Νίκος Ζωιδάκης καρικατούρα

Ο Νίκος Ζωιδάκης με τη λύρα του φούντωσε το γλέντι στην Άρβη

 

Πέρασε ο Αύγουστος, ήρθε ο Σεπτέμβρης, ανοίγουν όπου να 'ναι τα σχολεία, έρχεται και η ΔΕΘ...!

 

Πολλά έγιναν από την 4η γιορτή μπανάνας στην Άρβη. Την επόμενη που τελείωσε γιόρταζα εγώ και η γυναίκα μου. Μετά πήγαμε μερικές μέρες στο όμορφο Ρέθυμνο και μόλις γυρίσαμε αρχίσαμε να ετοιμάζουμε τα πράγματα μας για την επιστροφή στην Αθήνα.

 

Και αυτή τη φορά έπρεπε να "παίξω" καλό Tetris στο φόρτωμα του αυτοκινήτου γιατί θα είχαμε άλλον έναν επιβάτη εκτός απο εμάς τους δύο και τους δυο γάτους μας...! Θα είχαμε να φέρουμε για πρώτη φορά στην Αθήνα, την βαφτιστήρα μας!!!

 

Μέσα σε τούτα και σε εκείνα λοιπόν, δεν κατάφερα να δημοσιεύσω την καρικατούρα του Νίκου Ζωιδάκη που ήρθε να φουντώσει το γλέντι με την λύρα του την δεύτερη μέρα του φεστιβάλ μπανάνας στην Άρβη στις 13 Αυγούστου.  


Καρικατούρα του Νίκου Ζωιδάκη από τον Πάνο Ιατρίδη στην γιορτη μπανάνας στην Άρβη
 Νίκος Ζωιδάκης καρικατούρα


Τη δημοσιεύω εδώ τώρα, για να μην την πάθω ξανά, όπως με την καρικατούρα του Λευτέρη Πανταζή που του την έκανα δώρο, πάλι στο φεστιβάλ της Άρβης, πριν τρία χρόνια και δεν την έχω δημοσιεύσει στο blog.

 

 

Πως ΔΕΝ συνάντησα τον Νίκο Ζωιδάκη

Επεισοδιακή ήταν η προσέγγιση του Νίκου Ζωιδάκη. Λαοφιλής καθώς είναι, συνομιλούσε με κόσμο. Περίμενα να πάει στο καμαρίνι για να του δώσω την καρικατούρα του αλλά ήταν η ώρα για λίγη προθέρμανση στο απέναντι μπαρ...



Και ξαφνικά τον χάνω από τα μάτια μου και να σου τον απάνω στη σκηνή να αδράχνει τη λύρα του.Και ώφου ώφου, ήντα θα κάμω δα, ζυγώνω τόνε που χαιρετούσε το λαό τσι Άρβης. 



Στα καπάκια πιάνει το τραγούδι και λέω, μισή ντροπή δική μου και μισή του συλλόγου...(αν και ήπρεπε ολόκληρη...ξέρω γω τι λέω....)



Την αφήνω με το τσαντάκι της ομπρός στα πόδια του, σαν αρχαίο ανάθημα, κάτι ανοιγοκλεισίματα ματιών να καταλάβει πως τον κατάλαβα ότι με κατάλαβε🤣 και άντε γεια...

 

Παρόλο που δεν τα είπαμε εν τέλει από κοντά, αργότερα, διαδικτυακά με ευχαρίστησε για την καρικατούρα του. Ο φίλος Foto kik μας έβγαλε ωστόσο μια φωτογραφία. Εμένα και την καρικατούρα του...!


Στη φωτογραφία του Νίκου Κικάκη ο Πάνος Ιατρίδης κρατώντας την καρικατούρα του Νίκου Ζωιδάκη
 Foto kik 4η Γιορτή Μπανάνας Άρβης 2022

Μια καρικατούρα με νερομπογιές και πενάκια που δημιούργησα στο σπίτι και μπορείς να δεις το πώς, σε  ένα σύντομο βίντεο στο κανάλι μου στο YouTube

 

 

  • Καρικατούρα του Νίκου Ζωιδάκη με αφορμή την παρουσία του στο 4ο φεστιβάλ μπανάνας στην Άρβη. Δημιουργήθηκε τον Αύγουστο του 2022 από τον Πάνο Ιατρίδη.
 
 
Αν σου αρέσει, δες ακόμη μερικές καρικατούρες

 

Μπορείς, επίσης, να με υποστηρίξεις  για να συνεχίσω να δημιουργώ

Post a Comment