Η Μεγάλη Βρετανία αποχώρησε επισήμως από την Ευρωπαϊκή Ένωση #Brexit
Ιστορική μέρα η 1η Φεβρουαρίου του 2020. Καλό μήνα παρεπιπτόντως. Βέβαια για τους Βρετανούς δεν ξέρω πόσο καλά θα τους πάει αυτός ο πρώτος μήνας έξω από το απάνεμο λιμάνι της Ευρώπης.

Από την άλλη, οι Εγγλέζοι είναι παλιές καραβάνες της ναυτοσύνης, γι αυτό και κατάφεραν να κατακτήσουν πολλές περιοχές του κόσμου την εποχή της μεγάλης ακμής της Αγγλίας.

i megali vretania apohorise episimws apo tin evrwpaiki enwsi eghrwmi geloiografia
Καπτεν-Μπορις
Δεν ξέρω αλήθεια τι θα συμβεί τώρα! Το μέλλον θα δείξει αν ο κάπτεν-Μπόρις θα αποδειχθεί αντάξιος καπετάνιος του Βασιλικού Ναυτικού.
 
Θα φανεί αν θα υπάρξουν ανταρσίες στο πλήρωμα και αν ο Τζόνσον θα μπορέσει να τις κατευνάσει. Αν το πλοίο χαθεί στην άγρια θάλασσα ή αν θα επιστρέψει τσακισμένο πίσω στο λιμάνι του.

Όλα αυτά θα τα δούμε στο μέλλον. Ένα ταξίδι που ο χρόνος του ξεκίνησε σήμερα. Ένα ξεκίνημα στην σύγχρονη ιστορία.

Η Μεγάλη Βρετανία αποχώρησε επισήμως από την Ευρωπαϊκή Ένωση #Brexit


Δεν ξέρω ποιος από εσάς είδε τα βίντεο από την υποστολή της Αγγλικής σημαίας  στους διάφορους Ευρωπαϊκούς φορείς;;;
Για μένα ήταν συγκλονιστικό. Ένιωσα λες και βλέπω τον Γερμανό στρατιώτη που κατέβασε την σβάστικα από την Ακρόπολη και έφυγε...


Βέβαια για να λέμε και του στραβού το δίκιο, επειδή κάτι τέτοιο πήγε να γίνει και με την Ελλάδα, προσοχή, προσοχή, Achtung, Achtung, attention please : Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ!!! ΓΚΕΓΚΕ;;;
Αν η Ευρώπη δεν μας αρέσει έτσι όπως είναι, να την αλλάξουμε. Στο χέρι μας είναι. Όταν καίγεται το σπίτι σου προσπαθείς να το σώσεις. Η Ευρώπη δεν είναι απλά ένας τίτλος και μια μπλε σημαία με κάτι κίτρινα αστεράκια. Ευρώπη είμαστε όλοι εμείς που ενωθήκαμε για να μην υπάρξουν ξανά έχθρες. Μην τις αφήσουμε πάλι να βρουν διέξοδο στην απάθεια μας.
Καληνύχτα αστεράκι. Σε έκλεψε ο καπτεν-Τζόνσον και σε έβαλε στο φανάρι της πρύμνης να φέγγεις την άσπρη γραμμή που αφήνει πίσω ο παφλασμός του κύματος...




Αν θέλεις να βλέπεις περισσότερη δουλειά μου που δεν ανεβαίνει εδώ στο blog, ακολούθησέ με στο Instagram


Επειδή λαμβάνω καθημερινά DM  στο instagram για τα υλικά και εργαλεία που χρησιμοποιώ για τις γελοιογραφίες και τις καρικατούρες μου, τα έχω συγκεντρώσει παρακάτω:


tags: Το Brexit είναι πραγματικότητα: Το Ηνωμένο Βασίλειο επισήμως εκτός ΕΕ, Το Brexit είναι γεγονός - Εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης και επίσημα η Μεγάλη Βρετανία, Brexit - Αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την ΕΕ, Γεγονός το Brexit : Η Βρετανία αποχαιρέτησε την Ευρώπη, Η Βρετανία είπε “Goodbye” στην Ε.Ε, Brexit: Κατέβηκε η βρετανική σημαία από το κτίριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Brexit: Η απόχωρηση του Ηνωμένου Βασιλείου αποτυπωμένη σε εικόνες, Η ώρα του Brexit: Η Βρετανία και η ΕΕ μετά το «διαζύγιο, Ζωή μετά το Brexit: Τι θα αλλάξει και ποια τα επόμενα στάδια, έγχρωμη γελοιογραφία, σκίτσο, σκίτσα, του Πάνου Ιατρίδη, σκίτσο του Πάνου Ιατρίδη, γελοιογραφία του Πάνου Ιατρίδη, Πάνος Ιατρίδης, IaTriDis, cartoon, caricature, political cartoon, political cartoonist, greekcartoonist, myxalandri

Post a Comment