Χρήστος Κούτρας: Καρικατούρα γενεθλίων

Καρικατούρα γενεθλίων


Με αφορμή τα χθεσινά γενέθλια του δημοσιογράφου του Σκαϊ, Χρήστου Κούτρα, επανέρχομαι για να εγκαινιάσω την χειμερινή σεζόν.

 

Είχα μια αποχή από το blogging εξ αιτίας της ενασχόλησης μου, επί εξαμήνου, με την εικονογράφηση ενός παραμυθιού που θα εκδοθεί μέχρι τα Χριστούγεννα εις την Ιγγλετέρα. Ως εκ τούτου, φαίνεται πως θα εγκαινιάσω και την διεθνή μου καριέρα...!

 

xristos koutras aspromauri karikatoura genethliaskitso iatridis skai tileorasi radiofono dimosiografos
 Χρήστος Κούτρας ασπρόμαυρη καρικατούρα

 

Ο Χρήστος Κούτρας έμαθα ότι έχει γεννηθεί στην Τρίπολη. Κάποιο πρωινό πέρυσι,κολλημένος στην κίνηση πηγαίνοντας για το σχολείο στις Αχαρνές, τον άκουσα στο ραδιόφωνο να κάνει αναφορά στο "La Luna" στο Άστρος!

 

Μετά από ινσταγκραμικό διάλογο έμαθα πως τα καλοκαίρια του ως παιδί τα περνούσε στο εν λόγω μαγαζί και έχει υπέροχες αναμνήσεις.

 

Εκεί πήγαινα κι εγώ τα καλοκαίρια από παιδί με τους γονείς μου, αργότερα ως έφηβος και κατόπιν ενήλικας όπου ξεκίνησα να ζωγραφίζω τις πρώτες μου καρικατούρες.

 

Ο κύκλος αυτός έκλεισε με άσχημο τρόπο όταν ξαναπήγα με την γυναίκα μου πριν λίγα χρόνια. Για να μην υπάρξει παρανόηση, ο άσχημος τρόπος δεν έχει να κάνει με την σχέση μου με την γυναίκα μου αλλά με την σχέση μου με το μαγαζί.

 

Δεν είναι το "La Luna" βέβαια το θέμα μας, παρά ένας συνδετικός κρίκος μόνο.

 

Χθες λοιπόν, αφού άκουσα για τα γενέθλια από την πρωινή εκπομπή στο ραδιόφωνο, πάλι στο δρόμο για το σχολείο, αποφάσισα πως στο κενό μου θα φτιάξω καρικατούρα γι αυτή τη φάτσα που από καιρό το σκέφτομαι.

 

xristos koutras egxrwmi karikatoura genethliaskitso iatridis skai tileorasi radiofono dimosiografos
 Χρήστος Κούτρας έγχρωμη καρικατούρα

 

Αυτή ήταν η ώρα! Τσάκα τσάκα σκάρωσα το ασπρόμαυρο σκιτσάκι στο σχολείο, την ώρα που είχα κενό.

 

Όταν γύρισα σπίτι, είχα όρεξη για περισσότερα, οπότε έκατσα να περάσω ψηφιακά το χρώμα.

 

Εγώ μια φορά το ευχαριστήθηκα μετά από τόσο καιρό που ανακατεύομαι με δράκους, τέρατα, ζωάκια, πιτσιρίκες,παλάτια και Λονδίνα. Όταν λέω ανακατεύομαι δεν εννοώ φυσικά ο,τι ξερνάω... Προς αποφυγήν παρεξηγήσεως και πάλι!

 

Ελπίζω να αρέσουν και στον Χρήστο και οι δυο βερσιόν. Χρόνια του πολλά!



  • Έγχρωμη καρικατούρα του δημοσιογράφου του Σκαϊ, Χρήστου Κούτρα με αφορμή τα γενέθλια του. Δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο του 2021 από τον Πάνο Ιατρίδη

 

 Αν σου αρέσει, δες ακόμα μια  καρικατούρα Έλληνα δημοσιογράφου

Μπορείς, επίσης, να με υποστηρίξεις κερνώντας με ένα καφεδάκι για να συνεχίσω να δημιουργώ

 Buy Me A Coffee

Post a Comment