Έντονες διαμαρτυρίες κατοίκων του Άστρους για τα ημιτελή δημοτικά έργα στον δρόμο προς Τρίπολη (ΒΙΝΤΕΟ)

Τη δική τους παραλία απέκτησαν επιτέλους οι κάτοικοι της απάνω γειτονιάς στο Άστρος...

Εδώ και ένα μήνα, παραμένει χώμα, χωρίς να έχει πέσει άσφαλτος, μετά από εργασίες αποκατάστασης σωληνώσεων ύδρευσης στην δεξιά πλευρά της οδού Τάνου, στην κατεύθυνση προς Τρίπολη, από την παράκαμψη για Αθήνα έως τη δεξαμενή.

"Μόνο στην Γλυφάδα θα φέρνουμε χώμα για να φτιάξουμε καινούρια παραλία;;;" θα μπορούσε να έχει δηλώσει ο Δήμαρχος προσθέτοντας:"Τώρα και οι κάτοικοι στο "μεσόγειο" θα έχουν την δική τους παραλία"

 

diamartiries katoikwn tou astrous gia ta imiteli erga ston dromo pros tripoli geloiografia iatridis asfaltos homa skitso voreia kynouria

Αντιδράσεις κατοίκων για τα ημιτελή έργα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

Πέρα από την πλάκα, το ζήτημα είναι σοβαρό. Εκτός από την σκόνη που επικάθεται στην αυλές των σπιτιών κατά μήκος του έργου, που είναι επιβαρυντική για την υγεία, η μη έγκαιρη αποκατάσταση του οδοστρώματος καθιστά εξαιρετικά επικίνδυνη και την διέλευση ελαφρών και βαρέων οχημάτων.

Υπάρχει δε, σοβαρός κίνδυνος κατάρρευσης αυτής της πλευράς του δρόμου στα σημεία που δεν υπάρχει στηθαίο και σε περίπτωση βροχής όλο αυτό το χώμα θα παρασυρθεί δημιουργώντας μεγάλες λακούβες.  

diamartiries katoikwn tou astrous gia ta imiteli erga ston dromo pros tripoli geloiografia iatridis asfaltos homa skitso voreia kynouria fotografies katoikwn
 Ο δρόμος χωρίς άσφαλτο με κατεύθυνση προς Άστρος και με κατεύθυνση προς Τρίπολη
                                                                                                                               
 

Ας μην περιμένει ο δήμαρχος να ολοκληρωθεί το έργο σε όλο το δήμο για να αποφασίσει να βάλει άσφαλτο.

Να φροντίσει άμεσα να επενδύσει στην  ασφαλτόστρωση του δρόμου ώστε και εν μέσω καλοκαιρινής περιόδου τα κομβόι αυτοκινήτων από την Τρίπολη να προσεγγίζουν τις παραλίες μας με ασφάλεια και οι παραθεριστές να αφήσουν τα ωραία λεφτουδάκια τους στις παραθαλάσσιες επιχειρήσεις από όπου ο δήμος περιμένει έσοδα...


Δες τα βίντεο με τα επικίνδυνα σημεία του δρόμου από τα ημιτελή έργα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας:


 


 

  • Έγχρωμη γελοιογραφία με αφορμή το χώμα που παραμένει στον δρόμο Άστρους - Τρίπολης μετά από έργα ύδρευσης. Δημιουργήθηκε τον Ιούνιο του 2021 από τον Πάνο Ιατρίδη. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο είναι από κατοίκους της περιοχής.

Post a Comment