Μαρίνα Σάττι με Ζάρι στην Eurovision 2024

Τα τα τα

 

Πενήντα χρόνια συμπληρώνει φέτος η Ελλάδα στην Γιουροβίζιον. Και στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού μας εκπροσωπεί η Μαρίνα Σάττι με το τραγούδι "Ζάρι".


Χαμός έγινε όταν το πρωτοακούσαμε  και ο κόσμος διχάστηκε. Η αλήθεια είναι ότι σε κάποιους αρέσει τρελά και άλλοι κάνουν εμετό στο άκουσμα του. Κάποιοι αντιλαμβάνονται και τα νοήματα που έχει αλλά και που αποσκοπεί και άλλοι θυμώνουν γιατί νομίζουν που θίγεται η Ελλαδάρα τους.


Εμένα μου άρεσε στο δεύτερο-τρίτο άκουσμα. Και το βιντεοκλιπ είναι όλα τα λεφτά!


Την δική του οπτική για την συμμετοχή της Ελλάδας στην φετινή Eurovision αποδίδει με το πενάκι του ο σκιτσογράφος Πάνος Ιατρίδης
  "Πατρίς" καθημερινή πρωινή εφημερίδα του Ηρακλείου, 9 Μαίου 2024

 

Η 38χρονη Μαρίνα, με καταγωγή από το Σουδάν και από την Κρήτη και με μουσικές σπουδές, έχει αναπτύξει έναν δικό της ήχο με μίξεις από βαλκανικά και αφρικανικά ακούσματα.


Το "Ζάρι" έχει ακριβώς αυτό το στοιχείο και γι αυτό το κάνει τόσο δυνατό. Ο κόσμος στην Ευρώπη το έχει αγαπήσει και μένει να δούμε πόσο.


Μισώ τη Γιουροβίζιον γιατί πέφτει πολλές φορές πάνω στα γενέθλιά μου και με έχουν παρατήσει φίλοι για να την δουν, ενώ τους έχω καλέσει από καιρό σπίτι για να μου ευχηθούν.

 

Για την Μαρίνα Σάττι όμως και για το "Ζάρι" θα κάνω μια εξαίρεση!


Καλή επιτυχία εύχομαι και να τα σαρώσεις όλα!!!




  • Γελοιογραφία για την εφημερίδα "Πατρίς" του Ηρακλείου με αφορμή την συμμετοχή της Μαρίνας Σάττι στην Eurovision με το τραγούδι "Ζάρι". Δημιουργήθηκε  τον Μάιο του 2024 από τον Πάνο Ιατρίδη. 

 

Αν σου αρέσει, δες ακόμη μερικές γελοιογραφίες για την Eurovision


Post a Comment