Στην ...ΤΡΑΜΠάλα οι #Αμερικανικες_εκλογες
stin trumpala oi amerikanikes ekloges eghrwmi geloiografia efimerida patris
Δες ολόκληρη την γελοιογραφία στο τέλος του άρθρου.

 

Αμερικάνικες εκλογές 2020

Όλος ο πλανήτης βρίσκεται εν αναμονή  του αποτελέσματος των Αμερικάνικων  εκλογών για την ανάδειξη του 46ου Προέδρου των ΗΠΑ.

Τράμπ και Μπάιντεν, πριν οι ...εκλέκτορες λαλήσουν τρις, βγήκαν μέσα στην μαύρη νύχτα να ανακοινώσουν, ο καθένας από τη μεριά του, ότι κέρδισαν τις εκλογές. 

Μου θύμισε μια παρόμοια συμπεριφορά εδώ στην Ελλάδα. Στις εκλογές  του Νοεμβρίου του 2010,  όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί ανακοίνωσαν ότι κέρδισαν, την ώρα που η αποχή είχε βαρέσει κόκκινο...

Για την ώρα πάντως επικρατεί θρίλερ με το αποτέλεσμα. Ο Μπάιντεν προηγείται σε εκλέκτορες αλλά ακόμα δεν έχουν βγει αποτελέσματα σε πολιτείες που μάλλον κερδίζει ο Τράμπ.

Μια γελοιογραφία που είχα ετοιμάσει όταν κόλλησε Κορονοϊό ο Ντόναλντ Τράμπ, δεν πρόλαβε να δημοσιευτεί. Tώρα, με μια μικρή προσθήκη της κάλπης στην βάση της ...Trumpάλας, ρίχνεται στην μάχη του σχολιασμού των γεγονότων πέρα από τον Ατλαντικό.

stin trumpala oi amerikanikes ekloges eghrwmi geloiografia efimerida patris
"Πατρίς" καθημερινή πρωινή εφημερίδα του Ηρακλείου, 4 Νοεμβρίου 2020

 

Κορονοϊός και οικονομία τα δύο κορυφαία ζητήματα για τους Αμερικανούς

 
Με χιλιάδες κρούσματα και νεκρούς κάθε μέρα από τον covid-19 θα φανεί αν αυτός θα ευθύνεται  για το χαστούκι που θα φάει ο Τράμπ ή αν η υποτιθέμενη καλή διαχείριση της οικονομίας θα είναι αυτή που θα τον επανεκλέξει.

Ο λαός θα αποφασίσει! (λέμε τώρα)

 

 

  • Έγχρωμη γελοιογραφία για την εφημερίδα "Πατρίς" του Ηρακλείου με αφορμή τις Αμερικάνικες εκλογές  για την ανάδειξη του 46ου προέδρου των ΗΠΑ. Δημιουργήθηκε τον Νοέμβριο του 2020 από τον Πάνο Ιατρίδη



Αν σου αρέσει, δες ακόμη μερικές γελοιογραφίες για τον Ντόναλντ Τράμπ

Μπορείς, επίσης, να με υποστηρίξεις κερνώντας με ένα καφεδάκι για να συνεχίσω να δημιουργώ

 Buy Me A Coffee

Post a Comment