Όποιος νύχτα περπατεί, περίπολα και Κορονοϊό θα συναντεί
opoios nihta perpatei laspes kai skata patei eghrwmi geloiografia efimerida patris

 

Νέα μέτρα ανακοινώθηκαν για τις κόκκινες και τις πορτοκαλί περιοχές επικινδυνότητας του Κορονοϊού.

 

Τα βασικότερα όλων: 

Μάσκες παντού και απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 00:30 - 05:00

Αναμένουμε και το μέτρο της  ...συσκότισης κατά τις ίδιες ώρες γιατί έχουμε και τους Τουρκαλάδες που καραδοκούν!

Στο Ηράκλειο βέβαια έγινε ένα αλαλούμ με τους χάρτες  και τα ΦΕΚ αλλά κατέληξαν τελικά. Εκαναν μια πρόβα 48+1 ώρες με τα νέα μέτρα και μετά τους αμόλησαν γιατί  είχαν "κιτρινίσει" από το κακό τους οι σύντεκνοι, που δεν "σκλαβώθηκαν" ποτέ.

Σε κάθε περίπτωση είναι βέβαιο πως θα έχουμε τους γνωστούς αρνητές των πάντων που θέλουν να "επαναστατούν" δίχως αιτία. Έτσι μόνο για την αλητεία.

Η γελοιογραφία της ημέρας ή της νύχτας, αν το θέλεις, προέκυψε από τις εμπειρίες που αποκομίζω καθημερινά. Είτε στο σχολείο, είτε σε δημόσιες υπηρεσίες, ακόμη και στο νοσοκομείο που πήγα για να εγχειρήσω τον καταρράκτη μου.

Η μάσκα φοριέται μεν αλλά με τη μυτούλα έξω δε. Ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω. Λες και δεν μπορούν να πεταχτούν φλόκια από τη μύτη ή δεν μπορούν να εισέλθουν μικρόβια που μπορεί μέσα εκεί να κρύβεται ένας φίλος τους, ο Κορονοϊός.

Δεν κάνουμε τίποτα αν ξεμυτίζουμε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Όποιος τη νύχτα περπατεί, λάσπες και σκατά πατεί, λένε. Δεν χάθηκε να μείνουμε και λίγο στο σπιτάκι μας. Μας έχει επιθυμήσει από την άνοιξη. Για καλό είναι.

opoios nihta perpatei laspes kai skata patei eghrwmi geloiografia efimerida patris

 

Γελοιογραφία με αφορμή την είδηση για τα νέα μέτρα κατά του Κορονοϊού στις επικίνδυνες περιοχές της χώρας. Δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο του 2020 από τον Πάνο Ιατρίδη.

 

 Αν σου αρέσει, δες ακόμη μια γελοιογραφία για τις μάσκες

Μπορείς, επίσης, να με υποστηρίξεις κερνώντας με ένα καφεδάκι για να συνεχίσω να δημιουργώ

 Buy Me A Coffee

Post a Comment