Γιώργος Τσαλίκης καρικατούρα

Ο Γιώργος Τσαλίκης τραγούδησε στο 4ο φεστιβάλ μπανάνας και ξεσήκωσε τον κόσμο


Μετά από δύο χρόνια αναγκαστικής διακοπής λόγω Κορονοϊού, το φεστιβάλ μπανάνας στην Άρβη πραγματοποιήθηκε φέτος στις 12, 13, και 14 Αυγούστου.


Το 4ο φεστιβάλ διοργανώθηκε από τον πολιτιστικό σύλλογο Άρβης και τους ντόπιους μπανανοπαραγωγούς σε συνεργασία με την περιφέρεια Κρήτης στο όμορφο παραθαλάσσιο χωριουδάκι του νότιου Ηρακλείου που βρέχεται από το Λιβυκό πέλαγος.

 

Καρικατούρα για τον Γιώργο Τσαλίκη από τον διάσημο εικαστικό Πάνο Ιατρίδη στο φεστιβαλ μπανάνας στην Άρβη
 Γιώργος Τσαλίκης  καρικατούρα
 

Στο λιμανάκι στήθηκαν τα περίπτερα με προϊόντα σχετικά με την μπανάνα. Λικέρ, γλυκά και πολλές πολλές μπανάνες φυσικά. Υπήρχαν ακόμα πάγκοι με κοσμήματα και χειροποίητα είδη, μια πολύ ωραία έκθεση φωτογραφίας του φωτογράφου από την περιοχή, Νίκου Κικάκη και φυσικά το καβαλετάκι μου με τον γράφοντα να καρικατουράει όποιον τον βάσταγε η περδικούλα του.

 

Λίγοι ενήλικες το τόλμησαν, αλλά τα παιδιά το βρήκαν εξαιρετικό event για την βραδιά τους. 


Και όλα αυτά είναι πρόλογος για τον guest της πρώτης μέρας του φεστιβάλ, Γιώργο Τσαλίκη, που ήρθε με την θετική του ενέργεια πάντα, να μας ανεβάσει το κέφι.


Λίγο πριν ανέβει στη σκηνή βρεθήκαμε στο καμαρίνι του για να του δώσω το δώρο που ετοίμασα για εκείνον! Μια καρικατούρα με νερομπογιές και πενάκια που δημιούργησα στο σπίτι και μπορείς να δεις το πώς, σε  ένα σύντομο βίντεο στο κανάλι μου στο YouTube

 

Νομίζω πως ήταν κάτι αναπάντεχο για εκείνον. Χάρηκε και εκτίμησε πολύ που αφιέρωσα χρόνο για εκείνον Το καταευχαριστήθηκε σίγουρα. Το μαρτυρά και η φωτογραφία...

 

selfie με Γιώργο Τσαλίκη και Πάνο Ιατρίδη στο 4ο φεστιβάλ μπανάνας στην Άρβη
Γιώργος Τσαλίκης και IaTriDis
 

Ύστερα ανέβηκε στη σκηνή, ψάχναμε ποιος είναι ο άντρας ο σωστός σε ολόκληρη την Άρβη, έγινε δυναμίτης και γενικά έγινε ο χαμός!



  • Καρικατούρα του Γιώργου Τσαλίκη με αφορμή την παρουσία του στο 4ο φεστιβάλ μπανάνας στην Άρβη. Δημιουργήθηκε τον Αύγουστο του 2022 από τον Πάνο Ιατρίδη.
 
 
Αν σου αρέσει, δες ακόμη μερικές καρικατούρες

 

Μπορείς, επίσης, να με υποστηρίξεις  για να συνεχίσω να δημιουργώ

Post a Comment