Ταφόπλακα στην βασιλεία

Πέθανε, εντελώς, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος

 

Λοιπόν, ο θεός(αν υπάρχει) έχει πολύ χιούμορ. Κοίτα να δεις τι πήγε και σκαρφίστηκε για να τρολάρει τους λίγους εναπομείναντες οπαδούς της βασιλείας. 

 

Τα κανόνισε έτσι ώστε να πάρει μαζί του τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο Β΄τον Γλύξμπουργκ λίγες μέρες πριν την πιο θλιβερή μέρα του χρόνου ώστε η κηδεία του να πέσει ακριβώς αυτή την μέρα, την επονομαζόμενη και Blue Monday...!


Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος τάφηκε συμπτωματικά ανήμερα της Blue Monday σύμφωνα με το σκίτσο του Πάνου Ιατρίδη


Στις 16 Ιανουαρίου λοιπόν, ανήμερα της μπλε Δευτέρας, της πιο θλιμμένης μέρας του χρόνου το χώμα τον βασιλικών κτημάτων στο Τατόι δέχτηκε το σώμα του τελευταίου, ελέω θεού, βασιλιά της Ελλάδας.

 

Ετσι λοιπόν ο παντοδύναμος, μιας και είχε τον πρώτο λόγο, δικαιωματικά είχε και τον τελευταίο. Και αφού κάτι άλλο συνταρακτικό δεν έγινε εξ αυτού του γεγονότος πέρα από κάτι γκρίνιες για το ποια διαδικασία θα ακολουθηθεί για την ταφή του, μήπως τάχα κινδυνέψει η δημοκρατία και κάτι τέτοια σαχλά, αποφάσισε όπως είναι φανερό από τα γεγονότα, να ταφεί την συγκεκριμένη μέρα.


Βασιλόφρονες κλάψτε ελεύθερα! Κανείς δεν θα σας πει τίποτα. Blue Monday!!! Hello!!!



  • Γελοιογραφία  με αφορμή την ταφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ανήμερα της Blue Monday. Δημιουργήθηκε τον Ιανουάριο του 2023 από τον Πάνο Ιατρίδη.

 

Αν σου αρέσει, δες ακόμη μια γελοιογραφία  για βασιλιάδες


Post a Comment