Σοκαριστικό: Τι έκανε ο Παύλος Πολάκης όταν ήταν παιδί

Όλοι σας και μόνος μου! Σας έχω!!! Η επική ατάκα του σαχλαμαρόμαγκα αναπληρωτή υπουργού υγείας Παύλου Πολάκη ειπώθηκε  προς δημοσιογράφους στις αρχές Φεβρουαρίου. 

sokaristiko ti ekane o paulos polakhs otan htan paidi aspromaurh geloiografia patris
Παύλος Πολάκης

Με ένα απίστευτα εριστικό και επιθετικό ύφος, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης επιτέθηκε στους δημοσιογράφους, κατηγορώντας τους ότι βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία.

Οι δημοσιογράφοι, κάνοντας την δουλειά τους,  τον ρώτησαν για τον διοικητή του Κρατικού Νίκαιας, ο οποίος βρέθηκε με τέσσερα πλαστά πτυχία.

Αυτό όμως που πραγματικά τον εξόργισε ήταν το απίστευτο «θράσος» ενός δημοσιογράφου, που τόλμησε να του κάνει μία ερώτηση για τα δύο παιδάκια, 9 και 13 ετών που πέθαναν στο νοσοκομείο της Λαμίας 


Με την άνεση της υπουργικής θέσης του, προβαίνει σε συμπεριφορές οι οποίες κατά τον ίδιο  είναι προφανώς επαναστατικές, προοδευτικές και αντισυστημικές αλλά στην πραγματικότητα είναι απλά μια κατάχρηση εξουσίας αισχίστου είδους. 

Δυστυχώς λειτουργεί ως πρότυπο  και δίνει την ευκαιρία σε πολύ κόσμο να φέρει στην επιφάνεια τις ίδιες αντιλήψεις και συμπεριφορές με τον Πολάκη. Μαγκιά κλανιά και απάνω τούρλα. Πιστόλια, τσιγάρα, κομπίνες, μαφιόζικες πρακτικές και άλλα τέτοια ελληνικά, ή "γαλλικά" αν θες γιατί τόσα χρόνια μας έπνιγε το politically correct, η γραβάτα και η "δημοκρατία" των άλλων. 

Τα ρούχα δεν κάνουν τον παπά ούτε η γραβάτα τον σοβαρό ούτε η ευγένεια τον σωστό. Πολλά κακά, πονηρά και επικίνδυνα μπορεί να κρυφτούν πίσω από αυτά. Όμως οι κώδικες συμπεριφοράς είναι ίδιοι είτε αν φοράς φράκο είτε αν φοράς παλιατσαρίες. Ο χαρακτήρας, το ήθος και η μόρφωση του ανθρώπου είναι αυτά που μετράνε.

Από τις φωτογραφίες με το πιστόλι, τα διπλά βιβλία του Δήμου Σφακίων και τα ειρωνικά σχόλια για τις φωτιές και τους νεκρούς στο Μάτι μέχρι την μαγκιά με το τσιγάρο σε κλειστούς χώρους ακόμη και στο υπουργείο υγείας και το δάνειο των 100.000 ευρώ από την τράπεζα Αττικής αλλά και τους εκβιασμούς στον κεντρικό τραπεζίτη, ο Παύλος Πολάκης εκπροσωπεί την Ελλάδα του χτες και του προχτές μη σου πω. 

Είναι εκφραστής του κάνω ότι γουστάρω και δεν σέβομαι κανέναν. Τα βάζει με όλους και με όλα και δεν ανέχεται καμία κριτική. Έχει ακόμη δικαστήριο με τον νεκρό δημοσιογράφο Βασίλη Μπεσκένη και προσφάτως τα έβαλε με τον Διονύση Σαββόπουλο.

Η πρώτη φορά Αριστερά από την οποία περιμέναμε πολλά ομολογουμένως, ήρθε δυστυχώς και τα ρήμαξε όλα χωρίς να φέρει τίποτα καινούριο. Καμία ιδέα, καμία πολιτική, καμία συμπεριφορά αβαντγκάρντ. 

Ποια γράμματα και ποιες τέχνες;;; Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός  είναι αγράμματος και η μόνη πολιτική δράση του ήταν οι καταλήψεις. Οι υπουργοί παιδείας είτε έβριζαν χυδαία είτε ήταν εναντίον της αριστείας. Για τον αναπληρωτή υπουργό υγείας τα είπα παραπάνω. Και σε όλους αυτούς προστέθηκαν Καμμένοι, νεοδημοκράτες και πασόκοι. 
ΣΥΡΙΖΑ: Πιο παλιό δεν γίνεται.


Μου θύμισε οτι το λέγαμε καμιά φορά, όταν ήμασταν παιδιά και παίζαμε μπάλα με μονό αριθμό παικτών και συνήθως όταν κρίναμε ότι οι άλλοι δεν είναι τόσο καλοί ή πιο μικροί οπότε "τους είχαμε" 

Στην ασπρόμαυρη γελοιογραφία μου, που δημοσιεύτηκε στην καθημερινή πρωινή εφημερίδα του Ηρακλείου: "Πατρίς" στις 21 Φεβρουαρίου, ενέταξα αυτό το στοιχείο παρουσιάζοντας τον Πολάκη, ως παιδί σε κάποια αλάνα στα Σφακιά, να τρομοκρατεί τους συνομήλικούς του με τσιγάρο στο στόμα, πιστόλι στο χέρι μαύρο πουκάμισο και στιβάνια, χαρακτηριστικά που συναντά κανείς σε νεαρούς κρητικούς που τους τρέχει η μαγκιά από τα μπατζάκια. 

Ένας αναλλοίωτος Παυλής πίσω στον χρόνο...


Αν θέλεις να βλέπεις περισσότερη δουλειά μου που δεν ανεβαίνει εδώ στο blog, ακολούθησέ με στο Instagram


tags:«Όλοι σας και μόνος μου. Σας έχω!», «Όλοι σας και μόνος μου. Σας έχω»Επίθεση Πολάκη, Πολάκης σε δημοσιογράφους: «Όλοι σας και μόνος μου. Σας έχω», Απασφάλισε ο Πολάκης: «Όλοι σας και μόνος μου, σας έχω, Πολάκης κατά ΜΜΕ: Όλοι σας και μόνος μου, σας έχω, Απειλές Πολάκη κατά δημοσιογράφων: ''Όλοι σας και μόνος μου, Ο Πολάκης πήρε... αμπάριζα τα αντικυβερνητικά ΜΜΕ, Νέο παραλήρημα Πολάκη κατά ΜΜΕ, Προκλητικό σόου Πολάκη κατά πάντων, Σφοδρή επίθεση Πολάκη σε δημοσιογράφους και κανάλια, Επεισόδιο με Πολάκη και δημοσιογράφους, "Είσαστε σε διατεταγμένη υπηρεσία. Όλοι σας και μόνος μου, Τραμπουκισμοί Πολάκη: «Ολοι σας και μόνος μου, σας έχω, γελοιογραφία, γελοιογραφίες, ασπρόμαυρη γελοιογραφία, σκίτσο, σκίτσα, "Πατρίς", εφημερίδα, Ηράκλειο, Κρήτη, ΣΚΑΪ, του Πάνου Ιατρίδη, σκίτσο του Πάνου Ιατρίδη, γελοιογραφία του Πάνου Ιατρίδη, Πάνος Ιατρίδης, IaTriDis, cartoon, caricature, political cartoon, political cartoonist, greek cartoonist

Post a Comment