαι οκ αλλά που  ξέρεις τι κάνει ο άλλος που έρχεται από απέναντι; 

Προσοχή σε σεισμούς και φωτιές και να πηδάτε με ασφάλεια!!!




Αν θέλεις να βλέπεις περισσότερη δουλειά μου που δεν ανεβαίνει εδώ στο blog, ακολούθησέ με στο Instagram




tags: Guardian για δολοφονία Σούζαν Ιτον: «Η Κρήτη παλεύει με τη ντροπή, Δήλωση - σοκ από τον δολοφόνο της Σούζαν Ίτον, Το αντίο της μητέρας της Σούζαν Ιτον στην κόρη της, ομολόγησε ο δολοφόνος τς Σούζαν Ίτον, Σούζαν Ίτον: «Ούρλιαζε, τη βίασα τρεις φορές» - Σοκάρει η ομολογία, Δολοφόνος Σούζαν Ίτον: «Χτυπούσα με το αυτοκίνητο όσες γυναίκες μου άρεσαν. Ήθελα να τις γνωρίσω», Δήλωση – σοκ από τον δολοφόνο της Σούζαν Ίτον: «Με κυρίευαν σκοτεινές δυνάμεις», Δολοφονία Σούζαν Ίτον: «Ήθελα να βρω μία γυναίκα να κάνω σεξ, τη βίασα 3 φορές», γελοιογραφίες, ασπόμαυρη γελοιογραφία, σκίτσο, σκίτσα, του Πάνου Ιατρίδη, σκίτσο του Πάνου Ιατρίδη, γελοιογραφία του Πάνου Ιατρίδη, Πάνος Ιατρίδης, IaTriDis, cartoon, caricature, political cartoon, political cartoonist, greek cartoonist

Post a Comment