Καρικατούρα – Ποιός, πού, πότε; ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΚΑ 2023 #λατρείαγιατηχειροτεχνία

 Καρικατούρες στη Χειροτέχνικα


Και να λοιπόν που έφτασε και ο Νοέμβριος και δεν τον πήραμε χαμπάρι με τόσο ήλιο και ζέστη. 


Αυτό όμως που θα πάρουμε χαμπάρι στα σίγουρα, όσοι ασχολούμαστε με τις τέχνες και τις χειροτεχνίες,  είναι το 2ο Φεστιβάλ χειροτεχνίας και DIY που πραγματοποιείται μέσα στο 2023.

Από την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου μέχρι την Κυριακή 5 Νοεμβρίου η καρδιά της χειροτεχνίας θα χτυπά στην ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΚΑ  στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου(χάρτης).

Εκεί θα είμαι κι εγώ το Σάββατο 4 Νοεμβρίου, 12:30-13:30 στο κεντρικό Lobby της έκθεσης για να σου παρουσιάσω την καλλιτεχνική μου διαδρομή μέχρι σήμερα και πώς έφτασα να ασχολούμαι με την καρικατούρα.

Ο εικαστικός Πάνος Ιατρίδης μιλά στη χειροτέχνικα για την τέχνη της καρικατούρας


Ποιός, πού, πότε;

 
Μια αναπάντεχη πρόσκληση από τη διοργάνωση της Χειροτέχνικα που με χαροποίησε ιδιαίτερα γιατί θα έχω την ευκαιρία και ως εκπαιδευτικός τέχνης να μιλήσω για τις ψυχολογικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε οι δημιουργοί, αλλά και για το πώς η καρικατούρα εν τέλει λειτουργεί για την ανακάλυψη του εαυτού μας.

Όλο το τριήμερο θα υπάρχει έκθεση καρικατούρας και γελοιογραφίας στον χώρο του Φεστιβάλ και είμαι φουλ ενθουσιασμένος που μια έκθεση μου θα παρουσιαστεί, πολύ πιο γρήγορα από ότι περίμενα σε ένα τόσο μεγάλο event.
 
Σε περιμένω λοιπόν να γνωριστούμε. Αν δεν τα καταφέρεις ωστόσο, μην το πάρεις βαριά. Το φεστιβάλ έχει υπέροχα πράγματα να δεις, να μάθεις και να αγοράσεις για να εμπλουτίσεις τις δημιουργίες σου. 

Κι εγώ κάπου εκεί θα είμαι και τις τρεις μέρες. Μπορεί να τύχει να με συναντήσεις...


  • Η Χειροτέχνικα είναι η μεγαλύτερη Έκθεση/Festival χειροτεχνίας & Do-It-Yourself στην Ελλάδα, μια πραγματική Δημιουργική Γιορτή για τους λάτρεις του χειροποίητου, ιδιώτες και επαγγελματίες.


    Αν σου αρέσει, δες και την προηγούμενη Χειροτέχνικα του Μαρτίου 2023

Post a Comment