ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Ο ΚορονοΥιός του θεού αναβάλλει για φέτος τις παραστάσεις του
Επιτέλους έφτασε το Πάσχα!!! Μην το γελάς καθόλου! Κάποιοι άνθρωποι, ακόμη και εν μέσω πανδημίας Κορονοϊού, συνέχισαν να δουλεύουν είτε στον χώρο εργασίας τους είτε από το σπίτι τους και περιμένουν πως και πως αυτές τις μέρες για λίγη ξεκούραση. 

Για παράδειγμα, θα μιλήσω για τον κλάδο των εκπαιδευτικών και μην διανοηθεί κανείς να πει πως εμείς καθόμαστε ήδη ένα μήνα. 


Εργαζόμαστε νυχθημερόν, για να μπορέσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα και πιο αποτελεσματικά, να έρθουμε κοντά στους μαθητές μας και να υποκαταστήσουμε, σε ένα βαθμό ικανοποιητικό, την καθημερινή "ρουτίνα" του σχολείου. 

Κυρίως για να παραμείνουν ενεργοί και αυτοί και εμείς και να μην "λαλήσουμε" από τον εγκλεισμό που είναι επιβεβλημένος για να ξεπεράσουμε γρηγορότερα και με ασφάλεια τον "ύφαλο" του νέου Κορονοϊού. 


lazare meine mesa aspromauri geloiografia myxalandri
-Λάζαρε, μείνε μέσα! Ασπρόμαυρη γελοιογραφία


Πάσχα λοιπόν, απλά διαφορετικό. Πες αλήθεια τώρα, δεν βαρέθηκες κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια;;; Ας κάνουμε και κάτι διαφορετικό βρε παιδί μου μια φορά, δεν χάθηκε ο κόσμος. Γιατί αλλιώς που ξέρεις; Μπορεί και να χαθεί αν φερθούμε εγωιστικά  και αλόγιστα...!

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Ο ΚορονοΥιός του θεού αναβάλλει για φέτος τις παραστάσεις του


Και αβγά μπορείς να βάψεις και μαγειρίτσα μπορείς να φτιάξεις και τις λειτουργίες σου μπορείς να παρακολουθήσεις από την τιβι. Και την λαμπαδίτσα σου μπορείς να ανάψεις, να έτσι, με τον αναπτήρα, σιγά. Τι δηλαδή; Θες ντε και σώνει να σου 'ρθεί το Άγιο Φως από τους Αγίους Τόπους;;; Δεν σου φτάνουν δηλαδή αυτά που έμαθες και ίσως έπαθες με τους εκδρομείς από κείνα τα μέρη;;;

Εντάξει, σε καταλαβαίνω! Το κοκορέτσι και το αρνί είναι αυτά που σε ζορίζουν περισσότερο αλλά δείξε μια φορά την αγάπη σου και σε αυτούς τους κακόμοιρους τους vegan και νιώσε τη χαρά τους που δεν θα πειράξουμε τα κακόμοιρα τα ζωάκια.

Κάνε υπομονή, θα τα σφάξουμε μαζεμένα μετά!!!

Και εντάξει, εσύ δεν βαρέθηκες κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια. Τι να πει και Αυτός;

Σκέφτηκες καθόλου τι περνάει κάθε χρόνο για εσένα αχάριστε άνθρωπε; Κάνει κάθε χρόνο delete τις αμαρτίες σου και μια φορά δεν λες, ας Τον ξεκουράσω! Και αυτό, γιατί δεν μπορείς ένα χρονάκι να κόψεις τις ...αμαρτίες. Εκεί, την μια ...αμαρτία μετά την άλλη, μη χάσεις.

Εσύ θέλεις να κάνεις ένα format  στον υπολογιστή σου και σου παίρνει το πολύ μια μέρα και το ζόρι σου είναι: "γιατί κάνει τόση ώρα; ωχ, πρέπει να του ξαναπεράσω όλα τα προγράμματα, θα χάσω τα κουτσομπολιά στα social media και κάτι τέτοια..."

Ενώ Αυτός, για να μας επαναφέρει στις εργοστασιακές μας ρυθμίσεις, που σημειωτέον δεν επανερχόμαστε παρόλες τις φιλότιμες προσπάθειες Του κάθε χρόνο, πρέπει να περάσει την εβδομάδα των παθών Του.

Άγχος, στρες, μπορεί και πιτυρίδα. Εξευτελισμούς, βρισίδια, προδοσίες, φυλακή, βασανιστήρια, κοκόρια να λαλούν, αναγκαστική σωματική άσκηση με βάρη μέχρι τον Γολγοθά. Και έπειτα σταύρωση. Ο πατέρας σου να μη θέλει να σε βοηθήσει την ύστατη στιγμή, γιατί είσαι ταγμένος στην αποστολή Του και πρέπει να ψοφήσεις μέσα στην υγρασία, μπροστά σε ένα σωρό κόσμο και σε άβολη στάση.

Μετά να ανασταίνεσαι σαν τον Χαϊλάντερ. Φαντάζομαι έχεις δει από τι κόλαση γυρνούσε κάθε φορά ο κακομοίρης, και να έχεις και μερικούς μερικούς να μη σε πιστεύουν. Και όλο αυτό το μαρτύριο ρε φίλε για να κάτσεις στα δεξιά του πατέρα σου... Δηλαδή έλεος και ήμαρτον μαζί. Δηλαδή αν έπρεπε να κάτσει στα αριστερά του τι θα γινότανε;;;  ...Επανάσταση;;;

Και το κάνει αυτό 2019 χρόνια!!! Ούτε 10, ούτε 20, ούτε 30, ούτε 50, ούτε 80, ούτε 100. 2019 χρόνια λέμε!!! Κάνε και συ φέτος μια θυσία, μπορείς! Θυσιάσου και συ Χριστιανέ (μου) μια φορά για να σώσεις τους συνανθρώπους σου και τον εαυτό σου και ας μην το καταλαβαίνεις.

Κανείς δεν σου στερεί τίποτα και μη σκέφτεσαι συνωμοσίες, γιατί πολύ εύκολα θα σου πω κι εγώ πως ο Χριστιανισμός ήταν μια μυστική οργάνωση που ήθελε να φέρει μια νέα τάξη πραγμάτων και από πίσω του κρύβονταν οι Εβραίοι και ήθελε να κατακτήσει τον κόσμο και να αλλοιώσει  τον πολιτισμό μας...!

Άλλωστε το είπε και η επίσημη εκκλησία. Κάτσε σπιτάκι σου. Προσευχήσου και όλα καλά. Και οι παπάδες στην εργασία τους. Εξ αποστάσεως εργασία. Και με το "αφεντικό" και προς ώρας και με τους "πελάτες". Θα τηρήσουν το πρόγραμμα τους κανονικά κεκλεισμένων των θυρών.

Τι να κάνουμε; Φάγαμε μερικές αγωνιστικές "τιμωρία" διότι δεν συνεμορφωθήκαμε προς τας υποδείξεις. Ορίστε, μπαίνει σιγά σιγά και ο Θεοδωράκης καθώτι πλησιάζουμε  και προς την 21η τ' Απρίλη, να νιώσουν λίγο και οι μπατριώτες ότι ζουν πάλι τον Παπαδόπουλο που κάποιοι τον αγαπούν ιδιαίτερα.

Ως εκ τούτου λοιπόν, μυστικά δείπνα, ποδόλουτρα και όλες οι Αναστάσεις αναβάλλονται επ' αόριστον ελέω Κορονοϊού.

Την αρχή θα κάνει ο Λάζαρος ο οποίος θα μείνει μέσα, μετά από εντολή του πρώτου τη τάξει εκπροσώπου της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας κ.κ. Ιησού Χριστού.

Και ο ών νοείτω!


Δια του λόγου το αληθές, παραθέτω, παραπάνω, ασπρόμαυρο ντοκουμέντο - γελοιογραφία.

Από ασφαλείς πληροφορίες γνωρίζω, οτι οι εταιρείες φυσικού αερίου θα κάνουν έκτακτη σύνδεση με αγωγό του Ισραήλ για να έρθει ασφαλώς το Άγιος Φως. Η παραλαβή του θα γίνει από το "μάτι" της κουζίνας. Σε νεότερη ενημέρωση θα σας πληροφορήσουμε σε ποια ακριβώς εστία της κουζίνας σας να βάλετε την λαμπάδα ώστε να λάβετε πρώτοι την φώτιση.

Καλό Πάσχα αδερφοί μου και παλουκωθείτε στα σπίτια σας! 


Και δεν εννοώ το παλούκωμα ως τρόπο εκτέλεσης πριν "εφευρεθεί" η σταύρωση.

Η Ανάσταση θα καθυστερήσει λίγο παραπάνω από το αναμενόμενο. Ε, και;

Σας φιλώ ...σταυρωτά!



Γελοιογραφία - χιουμοριστικό σκίτσο,  με αφορμή την είδηση για τα έκτακτα μέτρα λόγω Κορονοϊού για το Πάσχα τον Απρίλιο του 2020, από τον Πάνο Ιατρίδη



Αν σου άρεσε αυτή η γελοιογραφία, μπορείς να δεις μια παρόμοια.

Post a Comment