Αποχώρησε η Ιωάννα Μπουρλόκα από το #MasterChefGR Καρικατούρα

Η 33χρονη μάγειρας από την Σπάρτη, Ιωάννα Μπουρλόκα αποχώρησε από τον διαγωνισμό μαγειρικής MasterChef.

apoxwrhse h iwanna bourloka apo to masterchef 3 egxrwmh karikatoura
Ιωάννα Μπουρλόκα, καρικατούρα MasterChef

Ήταν το τελευταίο μέλος της ομάδας του σεφ Πάνου Ιωαννίδη. Η Ιωάννα είναι αυτό που λέμε ωραίο τυπάκι. Ο ορισμός. Καλή μάγειρας, σοβαρή, συγκεντρωμένη, με χιούμορ αλλά και σεβασμό προς τους κριτές. Ήταν το τελευταίο οχυρό του μέντορα της και αγωνίστηκε με νύχια και με δόντια για να φτάσει μέχρι τους 8 του Masterchef. "¨Επεσε" ηρωικά αντιμετωπίζοντας την Ασημίνα και τον Παντελή.

Γεμάτο έντονα συναισθήματα ήταν το επεισόδιο MasterChef της Παρασκευής, αφού όλοι οι παίκτες, ακόμη και οι κριτές, ήταν φορτισμένοι και άκρως συγκινημένοι για τη δοκιμασία της αποχώρησης και το γεγονός ότι θα έπρεπε να αποχωριστούν έναν ακόμη μάγειρα.

Η Ιωάννα, η Ασημίνα και ο Παντελής μπήκαν στην κουζίνα του MasterChef με τους υπόλοιπους παίκτες να τους χειροκροτούν από τον εξώστη. Η Ασημίνα ξέσπασε αμέσως σε κλάματα, ενώ η Ιωάννα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, παρόλο που προσπάθησε να ηρεμήσει τη φίλη της.

Το δεύτερο μέρος της ασυλίας καθόρισε τους δυο παίκτες που θα έπρεπε να μαγειρέψουν για να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο σπίτι. Η Ασημίνα κατάφερε να πάρει την ασυλία κι έτσι δημιουργήθηκε η αναπάντεχη δυάδα των υποψηφίων προς αποχώρηση, που ήταν ο Παντελής και η Ιωάννα.

Οι δύο παίκτες κλήθηκαν να αντιγράψουν το πιάτο του guest σεφ Βασίλη Μουρατίδη, ώστε να μείνουν στο παιχνίδι. Ο Παντελής συγκέντρωσε 29 βαθμούς, ενώ η Ιωάννα 28 βαθμούς και έτσι ήταν η παίκτρια που έπρεπε να αποχωρήσει από το παιχνίδι, συγκινώντας ακόμη και τον μέντορά της.

Ο Πάνος Ιωαννίδης, φορτισμένος συναισθηματικά και σχεδόν βουρκωμένος, ζήτησε από την Ιωάννα την κονκάρδα με το όνομά του, αλλά της είπε πως, μπορεί να φεύγει από την κουζίνα του MasterChef, αλλά θα έχει μια θέση στην δική του κουζίνα, αν η ίδια το θελήσει.

Ο σεφ είπε, επίσης, στην Ιωάννα πως "κέρδισε τον σεβασμό του" και την συνόδευσε μέχρι την έξοδο, ενώ πλέον έχει μείνει χωρίς παίκτες στην ομάδα του.

Η αδελφή της ήταν εκείνη, που έκανε την αίτηση της Ιωάννας για το παιχνίδι.
Θεωρεί πως το πείσμα της, ότι μπορεί να τα καταφέρει, είναι εκείνο που τη βοήθησε να μπει στο παιχνίδι.

Για την Ιωάννα μαγειρική σημαίνει δημιουργία και μέντορας μάθηση. Χαρακτηρίζει τον εαυτό της ήρεμη δύναμη, αν και εφόσον δεν την καταβάλλει το άγχος. Ήταν έτοιμη για όλα και ανυπομονούσε  να δει τι θα συμβεί μέσα στον διαγωνισμό του MasterChef.

Ένα πιάτο, που περιγράφει την αγάπη για την Ιωάννα είναι λινγκουίνι με μύδια, κυδώνια, γυαλιστερές, γαρίδες σβησμένα με λευκό κρασί.

Ήταν αποφασισμένη να δώσει όλο της το είναι για να φτάσει μέχρι το τέλος στο MasterChef και θα κρατηθεί με νύχια και με δόντια, ακόμα και όταν θα της λείπουν κάποια πράγματα μέσα στο παιχνίδι.

Αν ήταν υλικό κουζίνας θα ήταν τσίλι.

Η Ιωάννα ήταν μια από τις συμπάθειες μου στο παιχνίδι και στεναχωρήθηκα που έφυγε. Δημιούργησα την καρικατούρα της με νερομπογιές και πενάκια την ώρα που παραδίδει την κονκάρδα στον Πάνο Ιωαννίδη.

Ταυτόχρονα ένα χέρι, το χέρι του σεφ, της χαρίζει μια καρδιά, δείγμα της αγάπης και του σεβασμού που είχε ο μέντορας της γι αυτήν. Μια πάρα πολύ όμορφη και γλυκιά στιγμή στο παιχνίδι που διάλεξα με αυτό τον συμβολικό τρόπο να  ζωγραφίσω για την Ιωάννα Μπουρλόκα. 



Αν θέλεις να βλέπεις περισσότερη δουλειά μου που δεν ανεβαίνει εδώ στο blog, ακολούθησέ με στο Instagram



tags: Ιωάννα Μπουρλόκα: Όλα όσα δεν ξέρετε για τη ζωή της 33χρονης, Ιωάννα Μπουρλόκα: 10 άγνωστα πράγματα για την παίκτρια του Master Chef, MasterChef: Βαρύ το κλίμα στο πλατό! Ξέσπασαν σε κλάματα Ιωάννα – Ασημίνα, MasterChef: Αποχώρησε η Ιωάννα Μπουρλόκα! Φορτισμένος συναισθηματικά ο Πάνος Ιωαννίδης, Πήρε την ... ποδιά στο Master Chef η Ιωάννα Μπουρλόκα από τη Σπάρτη, MasterChef: Αποχώρησε η Ιωάννα Μπουρλόκα,  Διαγωνισμός Μαγειρικής | MasterChef | Star TV, master chef συμμετεχοντες, MasterChef 3: Aυτός ο παίκτης αποχώρησε από το διαγωνισμό, καρικατούρα, έγχρωμη καρικατούρα, καρικατούρες, Πάνος Ιατρίδης,τροπάριο Κασσιανής, Κασσιανή, Μεγάλη Τρίτη, Μεγάλη, Εβδομάδα, IaTriDis, project MasterChef, caricature, caricatures, greek cartoonist, starchanneltv

Post a Comment