Γιορτή των ερωτευμένων #Αγιουβαλεντινου και Κορωνοϊού γωνία

Έρως ανίκατε μάχαν

Πέρυσι τέτοια μέρα είχαμε γιορτάσει οι ερωτευμένοι χωρίς περιορισμούς. Χωρίς καν να περνάει από το νου μας τι θα ζήσουμε τους επόμενους μήνες. 

Βέβαια ο εγκλεισμός αποκάλυψε ποιοι είναι πραγματικά ερωτευμένοι. Όσοι "αναγκάστηκαν" να μείνουν μέσα, μαζί, πολύ καιρό αλλά και όσοι έμειναν χώρια για πολύ καιρό εξ αιτίας των τριών πλέον καραντίνων.

 

Η γελοιογραφία της ημέρας

giorti twn erwteumenwn agios valentinos valentines day geloiografia skitso myxalandri iatridis koronoios covid efimerida patris
"Πατρίς" καθημερινή πρωινή εφημερίδα του Ηρακλείου, 15 Φεβρουαρίου 2021
 

Κορονοϊός, εμβόλια, νέος πρόεδρος στις ΗΠΑ, εισβολή στο Καπιτώλιο, λοκντάουν, μεταλλάξεις, σεξουαλικές κακοποιήσεις, βιασμοί, πρωκτικά τεστ...

Απ' όλα είχε η χρονιά! Μίση και πάθη τρελά. Είμαστε όμως ζωντανοί ακόμα (όσοι είμαστε) και αφού τα ανθοπωλεία είναι ανοιχτά δεν έχουμε να φοβηθούμε Χάρο. Έρχεται και χιόνι και θα δούμε άσπρη μέρα...!

Τι άλλο θες; Όχι, πες μου!

 

Πρωκτικό test - Σε αγαπάει ή δεν σε αγαπάει ο ...Κορονοϊός

Για τη σημερινή μέρα, του Αγίου Βαλεντίνου σκεφτόμουν να βάλω στο τόξο του Έρωτα ένα εμβόλιο. Αλλά επειδή έχουν παίξει πολλές συριγγούλες τελευταίως, δεν θέλω να κουράζω. 

Είπα να κάνω πιο ...kinky την όλη φάση. Γιατί όχι; Στον έρωτα όλα επιτρέπονται αρκεί να το θέλει και ο άλλος. Μην το ξεχνάς αυτό ποτέ.

Τώρα θα μου πεις, θέλει κανείς τα πρωκτικά τεστ για τον covid-19; Φυσικά και όχι εκτός από εκείνους που "την βρίσκουν" και μπράβο τους. 

Ούτε η κολονοσκόπηση μας αρέσει, ούτε το τεστ Παπ πρωκτού, ούτε τα υπόθετα, ούτε η εξέταση για προστάτη, ούτε τα θερμόμετρα... Είναι αναγκαία βέβαια για την προστασία της υγείας μας. Και αν υπάρξει ανάγκη τα κάνουμε.

Δεν άκουσα πουθενά ότι εξευτελίζεται η προσωπικότητα κάποιου ή κάποιας.

Και το τέστ αυτό σου λέει, είναι πολύ αξιόπιστο γιατί ο ιός έχει μεγαλύτερη συγκέντρωση εκεί και μένει για περισσότερο καιρό.

Τώρα, όποιος πιστεύει ότι όλα αυτά με τον Κορονοϊό είναι μια παγκόσμια συνωμοσία και θέλουν να μας ελέγχουν με τα sms, να μας έχουν μαντρωμένους για να φέρνουν λαθρομετανάστες, ότι έχουμε χούντα, ότι θα μας βάλουν τσιπάκια, διπλές μάσκες για να μην μπορούμε να αναπνεύσουμε  και άλλα τέτοια χαζά, τι να πω;;;

Σκέψου ανάλογα, τι παγκόσμια συνωμοσία είναι ο Άγιος Βαλεντίνος. Κάθε χρόνο κάθε τέτοια μέρα, λες και μας έχουνε κουρδίσει, τρέχουμε στα λουλουδάδικα και στα ζαχαροπλαστεία για να πάρουμε δώρα. 

Και έτσι το παγκόσμιο λόμπι ανθοπωλών, ζαχαροπλαστών & σια, γεμίζει με τα εκατομμύρια των απλών φτωχών ανθρώπων που πάνε και τα ακουμπάνε για την αγάπη ρε γαμώτο.

Δεν το βάζει ο νους ε; Αλλά για την υγεία σου και την υγεία των συνανθρώπων σου βλέπεις παντού συνωμοσίες...

 

Λύσεις υπάρχουν...

Τεστ παντός είδους, αν είναι αναγκαίο, εμβόλια, κοκούνινγκ, μάσκες και όχι πολύ κοντά με αγνώστους. Κάτσε με το μωράκι σου, σπίτι σου, σπίτι του/ης ή και κάπου αλλού. Χουχούλιασε, κάνε σεξάκι ή έρωτα, δείτε ταινιούλες, μαγειρέψτε μαζί μέχρι να περάσει όλο αυτό.

Ο έρωτας είναι η κινητήριος δύναμη για όλα. Ευχαριστήσου με ότι μπορείς να έχεις αυτή τη στιγμή. Κανείς δεν εγγυάται το "για πάντα". Στο χέρι του καθενός είναι, μόνο!


  • Έγχρωμη γελοιογραφία  για την εφημερίδα "Πατρίς" του Ηρακλείου με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Δημιουργήθηκε τον Φεβρουάριο του 2021 από τον Πάνο Ιατρίδη.

 

 Αν σου αρέσει, δες ακόμη μία γελοιογραφία του κώλου

Μπορείς, επίσης, να με υποστηρίξεις κερνώντας με ένα καφεδάκι για να συνεχίσω να δημιουργώ

 Buy Me A Coffee

Post a Comment