Πάτωσε ο #Πατουλης

Καμία ...Ελπίδα για τους κατοίκους της περιφέρειας Αττικής

 

Τον Μάιο του 2019, στις αυτοδιοικητικές εκλογές, έφτιαξα μια γελοιογραφία για τους υποψήφιους περιφερειάρχες Αττικής. Βασίστηκε αποκλειστικά σε λογοπαίγνια γύρω από το όνομα τους. Τότε δημοσιεύτηκε στο myxalandri μόνο. 


Μετά όμως την εξοργιστική αποτυχία της περιφέρειας στην αντιμετώπιση της "Ελπιδας", κοίτα να δεις πως γυρίζει ο καιρός και ...εμφανίζεται πάλι εκείνη η γελοιογραφία...!


patwse o patoulis geloiografia karikatoura perifereiarxis xionia elpida kakokairia iatridis skitso

 

Θα μπορούσε το σημερινό σχόλιο να ήταν: "Δεν θέλει να παγώσει" οπότε και γι αυτό φόρεσε τα εσωθερμικά του και έκατσε μέσα χωρίς να κάνει τίποτα. 

 

Το 2019 τα κατάφερε, αλλά το 2022 πάτωσε κυριολεκτικά. Αλήθεια, εκείνα τα καλογυαλισμένα ερπυστριοφόρα τι έγιναν; Ή μήπως δεν ήθελες να φθείρεις τον εξοπλισμό όπως λένε εκπαιδευτικοί που προσπαθούν να βρουν δικαιολογίες να μην κάνουν τηλεκπαίδευση; 

 

Μήπως τελικά δεξιοί, αριστεροί, το ίδιο κηφήνες είστε;Γιατί κι εδώ στο Χαλάνδρι, ο αριστερός δήμαρχος τα ίδια κάνει με τους δεξιούς περιφερειάρχες και κυβερνήτες. Τίποτα!

 


Ολόκληρη η γελοιογραφία όπως δημοσιεύτηκε στις 25 Μαΐου 2019 στο myxalandri

 

patwse o patoulis geloiografia karikatoura perifereiarxis xionia elpida kakokairia iatridis skitso ekloges protoulis sgouros dourou myxalandri dimoskopisi


  • Καρικατούρα του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη με αφορμή την πλήρη αποτυχία του στην αντιμετώπιση της κακοκαιρίας "Ελπίδα". Δημιουργήθηκε τον Ιανουάριο του 2022 από τον Πάνο Ιατρίδη.

 

 Αν σου αρέσει, δες ακόμη μερικές γελοιογραφίες για το myxalandri

Μπορείς, επίσης, να με υποστηρίξεις κερνώντας με ένα καφεδάκι για να συνεχίσω να δημιουργώ

 Buy Me A Coffee

Post a Comment