Καρικατούρα: Βασίλης Κικίλιας - #μενουμεσπιτι , με χιούμορ αντιμετωπίζεται ο #κορονοιος
Μια εβδομάδα πέρασε ήδη που τα σχολεία έκλεισαν λόγω του Κορονοϊού.

Και μετά, κάθε μέρα νέα μέτρα. Σταδιακά και σταθερά. Μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού και μέτρα οικονομικής στήριξης του πληθυσμού.

Έχω δυο εβδομάδες να δημιουργήσω κάτι καινούριο και επίκαιρο. Πολλή πληροφορία συσσωρευμένη, πολλά λόγια, πολλά αστεία, πολλά σκίτσα, πολλά fake news. Πάρα πολλά όλα...


Καρικατούρα: Βασίλης Κικίλιας - #μενουμεσπιτι - Με χιούμορ αντιμετωπίζεται ο #κορονοϊός


ipourgos igeias vasilis kikilias egxrwmh karikatoura myxalandri
Βασίλης Κικίλιας, Υπουργός Υγείας, έγχρωμη καρικατούρα αντιμετώπισης του Κορονοϊού


Πολλή κούραση είχα και όπως έγραψα κάπου , έπρεπε να εκμυστηρευτώ κάτι...! Ήθελα πάρα πολύ διακοπές αυτή την περίοδο και ζητώ ειλικρινά συγγνώμη που το σύμπαν αναγκάστηκε να συνωμοτήσει κατ' αυτό τον τρόπο...!

Με τούτα και με εκείνα όμως, πέρασε η περίοδος της ξάπλας, αποκρυστάλλωσα εικόνα για το τι μας συμβαίνει και περνάω στην αντεπίθεση.

Η δημιουργία και το χιούμορ είναι τα δυνατότερα όπλα που χρειάζεται τώρα να ρίξουμε στην μάχη κατά του Κορονοϊού μαζί με τις οδηγίες και τις εντολές των ειδικών και του Κράτους.

Του Κράτους, ναι!

Γιατί αποδείχτηκε πως έχουμε Κράτος. Έδειξε τα πρώτα δείγματα του στον Έβρο και ύστερα ξεδίπλωσε όλο του το ταλέντο στην αντιμετώπιση αυτής της παγκόσμιας απειλής.

Πρώτος ο Πρωθυπουργός, , Κυριάκος Μητσοτάκης με το καθ' ύλην αρμόδιο, Βασίλη Κικίλια, τον Υπουργό Υγείας και γνωστό καλαθοσφαιριστή που σήμερα καλείται με μπασκετικούς ίσως όρους να διαχειριστεί, μαζί με όλο τον κρατικό μηχανισμό, την πανδημία του Κορονοϊού στην χώρα μας.


Στατιστικές, συστήματα, επίθεση αλλά και άμυνα θα βοηθήσουν ώστε ο νέος ιός να ηττηθεί κατά ...κράτος. Η μπάλα σε αυτό το ημίχρονο είναι στα χέρια μας. #μενουμεσπιτι και στηρίζουμε την ομάδα των ειδικών.

Γκρίνιες, στείρα αντιπολίτευση και τα τοιαύτα, δηλώνω υπευθύνως πως δεν τα δέχομαι. Τώρα είναι η ώρα του όλοι μαζί. Όταν περάσει ο κίνδυνος βλέπουμε.

Προέχει πρώτα το ζην και έπεται το ευ ζην που θα έλεγε και μια ψυχή...!



Αν θέλεις να βλέπεις περισσότερη δουλειά μου που δεν ανεβαίνει εδώ στο blog, ακολούθησέ με στο Instagram


Επειδή λαμβάνω καθημερινά DM  στο instagram για τα υλικά και εργαλεία που χρησιμοποιώ για τις γελοιογραφίες και τις καρικατούρες μου, τα έχω συγκεντρώσει παρακάτω:


tags: Κικίλιας: Μένουμε σπίτι και βγαίνουμε μόνο για να δώσουμε αίμα, Κορωνοϊός: Το «ευχαριστώ» του Βασίλη Κικίλια στον Παύλο Πολάκη για την εθελοντική προσφορά του, Κορωνοϊός - Κικίλιας: Ώρα ευθύνης για όλους μας - Δεν μπορούμε να μετακινούμαστε σε νησιά και εξοχικά, Βασίλης Κικίλιας: Τα 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον πρώην μπασκετμπολίστα, Κορονοϊός: Σε ποιες επιχειρήσεις εργάζονται όσοι θα πάρουν τα 800 ευρώ, Κορονοϊός: Ουρές αυτοκινήτων στα διόδια της Ελευσίνας, Κορονοϊός: Εικόνες-σοκ μέσα από τα νοσοκομεία – Δείτε τις και ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ, Κορονοϊός 2019-nCoV: Πρόληψη, συμπτώματα, μετάδοση, Κορονοϊός: Ανατροπή! Κινδυνεύουν και οι νέοι – Τι δείχνουν τα νέα στοιχεία, Κορονοϊός: Μεγάλη προσοχή - Αυτός είναι ο τρόπος εξάπλωσης που δεν γνωρίζαμε, Κορονοϊός: Όγδοος νεκρός στην Ελλάδα ένας 80χρονος στην Αθήνα, καρικατούρα, καρικατούρες, έγχρωμες καρικατούρες έγχρωμη γελοιογραφία, σκίτσο, σκίτσα, του Πάνου Ιατρίδη, σκίτσο του Πάνου Ιατρίδη, γελοιογραφία του Πάνου Ιατρίδη, Πάνος Ιατρίδης, IaTriDis, cartoon, caricature, political cartoon, political cartoonist, greekcartoonist, myxalandri

Post a Comment