Χριστός Ανέστη: Η ζωή νικάει τον Κορονοϊό

Λαός ανέστη εκ κρουσμάτων, εμβόλιο "πατήσας" εις το μπράτσον...


Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν, θανάτῳ θάνατον πατήσας καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος. Αυτά για τον Ιησού εδώ και 2019 χρόνια... 

Χμ.., σε άλλα άρθρα μου έχω ξεχάσει να αφαιρέσω τα 33 χρόνια που πέρασαν μέχρι να σταυρωθεί...! Θα προβώ λοιπόν σε μια διορθωτική δήλωση πως ο παραπάνω ψαλμός λεγόταν για 1986 χρόνια.

Πέρυσι εξ αιτίας του Κορονοϊού, άλλαξε ελαφρώς η αναστάσιμη αναγγελία σε: "Χριστός Ανέστη εξ εντατικής, Κορονοϊό πατήσας και κανονικότητα εν ζωή χαρισάμενος"!

Και φέτος βέβαια, έρχεται η ανάσταση όλων, εκτός από αυτούς που πεισματικά δεν θέλουν, αφού τα εμβόλια είναι παρόντα και ήδη έχουν εμβολιαστεί 2.170.858 συμπολίτες μας και μαζί με την δεύτερη δόση έχουμε φτάσει τους 3.115.339 εμβολιασμούς.

Η γελοιογραφία της ημέρας

hristos anesti i zwi nikaei ton koronoio geloiografia skitso emvolio myxalandri anastasi
    "Πατρίς" καθημερινή πρωινή εφημερίδα του Ηρακλείου, 6 Μαΐου 2021  

 

Συνεχώς ανοίγουν οι πλατφόρμες για νέες ηλικιακές ομάδες που μπορούν να εμβολιαστούν και η συμμετοχή είναι απίστευτη.

 

Εμβόλια εναντίον θρομβώσεων 

Όσο για τις περιπτώσεις θρόμβωσης που μπορεί, ενδεχομένως, να προκαλέσουν κάποια από τα εμβόλια, είναι μηδαμινές. Το ποσοστό είναι πολύ μικρότερο από το να κολλήσεις Κορονοϊό ή να πάθεις τροχαίο ατύχημα ή να πάθεις κάτι από αυτά που γράφουν τα φύλλα οδηγιών σε όποιο φάρμακο μπορεί να παίρνεις.

Σε κάθε περίπτωση, αν ανησυχείς, κάνε μια εξέταση αίματος πριν τον εμβολιασμό σου και μια επαναληπτική εξέταση λίγες μέρες μετά το εμβόλιο. Η  κύρια παρενέργεια που μπορεί να οδηγήσει σε θρόμβωση είναι η ραγδαία μείωση των αιμοπεταλίων. 

Αν λοιπόν δεις σοβαρή μεταβολή, ο γιατρός  θα σου δώσει αγωγή ώστε να μην κινδυνεύσεις από θρόμβωση. Γιατρός δεν είμαι αλλά σου μεταφέρω οδηγίες γιατρών. Τώρα είσαι ψιλιασμένος, οπότε ψάξε το με τον δικό σου γιατρό.



  • Έγχρωμη γελοιογραφία  για την εφημερίδα "Πατρίς" του Ηρακλείου με αφορμή την Ανάσταση που προέρχεται από τα εμβόλια για τον Κορονοϊό. Δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2021 από τον Πάνο Ιατρίδη.

 

 Αν σου αρέσει, δες μερικές ακόμη  γελοιογραφίες για την Μεγάλη Εβδομάδα

Μπορείς, επίσης, να με υποστηρίξεις κερνώντας με ένα καφεδάκι για να συνεχίσω να δημιουργώ

 Buy Me A Coffee

Post a Comment