Η Λίζα και οι άλλοι...

Παραιτήθηκε η Πρωθυπουργός της Αγγλίας, Λιζ Τρας

 

Στην Αγγλία παραιτούνται και στην Ιταλία ορκίζονται. Στη Ρωσία ζορίζονται και στην Ουκρανία κάνουν τον σταυρό τους. Στην Κίνα τους παίρνουν σηκωτούς και στην Τουρκία ο θεός να μας φυλάει...!


Η Αγγλία έκανε το απονενοημένο Brexit και μύρια κακά ακολούθησαν. Ο Μπόρις ο Τζόνσον πέθανε τους Άγγλους με τα μέτρα που δεν έλαβε κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Κορονοϊού. Μετά, όσους έμειναν, τους έκλεισε μέσα και αυτός έκανε έξαλα πάρτυ.

 

Η Πρωθυπουργός της Αγγλάς Λιζ Τρας παραιτήθηκε και ο Πάνος Ιατρίδης το σχολιάζει μέσα από το σκίτσο του για την εφημερίδα "Πατρίς"
  "Πατρίς" καθημερινή πρωινή εφημερίδα του Ηρακλείου, 22 Οκτωβρίου 2022   

 

Ύστερα πήρε δρόμο και η ήρθε το Λιζάκι. Πολύ γουρλού! Μόλις την όρκισε η Βασίλισσα είδε τα ραδίκια ανάποδα. Και έτσι για γούρι, ως φαίνεται, φόρεσε, στην ανακοίνωση της παραίτησής της, το ίδιο φόρεμα που είχε βάλει και στην ορκωμοσία της.


Εκτός βέβαια αν είναι τόσο χάλια τα οικονομικά της Μεγάλης Βρετανίας και δεν είχε δεύτερο βρακί να βάλει, ουπς, σόρυ, δεύτερο φόρεμα ήθελα να πω.


Και μετά από όλα αυτά ακούγεται πως ο Τζόνσον θέλει να μπει πάλι στην διαδικασία εκλογής νέου Πρωθυπουργού... Ποιον να εμπιστευτείς μετά;;;  Μετανοείτε ρεεεε!!!



  • Γελοιογραφία για την  εφημερίδα "Πατρίς" του Ηρακλείου με αφορμή την παραίτηση της Λιζ Τρας μετά από 44 ημέρες πρωθυπουργίας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο του 2022 από τον Πάνο Ιατρίδη.

 

Αν σου αρέσει, δες ακόμη μερικές γελοιογραφίες για την Αγγλία


2 Σχόλια

  1. Ναι. Η έξοδος από την Ε.Ε. ήταν η αιτία του κακού. Επειδή όσοι παραμείναμε, τα πάμε πολύ καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το θέμα είναι τι θα γινόταν αν δεν παραμέναμε...; Και σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνεται ένα Brexit με ένα Grexit.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου