Ο νικητής του GNTM 3 Ηρακλής Τσουζίνοβ σε καρικατούρα

Greece's Next Top Model

Εκτός από τα πολιτικά γεγονότα, εγχώρια αλλά και διεθνή και την κούραση που έχει σωρευτεί με όλη αυτή την ιστορία της πανδημίας του Κορονοϊού, υπάρχουν και άλλα πράγματα στην  ζωή που επιμένει να  προχωρά παρόλες τις δυσκολίες.

Χρειάζεται που και που να αλαφρώνουμε από την σκληρή καθημερινότητα. Η καραντίνα είναι ζόρικη. Η τηλεόραση δεν έχει και πολλά να δώσει. Και πόση τηλεόραση να δεις πια, ταινίες ή ντοκυμαντέρ;

Η καλύτερη εκπομπή που έκατσα να δω αρκετά, ήταν το  Greece's Next Top Model. Είχε ενδιαφέρον φέτος γιατί συμμετείχαν και άντρες. Έτσι γλυτώσαμε από το γυναικουλίστικο ξεκατίνιασμα άλλων περιόδων.

Το GNTM είναι ένα καλοφτιαγμένο σόου, επαγγελματικό, με φαντασία και αισθητική. Κάτι αντίστοιχο του MasterChef που παρακολουθούσα τα τελευταία χρόνια. Το Star η αλήθεια είναι πως έχει επενδύσει πολύ σε αυτά τα τηλεοπτικά προγράμματα και αυτό έχει αποδώσει όπως φαίνεται.

Όλος αυτός ο πρόλογος κάπου πρέπει να καταλήξει, δεν νομίζεις;;; Μιας και δεν παίρνω ποσοστά από την διαφήμιση που κάνω στο τηλεοπτικό κανάλι της Κηφισιάς θα προχωρήσω στο παρασύνθημα. Στην διαφήμιση δηλαδή της δική μου δουλειάς.

o nikitis tou greece next top model hercules tsuzinov star channel eghrwmi karikatoura
 Ο νικητής του GNTM 3 Ηρακλής Τσουζίνοβ
 

Νικητής λοιπόν του GNTM αναδείχθηκε χτες ο Ηρακλής Τσουζίνοβ του οποίου δημιούργησα την καρικατούρα του. Ήταν από αυτούς που  ήθελα να κερδίσουν μαζί με την Παρασκευή Κερασιώτη.

Το χαρακτηριστικό μαλλί, το ιδιαίτερο πρόσωπο του, που ξέρει να το χρησιμοποιεί πολύ καλά, σε συνδυασμό με τον χαρακτήρα  και τον επαγγελματισμό του, με ενέπνευσαν. Ήρεμος, μειλίχιος, με χιούμορ και αυτοπεποίθηση.

 

Ποιός είναι ο Ηρακλής Τσουζίνοβ;

O Ηρακλής Τσουζίνοβ είναι 20 ετών, έχει καταγωγή από τη Ρωσία και τη Γουινέα.αλλά γεννήθηκε στη Γερμανία. 

Στην Ελλάδα ζει από 8 ετών. Σπουδάζει σχέδιο μόδας και styling.και ασχολείται με το modelling τα τελευταία 2 χρόνια.

Το GNTM αποτέλεσε στοίχημα ζωής για τον Ηρακλή, για να αποδείξει σε όσους δεν τον πίστευαν, ότι μπορεί να τα καταφέρει.


Τη δύναμη του ο Ηρακλής Τσουζίνοβ την αντλεί από τη μητέρα του, που υπήρξε πάντοτε το στήριγμα του και τον μεγάλωσε κάνοντας προσωπικές θυσίες.

  • Έγχρωμη καρικατούρα με αφορμή τον τελικό του Greece next top model. Δημιουργήθηκε τον Δεκέμβριο του 2020 από τον Πάνο Ιατρίδη

 

 Αν σου αρέσει, δες ακόμη μερικές καρικατούρες από τηλεοπτικά σόου

Μπορείς, επίσης, να με υποστηρίξεις κερνώντας με ένα καφεδάκι για να συνεχίσω να δημιουργώ

 Buy Me A Coffee

Post a Comment