Ο Τσακαλώτος καταργεί και επίσημα τα capital controls
o tsakalwtos katargei kai episima ta capital controls geloiografia gia tin kritiki efimerida apopsi tou notou


Σας είχα υποσχεθεί πράμματα και θάματα στην προηγούμενη ανάρτηση. Όχι, δεν συνηθίζω να αθετώ τους λόγους μου, απλά καπάκι με τις δουλειές του σπιτιού και τις πρώτες μέρες στο σχολείο, με έπιασε και ένα κρυωματάκι το οποίο με κατέβαλε. 

Σήμερα θα σας παρουσιάσω την τελευταία γελοιογραφία που δημοσιεύτηκε στο πρόσφατο φύλλο της κρητικής εφημερίδας "Άποψη του Νότου"  και τις επόμενες ημέρες θα συνεχίσω με τις παλιότερες γελοιογραφίες που ωστόσο έχουν δημοσιευτεί στο instagram μου

Εδώ και μερικές μέρες και συγκεκριμένα, την πρωτομηνιά, το τσακάλι ο υπουργός της οικονομίας μας ανακοίνωσε την παύση των Capital Controls. Επιτέλους θα μπορέσουμε να βγάλουμε όσα εκατομμύρια θέλουμε από τις καταθέσεις μας για να ζήσουμε επιτέλους την ζωή μας που τόσο ξαφνικά και άδοξα μας στέρησε ο Γιάνης...! 

Από τον Ιούνιο του 2015 έχουμε να δούμε τόσο χρήμα και τώρα τόσο μαζεμένο πως θα το αντέξουμε;;; Τρεις μέρες μετά, το χρηματιστήριο έκανε τρελή βουτιά και όλοι κλάσσαμε μέντες λίγο. Βρε λές να τράβηξαν όλοι τα λεφτά τους και φτου και από την αρχή. Ευτυχώς μάθαμε πως κάποιοι κακοί κερδοσκόποι το έριξαν... 

Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν, λεφτά με τη σέσουλα, λεφτά υπάρχουν που έλεγε και μια ψυχή και προχωράμε την παραδεισένια ζωή μας απαλλαγμένοι πλέον από τα κακά μνημόνια. 

Στην έγχρωμη γελοιογραφία που δημιούργησα με νερομπογιές και πενάκια, παρουσιάζω τον Ευκλείδη Τσακαλώτο α λα Χότζα και την γνωστή ιστορία με τον γάιδαρο του.

Αυτά για σήμερα. Καλό Σαββατοκύριακο σας εύχομαι και τα ξαναλέμε σύντομα.


Έγχρωμη γελοιογραφία για την Κρητική εφημερίδα "Άποψη του Νότου" στο φύλλο 947 με αφορμή την είδηση για άρση των capital control. Δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο  του 2018 από τον Πάνο Ιατρίδη.


Αν σου άρεσε. δες ακόμη μια έγχρωμη γελοιογραφία για το μνημόνιο

Post a Comment