#video_γονιμοτητας

Κεραμίδα στο Υπουργείο Παιδείας

Τη μια πατάτα μετά την άλλη κάνει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Μετά την αποτυχία της στην αντιμετώπιση της πρωτόγνωρης κακοκαιρίας "Ελπίδα" που έπληξε την Αττική, βλέπουμε και τις γελοίες δικαιολογίες βουλευτών της αλλά και την εκτόξευση κατηγοριών σε άλλους...

 

 Η γελοιογραφία της ημέρας

video gonimotitas keramews ypourgeio paideias skitso geloiografia iatridis

 

Σαν να μην έφτανε αυτό, σάλος προκλήθηκε για ένα βίντεο που ήταν έτοιμο να διατεθεί σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου από  το Υπουργείο Παιδείας,στο πλαίσιο της σεξουαλικής αγωγής. Το εν λόγω βίντεο είχε απαράδεκτες και αντιεπιστημονικές απόψεις για την ...γονιμότητα από μια αμφιβόλου ποιότητας, δήθεν "Εταιρία Προγεννητικής Αγωγής".

 

Ποιος άραγε υπεύθυνος του Υπουργείου Παιδείας ενέκρινε τέτοιο υλικό ή δεν έδωσε καθόλου σημασία στο τι υπέγραψε; Ότι από τα δύο και αν συνέβη, είναι εξίσου επικίνδυνα.

 

Να μάθουν τα παιδιά πως να μην έχεις μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη ή πως να μην αφήνεις έγκυο ένα κορίτσι. Να μάθουν να προφυλάσσονται από σεξουαλικά νοσήματα και να μάθουν τα αγοράκια να μη γίνονται βιαστές. 


Άραγε στελέχη του υπουργείου παιδείας και η υπουργός Νίκη Κεραμέως κάνουν παρέα με τον Μητροπολίτη Μόρφου;


Δεν ξέρω τι έχετε πάθει εκεί στην κυβέρνηση αλλά σοβαρευτείτε γιατί με τα ξερά καίτε και τα χλωρά. Εκτός βέβαια αν τα κάνετε όλα αυτά για να ανέβει δημοσκοπικά σύσσωμη η αντιπολίτευση αφού από μόνη της δεν φαίνεται να καταφέρνει και πολλά. 


Η αξιωματική αντιπολίτευση σίγουρα δεν καταφέρνει πάντως...



  • Γελοιογραφία με αφορμή το βίντεο γονιμότητας που μοίρασε το Υπουργείο Παιδείας σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. Δημιουργήθηκε τον Ιανουάριο του 2022 από τον Πάνο Ιατρίδη.

 

 Αν σου αρέσει, δες ακόμη μερικές γελοιογραφίες για την Νίκη Κεραμέως

Μπορείς, επίσης, να με υποστηρίξεις κερνώντας με ένα καφεδάκι για να συνεχίσω να δημιουργώ

 Buy Me A Coffee

Post a Comment