Τα μπάνια του λαού
exodos apo mnimonio kai mpania tou laou ton augousto geloiografia efimerida apopsi tou notou
exodos apo mnimonio kai mpania tou laou ton augousto geloiografia efimerida apopsi tou notou
Άποψη του Νότου φύλλο 941 , 7 Αυγούστου 2018

Μετά τα δυσάρεστα της προηγούμενης εβδομάδα ήρθε η ώρα να περάσουμε και στα ευχάριστα. Ό Αύγουστος μπήκε για τα καλά και ήρθε η ώρα για τα μπάνια του γελοιογράφου. Ως γνωστόν τον Αύγουστο δεν υπάρχουν ειδήσεις πράγμα που έχει καταντήσει κωμικό πια, αλλά το προσπερνώ...! Η μεγάλη είδηση που αναμένουμε φυσικά είναι η έξοδος από το μνημόνιο. 

Προσοχή που θα σας βρεί εκείνη η ώρα γιατί ότι κάνετε θα το παθαίνετε όλη την υπόλοιπη ζωής που θα είμαστε αλάργα από τα μνημόνια. Βέβαια!!! Είναι σαν τον καινούριο χρόνο που λέμε: "Σου μπήκε καλά βρε", κάπως έτσι...! Σε αυτή την διάθεση κινείται η τελευταία γελοιογραφία της κρητικής εφημερίδας "Άποψη του Νότου" που δημιούργησα με νερομπογιές και πενάκια copic. Ξεχυνόμαστε όλοι, μικροί και μεγάλοι στις παραλίες και περιμένουμε να υποδεχτούμε την μεταμνημονιακή εποχή.
  

zografakis fragkiadakis karikatoures diakopes gorgona augoustos efimerida apopsi tou notou

Γελοιογραφία μπόνους σε αυτό το φύλλο είναι αυτή που δημοσιεύτηκε στο οπισθόφυλλο της εφημερίδας. Μετά από γονυπετής παρακλήσεις του αρχισυντάκτου της εφημερίδας κ. Ζωγραφάκη Στυλιανού και αθλητικογράφου και γενικού δημοσιογράφου Φραγκιαδάκη Ιωάννη δια μιαν γελοιογραφικήν περιποίηση αποφάσισα να ενδώσω και τους καρικατούρησα. 

Τους τοποθέτησα είς έρημον και άγνωστον τοποθεσία πάνω σε μία πιρόγα να ψαρεύουν. Δεν θα σχολιάσω τας επιδόσεις του πρώτου ούτε του έτερου παραθεριστή. Ως γνωστόν τις γοργόνες ούτε να τις φας μπορείς ούτε, χμ ας αλλάξουμε κουβέντα. Αναμένομεν τας εντυπώσεις των την 28ην τρέχοντος όπου η εφημερίς του Νότου θα εξακολουθήσει την έκδοσην της. 

Μέχρι τότε φιλάκια και προσοχή στους καρχαρίες στις φωτιές και στους δρόμους


Αν θέλεις να βλέπεις τη δουλειά μου πριν ακόμη ανέβει εδώ στο blog, ακολούθησέ με στο Instagram 

Post a Comment