Οι "μάγοι" με τα εμβόλια

Το δώρο των Χριστουγέννων

Τα Χριστούγεννα έρχονται και μαζί ΤΟ δώρο! Τι λιβάνια ,σμύρνα, χρυσάφια και άλλες τέτοιες αηδίες; Και ποιοι μάγοι;;; Η επιστήμη έρχεται, όχι ντυμένη στα κόκκινα με τίποτα ματζούνια, αλλά με το έργο του ανθρώπινου νου. Με την μελέτη, την έρευνα, το πείραμα και την καταγραφή του αποτελέσματος. 

Από την άλλη μεριά, οι παπάδες πάλι θίχτηκαν. Άρχισαν σχόλια πριν μερικές μέρες για το εμβόλιο. Και αν είναι καλό, και αν πρέπει να το κάνουμε και τέτοια. Ορισμένοι βέβαια αμετανόητοι ιερείς και θρησκευόμενοι το πάνε παραπέρα και επιμένουν να συνωστίζονται στις εκκλησίες και να κοινωνούν.

Η Χριστιανική θρησκεία ωστόσο έχει αποφανθεί από αιώνες δια μέσου των πατέρων της. Μην τα επαναλαμβάνω πάλι. Τα φάρμακα και οι γιατροί δημιουργήθηκαν από τον θεό  για να απαλύνουν τον ανθρώπινο πόνο και ο καθένας μπορεί να λατρεύει τον θεό από οπουδήποτε. 

 

Η γελοιογραφία της ημέρας

magoi emvolia vaccines hristougenna koronoios christmas covid ekklisia epistimi geloiografia skitso
 Εκκλησία VS επιστήμη

Κάνε τους σταυρούς σου και τις μετάνοιες σου στο σπιτάκι σου, μπροστά στην εικόνα που έχεις και μην θέτεις σε κίνδυνο ούτε τον εαυτό σου ούτε τους γύρω σου γιατί αυτό, αν ξέρεις, βάζει σε πειρασμό τον Κύριο σου. Και δεν κάνει.

 

Εμβόλιο: Το δώρο της επιστήμης στην ανθρωπότητα

Και όταν έρθει η ώρα και σου στείλει το sms ο ΕΟΠΥ, αν έχεις φτιάξει την "άυλη συνταγογράφησή" σου, να πας να κάνεις το εμβόλιο για να είσαι και ψυχικά και σωματικά προστατευμένος. Και εσύ και οι γύρω σου. Και όταν όλα πάρουν τον δρόμο τους σύντομα, θα ξαναπάς και στην εκκλησία και στους γάμους και στα βαφτίσια και στα γλέντια και παντού.

Σκέψου το καλά! Και να θυμάσαι: Μόνο ο Χριστός γεννιέται, πεθαίνει και ανασταίνεται την ίδια χρονιά. Γιατί είναι ο ...υιός

Καλές γιορτές σου εύχομαι. Να περάσεις όμορφα και ήρεμα με τους κοντινούς συγγενείς. Καλό θα ήταν να μην τρέχεις σε ρεβεγιόν και πάρτυ και να εύχεσαι με όλη σου την ψυχή το 2021 να είναι μια υπέροχη χρονιά!



  • Έγχρωμη γελοιογραφία με αφορμή την μάχη μεταξύ επιστήμης και εκκλησίας με φόντο το εμβόλιο του Κορονοϊού. Δημιουργήθηκε τον Δεκέμβριο του 2020 από τον Πάνο Ιατρίδη.

 

 Αν σου αρέσει, δες ακόμη μια γελοιογραφία για τον Άγιο Βασίλη

Μπορείς, επίσης, να με υποστηρίξεις κερνώντας με ένα καφεδάκι για να συνεχίσω να δημιουργώ

 Buy Me A Coffee

Post a Comment