Σπύρος Γραμμένος καρικατούρα
 

Ω, να σου...! Ένα σκίτσο του 2023 το παίζει για 24αρι... Και έρχονται και άλλα τέτοια άτιμα...

 
 
Μια εβδομάδα πριν κλείσουν τα σχολεία για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές, ο σύλλογος γονέων του 13ου Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίου διοργάνωσε μια μικρή φιλανθρωπική μουσική εκδήλωση για τα παιδιά που βρίσκονται στις φυλακές Αυλώνας.

Δυο υπέροχοι καλλιτέχνες βρέθηκαν στην σκηνή της αίθουσας εκδηλώσεων του 4ου Γυμνασίου Χαλανδρίου και χάρισαν με τις μελωδίες τους στιγμές χαράς σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς.

Πρώτος στην σκηνή ανέβηκε ο Σπύρος Γραμμένος με το γνωστό του λουκ. Μαύρο κοντομάνικο με κόκκινες τιράντες και άρχισε τα δικά του.

Ο Εικαστικός Πάνος Ιατρίδης δημιουργεί το σκίτσο του τραγουδοποιού Σπύρου Γραμμένου


Σπύρος Γραμμένος: Πρώτα άκουσα το όνομά του και μετά έμαθα για τη δουλειά του. Ακουγόταν πάντα σπουδαίο  στα αφτιά μου. 
 
Το παθαίνω πότε πότε. Ο συνδυασμός ονόματος και επιθέτου μου δημιουργεί κάποιες φορές αυτή την αίσθηση. Και καθώς το άκουγα κάθε τόσο, ξαφνικά σε μια εκπομπή στην τηλεόραση  πέτυχα το "Έπεσα απ' τα σύννεφα" 

Ε, από τότε παρακολουθούμε την δουλειά του και τα όσα ωραία δημιουργεί.

Πριν φύγω για την εκδήλωση αναρωτήθηκε η γυναίκα μου αν θα πει και το "Ω να σου"

'Οχι μόνο το είπε, αλλά έβαλε και τα πιτσιρίκια να τραγουδάνε την κατάληξη μετά από κάθε στίχο με ξέφρενη διάθεση τα ανίδεα...

Στο τέλος και πριν προλάβει να φύγει και την πάθω όπως με τον Ζωιδάκη, τον πλησίασα και του έδωσα την καρικατούρα που είχα ετοιμάσει για εκείνον.


Για τον άλλο αγαπημένο τραγουδοποιό θα σου τα πω σε μερικές μέρες. Συντονίσου εδώ που λεν και στα ραδιόφωνα.


  • Καρικατούρα του Σπύρου Γραμμένου με αφορμή την μουσική εκδήλωση του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 13ου δημοτικού σχολείου Χαλανδρίου. Δημιουργήθηκε τον Δεκέμβριο του 2023 από τον Πάνο Ιατρίδη.
     
     
    Αν σου αρέσει, δες ακόμη μερικές καρικατούρες καλλιτεχνών

Post a Comment