Τον Αύγουστο δεν υπάρχουνε ...υποκλοπές

Εδώ πυρσός καλεί ΝΔ, ακούει; Όβερ!

 

Κατά μάνα κατά κύρη, κατά γιο και θυγατέρα λέει μια παροιμία Αυγουστιάτικη που δεν υπάρχουνε ειδήσεις παρά μόνο κάτι τζιτζίκια και λίγοι κοριοί, ψόφιοι ή μη...!


Το έχουν πολύ εκεί στη Νέα Δημοκρατία με τις υποκλοπές, τις παρακολουθήσεις, τις συνακροάσεις και τις επισυνδέσεις...

 

Από το μακρυνό 1994 με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, μπαμπά του σημερινού Πρωθυπουργού, που παρέα με Γρυλλ-άκη (πάντα κάποιο έντομο έχουν ως guest star) και Μαυρίκη (όχι Μαυρίκιο Μαυρικίου, καμία σχέση,μη δώσετε τέτοια απάντηση σε μελλοντικές Πανελλήνιες...) έκαναν τις γνωστές υποκλοπές μέσω του ΟΤΕ και για τις οποίες ο τότε Πρωθυπουργός Μητσοτάκης παραπέμφθηκε στο ειδικό δικαστήριο.

 

 

Παρακολούθηση του τηλεφώνου του προέδρου το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Νίκου Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ  χωρίς να το γνωρίζει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

Μια δεκαετία περίπου μετά, το 2005, σκάει μια νέα ιστορία με υποκλοπές. Αυτή την φορά κατά την περίοδο διακυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή. Παρακολουθούνται λέει από τους Αμερικάνους, κυβερνητικά πρόσωπα και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός. 

 

Όποιοι ανακατεύονται με τα πίτουρα, δέκα χρόνια μετά τους τρώνε τα αμερικάνικα chikens. Μια σαλάτα με Αμερικάνικη Πρεσβεία, vodafone, σχέδιο Πυθεία, σχέδιο δολοφονίας του Καρμανλή, αυτοκτονία Τσαλικίδη που μάλλον δεν ήταν και τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης Γιώργο Βουλγαράκη να μας δείχνει ένα σχέδιο σαν τον δίσκο της Φαιστού για το τρίγωνο παρακολουθήσεων γύρω από την πρεσβεία των ΗΠΑ.


Σουρωτήρι οι υπηρεσίες ασφαλείας της χώρας και μετά από κάτι χρόνια βρέθηκαν να κατηγορούνται ένας ύποπτος Αμερικανός πολίτης, δύο υπάλληλοι της ΕΥΠ και ο ....Μιχάλης Καρχιμάκης(!)

 

 

Λίγο καιρό αργότερα λόγω του σκανδάλου με το Βατοπέδι, στο οποίο φέρεται πως με κάποιο τρόπο ήταν αναμεμειγμένος, ο Γιώργος Βουλγαράκης  θα πει την ιστορική φράση:

Ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό


 

 Φίλες και φίλοι, συμπολίτες και συνακροατές...

Και φτάνουμε και στην σύγχρονη εποχή του 2022 όπου ξαφνικά εν μέσω θέρους, ένα λογισμικό "predator" ανακαλύπτει ο Ανδρουλάκης στο κινητό του, κάνει μια καταγγελία για παρακολούθηση του και σε χρόνο dt  ξερνάνε τα πρακτοράκια τις ΕΥΠ τις σκανταλιές τους που ήταν τόσο βαριές που το predator φαντάζει αγγελούδι. Άσε που το γατόνι ο Νικόλας δεν πάτησε το link να το ενεργοποιήσει.


Και επειδή η ΕΥΠ με νόμο δίνει λογαριασμό στον Πρωθυπουργό ή τουλάχιστον έτσι πρέπει να γίνεται, έχουμε θεματάκια τώρα.

 

Ήξερε ο Κυριάκος για την παρακολούθηση; Και αν ήξερε γιατί παρακολουθούσε; Και αν δεν ήξερε πάλι; Πόσο ξέφραγο αμπέλι είναι η ΕΥΠ;


Μια τρύπα στο νερό, ευθέως, ήταν η ομιλία του Πρωθυπουργού για το θέμα της παρακολούθησης του Ανδρουλάκη. Ήταν λάθος λέει, δεν το γνώριζε. Ήταν ωστόσο νόμιμο τεχνικά αλλά ανήθικο πολιτικά. 

 

Η διαδικασία ρε Κυριάκο μπορεί να ήταν σύμφωνα με τα πρωτόκολλα αλλά ο λόγος που ενεργοποιήθηκε η διαδικασία;;; Α, ναι! Το ζήτησε η Αρμενία και η Ουκρανία γιατί ο Ανδρουλάκης είχε κάτι επαφές με Κινέζους.

 

Αυταααα, ο Ουμπέρτο Έκο να είναι καλά που μας κάνει και γελάμε κάθε Αύγουστο και καλά μπάνια του λαού. Τουλάχιστον στο νερό οι κοριοί βραχυκυκλώνουν. Κάτσε μέσα όσο μπορείς...!!!



  • Γελοιογραφία με αφορμή την απάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τις υποκλοπές στο τηλέφωνο του Νίκου Ανδρουλάκη. Δημιουργήθηκε τον Αύγουστο του 2022 από τον Πάνο Ιατρίδη.
 
 
Αν σου αρέσει, δες ακόμη μερικές γελοιογραφίες με τον Μητσοτάκη

 

Μπορείς, επίσης, να με υποστηρίξεις  για να συνεχίσω να δημιουργώ

Post a Comment