Εκλογές 2023

 Πάρ' τα μωρή άρρωστη

 

Εκλογές τον Μάιο με απλή αναλογική που παραλίγο να βγάλει με αυτοδυναμία τον Μητσοτάκη. Με απλή αναλογική ξαναλέω και πεντακομματική βουλή...


Εκλογές εχτές με ένα πιο νορμάλ εκλογικό σύστημα για να μπορέσει να υπάρξει κυβέρνηση επιτέλους, με οκτώ κόμματα στην Βουλή. Μια γραφική Βουλή όπως προανήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας λίγες μέρες πριν τις εκλογές...

 

Σχόλιο του γελοιογράφου Πάνου Ιατρίδη με αφορμή την είσοδο των "Σπαρτιατών" στη Βουλή
 "Πατρίς" καθημερινή πρωινή εφημερίδα του Ηρακλείου, 27 Ιουνίου  2023


Και μπορεί να έχει ένα ψήγμα αλήθειας αυτό που είπε ο broεδρος καθώς μέσα στην πολυφωνία στον δημοκρατικό διάλογο θα υπάρχει και μια Εθνικιστική-Φασιστική-Ναζιστική-Χρυσαυγίτικη παραφωνία.


Αλλά καλό είναι να μην έχουμε κοντή μνήμη και να θυμόμαστε τα γεγονότα. Κασιδιάρης και Μπαρπαρούσης έδωσαν "γραμμή" για ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Μαΐου. 

 

Από την άλλη το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωσε απλά "παρών" στην τροπολογία για αποκλεισμό του κόμματος Κασιδιάρη και ο Τσίπρας κάλεσε τους παραστρατημένους της Χρυσής Αυγής να ψηφίσουν καθώς όπως θεωρούν εκεί, στην "Πρώτη φορά Αριστερά",  δεν υπάρχουν ευπρόσδεκτες και μη ευπρόσδεκτες ψήφοι..

 

Απορούν μετά γιατί πάτωσαν...

Περαστικά τους 

 

 

  • Γελοιογραφία για την εφημερίδα "Πατρίς" του Ηρακλείου με αφορμή την είσοδο του Εθνικιστικού κόμματος "Σπαρτιάτες" στην Βουλή. Δημιουργήθηκε τον Ιούνιο του 2023 από τον Πάνο Ιατρίδη.

 

Αν σου αρέσει, δες ακόμη μερικές γελοιογραφίες με Χρυσαυγίτες 

Post a Comment