Μετά το επιτυχημένο project #MasterChefGR ο Πάνος Ιατρίδης συμμετέχει στον διαγωνισμό αφίσας Matala Beach Festival 2019
meta to epitiximeno project masterchefgr o panos iatridis symmetexei ston diagwnismo afisas matala beach festival 2019
Πρόταση για τον διαγωνισμό αφίσας Matala Beach Festival 2019

Μετά το επιτυχημένο project MasterChef  συμμετέχω στον διαγωνισμό αφίσας Matala Beach Festival 2019 με την παραπάνω αφίσα. Κάνε κλικ εδώ και ψήφισε την αφίσα μου για να γίνει η επίσημη αφίσα του Matala Beach Festival 2019 που γίνεται κάθε χρόνο στα  Μάταλα της Κρήτης, στο γραφικό χωριουδάκι με τις σπηλιές που έγινε πασίγνωστο την δεκαετία του '60 και του '70 από τους Χίπις, τα παιδιά των λουλουδιών. 

Μπορείς να ψηφίσεις μέχρι σήμερα, 3/6, τα μεσάνυχτα 

Η αφίσα είναι ζωγραφισμένη στο χέρι σε χαρτόνι διαστάσεων 70x100cm, με ακρυλικά χρώματα και μαρκαδόρους και στην συνέχεια ψηφιακή επεξεργασία για το λογότυπο του Matala Beach Festival και τις υπόλοιπες πληροφορίες αυτού του καλοκαιρινού μουσικού φεστιβάλ. 

Στέλιος Ρόκκος, Λοκομόντο και Πυξ Λαξ είναι τα βασικά συγκροτήματα που θα εμφανιστούν στην σκηνή στις 21, 22 και 23 Ιουνίου.

Πάνω στο project MasterChef  βασίστηκε η ιδέα μου για την αφίσα  στην οποία ζωγράφισα τις καρικατούρες των καλλιτεχνών των βασικών σχημάτων που θα εμφανιστούn στην σκηνή του Matala Beach Festival 2019 

Ρόκκος, Κούμαρης, Στόκας και Πλιάτσικας με Χίπικα σύμβολα κάθονται γύρω από μια φωτιά στην παραλία των Ματάλων με τις κιθάρες τους. Πίσω τα μέλη του συγκροτήματος Locomondo και πλήθος κόσμου να κινείται σε ρυθμούς ξέφρενους.

Μπορείς να δεις την δημιουργία της αφίσας βήμα βήμα στο βίντεο που ετοίμασα στο YouTube

Είχα συμμετάσχει και πέρυσι στον διαγωνισμό αφίσας και η δική μου πρόταση έγινε η επίσημη αφίσα του Matala Beach Festival. Μπορείς να την δεις εδώ

Και όπως ανέφερα παραπάνω, μην ξεχάσεις να μπεις στην σελίδα Facebook του Matala Beach Festival και να ψηφίσεις την δική μου αφίσα.

Post a Comment