Ράδιο Αρβύλα: Καρικατούρες από ...άλλο πλανήτη

Ράδιο Αρβύλα Πρεμιέρα 


Για 16η συνεχόμενη χρονιά η εκπομπή Ράδιο Αρβύλα ξεκίνησε και φέτος από την συχνότητα του Ant1.
 
 
Έκανε πρεμιέρα εχτές στις 20:00 με τον Χρήστο Κιούση, τον Γιάννη Σερβετά και τον Αντώνη Κανάκη να πέφτουν από ένα διαστημόπλοιο που ήρθε από τον πλανήτη Σάτιρα.

Πρεμιέρα της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα για 16η σεζόν με καρικατούρες του Κιούση, Σερβετά και Κανάκη από τον εικαστικό Πάνο Ιατρίδη
Άνοιξαν τις κεραίες του και πλέον λαμβάνουν περίεργα ηχητικά σήματα της πολιτικής, κοινωνικής και τηλεοπτικής επικαιρότητας. 
 
 
Έλαβαν και μια καρικατούρα τους σε οικογενειακό ενσταντανέ ραδιοαρβυλίτικο...! Έτσι για γούρι, για να πάει καλά η εκπομπή και άλλο κακό να μην τους ξαναβρεί.
 
 
16η σεζόν του Ράδιο Αρβύλα! Κυρίες και κύριοι μεγαλώνουμε και πρέπει να πάμε γρήγορα γιατί έχουμε πάρα πολύ υλικό, δεν ξέραμε τι να πρωτο-βάλουμε στην πρώτη μας εκπομπή. Μας λείψατε και σας ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη και όλα αυτά που μας στέλνετε. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς
 
 
ήταν τα πρώτα λόγια του Αντώνη Κανάκη.
 
 
Θα συνεχίσουν και αυτή τη χρονιά με μοναδικό σκοπό να σατιρίσουν, όπως μόνο αυτοί ξέρουν, τους πάντες και τα πάντα, σαν να είναι από… άλλο πλανήτη, όπως εξάλλου μας προετοίμασαν μέσα από τα τρέιλερ τους.
 

  • Καρικατούρες των παρουσιαστών της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα, Χρήστου Κιούση, Γιάννη Σερβετά και Αντώνη Κανάκη. Δημιουργήθηκαν τον Οκτώβριο του 2022 από τον Πάνο Ιατρίδη.
 
 
Αν σου αρέσει, δες ακόμη μερικές καρικατούρες

 

Μπορείς, επίσης, να με υποστηρίξεις  για να συνεχίσω να δημιουργώ

Post a Comment